Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ce atmosfera emotionanata! Ma simt asa bine si ma bucur nespus de puii mei. Pe Andrei l-am pus la nani, iar Alex se joaca tare haios, isi face fel de fel de scenete, ma abtin cu greu sa nu rad ca se rusineaza. Apropos de Alex, ea s-a bucurat ca a mancat pisica friptura, zice ca trebuia sa fi mancat mai multa ca ii era si ei bietei fomita.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi
in primul rand multa sanatate bebeilor bolnaviori sa treaca repede

am vazut poze frumoase cu Alex, foarte frumoasa rochita cu buline, dar cred ca a fost frumos si la serbare ca era decor frumos si piticii erau toti scumpei

Ana spor la treaba

eu am fost ma manichiura si la coafor dar acum sunt cam obosita, cred ca ma resimt de ieri
asa ca o sa fac alt capitol si ma bag langa Miru la un somnic

Craciun fericit tuturor

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

De vreo trei ori am incercat sa intru azi si nu am reusit ca am fost solicitata. Si vad ca iar sunt. Totusi am dormit 6 ore legate nu ma asteptam la cat de maraita a fost aseara.Roxana ce copii frumosi si cuminti ai! Mosul va fi f darnic cu ei sunt sigura, cu tine vad ca deja a fost. Si pe noi ne mai asteapta cadourile din camara, hi, hi, eu am tras cu ochiul binenteles dar cea mare va fi f surprinsa, ea stie ca a venit deja mosul. Apropo ea stie treaba cu mosul, pot spune ca a fost f dezamagita cand a aflat, binenteles de la scoala, dar parca tot vrea sa creada, de asta cred ca va fi f surprinsa maine dimineata cand va gasi cadourile cu biletel de la mosul (desi aproape ca a stricat soacra mea surpriza cu gura ei mare)Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

capitol nou AICI

Mergi la inceput