Metrosexuali

Metrosexuali | Autor: lucia1

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti de Metrosexualia?Eu cunosc pe cineva care este Metrosexual si mi se pare ca este un barbat care il intereseaza cum arata si ii place sa aiba grija de el.Voi ce parere aveti de acesti barbati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

daca ei sunt fericiti, ce treaba am eu cu ei? distractie placuta in continuare!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

quote:
Initial creeata de lucia1

Ce parere aveti de Metrosexualia?Eu cunosc pe cineva care este Metrosexual si mi se pare ca este un barbat care il intereseaza cum arata si ii place sa aiba grija de el.Voi ce parere aveti de acesti barbati?

mereu cu credinta in D-zeu!

SCUZA-MA, dar ce inseamna "Metrosexualia", "Metrosexual"?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

"Metrosexualitatea, un termen inventat de jurnalistul britanic Mark Simpson, se refera la o subcultura a barbatilor de orice orientare sexuala care au un simt estetic puternic si sunt preocupati de aparenta lor, mai ales în domeniul modei."

http://ro.wikipedia.org/wiki/Metrosexualitate

In primul rand eu nu vad sensul unui astfel de topic ...oare cand o sa invatam ca omul se naste LIBER sa faca ce vrea ..cand vrea ..cum vrea ..sa se imbrace cum ii trazneste si sa manance ce si cat ii place ... atata timp cat isi respecta semenii ?!?!?...si in al doilea rand sincer ii compatimesc pe barbati ..daca is prea neglijenti ..auzi "iete si la asta daca nu are nevasta care sa il calce si sa il spele ,sau daca are siguur e o putoare " ... daca is prea imbracati ..parfumati etc ..ori is metrosexuali ..ori is homosexuali ...ori siguuur au realtii extraconjugale ... lasa-ti oamenii sa fie ce vor sa fie si incercati sa ii judecati dupa valoarea lor si a faptelor lor , nu dupa valoarea hainelor pe care le au pe ei ...

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Um metrosexual pe forumul acesta..hmm..daca ar considera ca nu-si strica manichiura tastand ar raspunde la majoritatea subiectelor de la femina intim. Asta da barbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Mie chiar mi se par caraghiosi, mai ales cei care isi dau unghiile cu lac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu nu stiu unde e limita, insa in mod clar mi-ar displacea un barbat care NU ar fi atent la modul in care arata si se imbraca.
So...

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Cunoesc si eu cativa, nu stiu daca ei se considera asa dar corespund definitiei. Eu una ii admir, sunt foarte hot, ca sa zic asa. Ce e rau in a te aranja, a merge la shopping, a te imbraca dupa ultima moda? Ca doar si noua ne place?! Nu stiu de ce se credde ca metrosexualii sunt neaparat niste papitzoi cu voce subtire si umeri ingusti... Cei pe care ii cunosc/vad eu sunt chiar foarte masculini, ca sa zic asa...

_www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=15" target="_blank">
Votul tau nu va schimba Presedintele !!!!
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Cunoesc si eu cativa, nu stiu daca ei se considera asa dar corespund definitiei. Eu una ii admir, sunt foarte hot, ca sa zic asa. Ce e rau in a te aranja, a merge la shopping, a te imbraca dupa ultima moda? Ca doar si noua ne place?! Nu stiu de ce se credde ca metrosexualii sunt neaparat niste papitzoi cu voce subtire si umeri ingusti... Cei pe care ii cunosc/vad eu sunt chiar foarte masculini, ca sa zic asa...

e foarte bine sa se aranjeze, sa se imbrace dupa ultima moda, dar nu mi se pare ok sa-si faca manichiura, pedichiura asa cum si-o face o femeie, si nu e ok sa fie feminim.
parere personala.

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Si de ce sa nu isi faca manichiura? Doar nu iti inchipui ca si-o fac french sau cu model? Se taie pielite, se pilesc unghiile, se dau cu lac incolor..ce e rau in asta?

_www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=15" target="_blank">
Votul tau nu va schimba Presedintele !!!!
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

no fi nimic rau, doar ca mie nu-mi place.

fulguletzul meu

Mergi la inceput