Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxali spune:
Multumesc Mandarinutza ptr urari.
Rox cu baiatul ai fost la un dermatolog??
Iuli ma bucur ca santeti ok...ai o frumusete de baiat.
Santem si noi ocupati cu oaspetii trecatori,dar ptr cei care vor veni de sarbatori...am noroc cu mama, ca atfel printesa mea numai pe mine ar dormi.
Ieri m-am ocupat si de mine...de ca fetele...si a doua runda inasinte de Revelion...apropo de ingrasari n-am avut curaj ptr Revelion sa-mi cumpar ceva mai colorat, deci mi-am luat pe negru
.
Fetelor daca nu reusesc sa mai intru va urez:
un Craciun fericit alaturi de cei dragi si sa va aduca mosul tot ce v-ati dorit!
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
urmychance spune:
Fetelor, eu sunt tare suparata. Eram la baie si spalam cateva lucrusoare, iar sotul meu i-a dat lui Tudor nishte cozonac, in conditiile in care bb papa numai san si am hotarat sa incepem diversificarea cat mai tarziu. Este grav? Imi vine sa il bat si eu sa imi iau campii. Va rog sa imi raspundeti.
Roxali spune:
Yaia imi scri si mie reteta "negresei"
Urmy ma mir ca a reusit sa-l inghita...poate o sa-l doara putin stomacelul...sper sa nu fie alergic la ce continea cozonacul
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
kriss79 spune:
La Multi Ani sarbatoritilor de azi!! 
Daca nu mai reusesc sa intru maine va doresc CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI, MULTA SANATATE SI IUBIRE SI SA VA ADUCA MOSUL CE VA DORITI MAI MULT!!
Bebelusilor multa sanatate!!
Avem 2 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
sim_stoian spune:
Tomasa, stai linistita ca nici eu nu am fost prea vrednica de data asta. Maine o sa fierb niste sarmale pe care mi le-a facut mama si le am la congelator. Tot maine o sa pun la marinat niste ceafa de porc pe care sa o pun la cuptor marti. Nu de alta, dar in prima zi de Craciun vin socrii in vizita
. Pe 26 mergem la nasi, deci ne-am scos
. Problema e pe 27, cand vor veni nasii la noi
sa vad pe unde scot camasa...
Urmy, nu imi vine sa cred ce am citit
. Sper sa nu faca alergie la ceva din cozonac...Despre alte efecte, nu stiu ce sa spun, poate Sabina sau Tomasa stiu ceva.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
betty78 spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Fetelor, voi ma complexati ingrozitor! Eu sunt sigur cea mai lenesa de aici...cand citesc ce faceti, ce gatiti mi se face o rusineeeeeeee. N-am ce cauta printre voi, n-am gatit nimic, dar absolut nimic pt. Craciun. Iar bradutul il impomobim maine de-abia, pt. ca suntem traditionalisti, la noi bradul tine din ziua de Ajun pana la Sf. Ion. Si tot ma simt obosita, desi nu fac altceva decat sa alaptez si sa duc grija copiilor.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
idem si eu
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
Sabina spune:
eu sunt cel mai rau, ca la mine se pravalesc toate in casa.
Urmy...hmmmmm, cearta-l bine detot.
cacao, pu, nuca...
bataita lu domnu sotz.
acu faptu-i consumat, cel mai probabil nu va pati nimica, dar nu pregeta sa-i exp-lici cat de inconstient a fost.Nuca nu se da pana la 3 ani.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
urmychance spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Tomasa, stai linistita ca nici eu nu am fost prea vrednica de data asta. Maine o sa fierb niste sarmale pe care mi le-a facut mama si le am la congelator. Tot maine o sa pun la marinat niste ceafa de porc pe care sa o pun la cuptor marti. Nu de alta, dar in prima zi de Craciun vin socrii in vizita. Pe 26 mergem la nasi, deci ne-am scos
. Problema e pe 27, cand vor veni nasii la noi
sa vad pe unde scot camasa...
Urmy, nu imi vine sa cred ce am citit. Sper sa nu faca alergie la ceva din cozonac...Despre alte efecte, nu stiu ce sa spun, poate Sabina sau Tomasa stiu ceva.
Sim, mami deStefan (25.08.2007)
Povestioare
crezi ca mie imi vine sa cred? am innebunit cand am vazut. Am sunat la medicover la linia de urgenta si mi-a zis ca nu o sa pateasca nimic numai sa nu se repete. Oricum, acum nu mai vb cu sotul meu. Si nici el cu mine ca zice ca sunt exagerata. Sa va zic ce stare misto am?
Sabina spune:
Nu esti deloc exagerata.
al meu cred ca avea 10 tigai in cap pana la ora asta ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
myral spune:
Am terminat si noi cu musafirii, am primit cadouri muuuuulte, dar acum am o bebelusa tare maraita vrea numai in brate plimbata. In prezenta musafirilor e f cuminte , zambareata (am vazut ca nu prea ii place sa fie luata in brate de alte persoane) dar dupa numai eu stiu ce ma asteapta(agitatie mare). In plus am ramas si eu cu un stres, toti vor sa puna mana pe ea, pe fata, cap, o iau de manute(pe care ea atata la suge), parca e un catelus pt ei
. Si nu va mai zic ca se uitau la mine ca la extraterestri daca le ziceam sa se spele pe maini asa ca am renuntat si incerc sa evit cat mai mult sa o pipaie
Maine vin parintii pt mine tot musafiri ca nu vin sa ma ajute cu ceva, doar pt cadouri.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

! Eu sunt sigur cea mai lenesa de aici...cand citesc ce faceti, ce gatiti mi se face o rusineeeeeeee. N-am ce cauta printre voi, n-am gatit nimic, dar absolut nimic pt. Craciun. Iar bradutul il impomobim maine de-abia, pt. ca suntem traditionalisti, la noi bradul tine din ziua de Ajun pana la Sf. Ion. Si tot ma simt obosita, desi nu fac altceva decat sa alaptez si sa duc grija copiilor.