Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 20
tomasa spune:
Urmy, ce sa-ti zic decat ca imi pare rau de patania voastra... Eu banuiesc ca nu a fost initiativa lui, astea sunt babisme care in general suna cam asa "da-i draga sa guste si lui un pic, nu vezi ca pofteste???".
Totul, dar absolut totul din cozonac e interzis pana spre 1 an daca nu 3: gluten (faina), albus, cacao, nuca, arome. Nici zaharul, untul sau laptele de vacanu reprezinta o alegere prea fericita la varsta asta, asa ca alimentul ales a fost chiar fff periculos, reprezentand un adevarat cocktail de potentiali alergeni si alimente ce pot provoca intolerante.
Totusi eu zic sa nu te stresezi din cale afara, fiindca sunt aproape sigura ca Tudor a putut manca prea mult. Ideea este doar sa incerci o discutie cat mai calma cu sotul, din care sa inteleaga ca a gresit. Explica-i cu frumosul, pt. ca e musai sa evitati asemenea intamplari pe viitor, acum oricum faptul e consumat, iar raul nu e mare pt. ca sunt sigura ca nu a mancat decat cateva frimituri. Copilul sigur nu mesteca inca, dar asta nu-i mai spune lui, ti-am spus-o doar pt. linistea ta. Pe el sperie-l cat poti de mult ca sa-i retezi in viitor itiativele
si mai ales ca sa constientizeze pericolul absolut real al situatiei.
si incearca sa te impaci cu sotul, dupa ce il faci sa traga invatamintele de rigoare.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
devylla spune:
Neata,
Gata am botezat copila...am plecat de la 5 dimineata si-am ajuns la 7 seara acasa.F obositor...slujba a lasat mult de dorit...insa am admirat ca preotul s-a chinuit sa ne faca pe plac.Mai revin cu poze si amanunte.
Acum avemn invitatii,in Ajun...este si ziua nepoteiilor deci...petrecere mare.V-am pupat.
Aaa si nu in ultimul rand...
SARBATORI FERICITE!!!
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
tomasa spune:
Apropo de patania lui Urmy, sa stiti ca Spit. Grigore Alexandrescu are o linie din asta de urgenta pt. ingestia de substante potential periculoase pt. copii. Sper sa nu aiba nimeni nevoie dar, cum din pacate nu se stie niciodata, m-am gandit ca e bine sa va spun.
tomasa spune:
Diwana, si eu spun ca si Rox sa n-ai regrete. Daca instinctul asa ti-a spus sa procedezi, sigur e spre binele lui Rares. Nu e bine sa le folosim in exces, dar uneori antibioticele sunt foarte necesare si salveaza situatii diperate.
tomasa spune:
Picca, imi pare foarte rau ca Matteo e bolnavior, dar sunt sigura ca veti trece cu bine peste toate astea si ca veti avea niste sarbatori minunate impreuna.
mi-era foarte dor de tine!
luy spune:
Nu stiu daca mai apuc sa scriu pana maine, asa ca va urez din suflet Craciun fericit ! cu sanatate, liniste, fericire si iubire alaturi de cei dragi ! Anul acesta cu siguranta vom avea o sarbatoare deosebita, este primul Craciun al comorilor noastre !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
bebeka spune:
Bubulinelor,gospodinelor!
Felicitari celor care pe langa faptul ca au grija de 1 sau 2 copii au reusit sa mai faca si de ale gurii pt Craciun.
Eu am facut doar curatenie.Este primul an de cand stau cu soul si nu am facut sarmale si de altfel nici altceva.Am niste friptura de pui si un pilaf in frigider,azi mergem la niste prieteni ,maine la nasi asa ca nici nu ma stresez prea tare.
Iar avand in vedere aglomeratia din magazine am zis pas si la cumparaturi cadou.
Eu am fost f suparata ieri din cauza ca Rebecuta are niste bubute pe obrajori care sunt tari daca dai cu mana,chiar uscate.Totodata are niste bubite rosii pe burtica si manute care se simt aspre daca dai cu mana iar la incheietura picioruselor si la manute a ramas pielea f.uscata.Eu am trs concluzia ca e dermatita atopica voi ce ziceti?Va rog daca puteti sa-mi raspundeti!!
Am sunat-o pe pediatra,in care nu am deloc incredere pt ca numai prostii mi-a spus pana acum si mi-a spus sa o dau cu Fluocinolon N.
Roxana si la Andrei e la fel?
Daca nu o dau decat cu ulei fiert si racit o avea un rezultat?
In alta ordine de idei va urez tuturor un CRACIUN FERICIT alaturi de copiii,sotii ,familiile voastre si petreceri frumoase!
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)
Roxana_G spune:
Bebeka, el nu are bubite, numai pete. Hai ca fac o poza si pun pe site mai incolo, acum e marait si ii e somn si nu ii arde de fotografii. Dar zonele alea aspre la incheieturi le are si el, acelea sunt dermatita.
SabinaY, felicitari pentru botez si micuta crestina!
Pana una alta am ramas datoare cu poze de la serbare cu Craciunita mea plina de veselie. A spus poezie, a venit si Mosul si a primit cadou. S-a simtit bine alaturi de colegi. Restul de poze le gasiti in album, la finalul caruia sunt poze cu domnisoara incantata de concertul lui Banica.
Si daca aveti timp si poze, am pus si cateva cu Alex party girl de la petrecereafinului de 3 ani, unde s-a veselit si nu a stat o secunda, ba chiar a facut spectacol.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Poze cu flacaul si decoratiunile pun mai incolo. Uitasem insa sa va spun ce haiosi erau cei 2 pui ai mei aseara. Stateau la mine in pat amandoi, pe burtica, ridicati pe coate, fata in fata. Nu stiu ce i s-a parut asa haios lui Andrei, ca a ras in hohote cu sunet vreo 10 minute, iar Alex radea de el. Imi venea sa ii mananc si alta nu!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Mada28 spune:
Fetelor nu am mai intrat de mult.
Luca e bine. Am fost saptamana trecuta la controlul de 3 luni, cu o saptamana inainte ( noi facem 3 luni in a doua zi de Craciun). Avem 66 cm si 7,1 kg. Radem , gangurim si facem balute.
Eu am facut curat si am spalat. Am cumparat si cadouri si ieri am decorat casa si am facut bradutul ( e natural, mare, rosu cu auriu). Mancare, nu pot sa ma laud, imi face soacra iar dulciuri am cumparat. De sarbatorile acestea imi doresc sa stam in familie si sa ne bucuram de dorinta pusa anul trecut de Craciun - care s-a implinit: Bebe Luca.
Acum suntem tare fericiti si maine si poimaine ne vom vizita parintii si vom primi musafiri.
Va doresc un Craciun Fericit, sa va bucurati de familii dar mai ales de bebelusi, sa fiti sanatosi, frumosi si buni.
La multi ani!