Martta nici acolo nu are codite, doar clamite.Cand e parul mai murdar ii fac codite ca-mi place s-o las cu el asa liber
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Babee:
la prima vedere mi-am imaginat codite! Imi place sa cred ca vrabia malai viseaza
si te asigur ca doar am gustat dintr-un paharel de vin rosu!
Martta nu-i bai, am pus candva o poza cu Rebecca cu codite, sa o caut.Lasa ca ii creste si Alexiei perisorul si o sa i-l prinzi.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Salutare tuturor!
Imi cer scuze ca nu am reusit sa intru pana acum, sa fac si eu cateva urari, stiu ca nu e frumos din partea mea, de aceea vreau sa urez tuturor piersicutelor, mamicilor si taticilor SARBATORI FERICITE in continuare, UN AN NOU CU MULT
E IMPLINIRI SI MULTA SANATATE si LA MULTI ANI!
PUPICI

http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/
mamica de balenica Elena
Sarbatori fericite, sanatate, si realizari pe masura viselor voastre- piersicutelor, mamicilor si celor dragi lor ! Si viitoarelor mamici, copii sanatosi si multa energie !
PS : Anasia, esti o scumpa ca te ocupi de colaj, am intrezarit apelul t&au acum vreo 2 saptamani da de atunci nema DC. Poate-oi apuca si io intr-o buna zi, ce sa zic, ca tot timpul is in urma la faza cu trimis poze cu Vlad (reclamatii tot primesc de la prieteni, asa ca mi s-o ingrosat pielea pa obraz' si nici macar nu mai rosesc)