PIERSICUTZE de iul-aug. 2006 (69)-Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Neata si de la noi, is chiauna rau.

Rebecca e pusa la nani la 21 si cel tarziu la 21:30 adoarme.Phillip si el tot atunci dar se mai joaca putin si in jur de 22 ajunge.La noi trezirea lui e maxim la 7, cand e sotul acasa ea doarme pana la 8 sau si mai tarziu uneori, cand nu e o trezesc si pe ea ca sa il ducem pe Phillip.Mai doarme jumatate de ora pe la 10(daca suntem in masina face chiar doua somnulete mici)iar la 14 se stie ca toata lumea nani(in jur de 2 ore).

Au iesit 2 dinti sus dar toata noaptea a urlat de am zis ca turbam amandoi.Phillip dormea nestingherit in urletele ei, noi am luat-o cu noi si ne-am chinuit de nu pot spune.M-a mai luat si o migrena, nu mai puteam respira-ca sa fie tacamul complet si acum simt ca m-a trecut trenul

Ieri n-am exagerat cu mancarea, i-am dat si Rebeccai sarmale si a mancat 2, si putina salata boeuf si a mancat(eu pun maioneza cu 25%grasime si nu se prea simte), si a mancat si tiramisul lui mami(fara ou, fara zahar,am pus si kiwi si banana).Oricum e pofticioasa si nu am putut sa nu ii dau.

S-au bucurat foarte mult de cadouri, dar si mai incantati au fost de cadourile celuilalt.Bine ca si le impart si se joaca pe rand asa ca nu imi fac griji.Ia sa pun o pozica sa imi vedeti odraslele si bradutul auriuAi vostri cum au reactionat?

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Ca tot am promis mai devreme:A venit Mosul,Craciunita,Bradutul si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Babee, sunt tare scumpi ingerasii tai!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Am pus si noi poze cu bradul si filmulete!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

Craciun Fericit !
gina ,babee frumosi copii, frumosi bradutzi Ariana mea ,evident ca nu a intzeles nici cu frumosul nici cu explicatii ,nici cu "nu e voie" sa umble la bradutz.am lasat o sa puna mana ca sa nu mai fie curioasa,pana la urma a trebuit sa l bagam intr un colt,izolat si pusa masa in asa fel incat sa nu mai ajunga la el.a primit un scaunel de la mosu' si cocotzta numai pe el,acum ajunge unde doreste.am pus si eu poze cu bradutzul si cu Ariana cu cornitze de ren
va pupic Andreea & Ariana www.flickr.com/photos/9544071@N07/2137487769/" target="_blank"> CRACIUN 2007

Mergi la inceput

Gina pozele le-am vazut, dar filmele nu merg.

Haioasa Ari cu cornitele de renisor

Am plecat sa cautam loc pentru petrecerea lui Phillip si in 3 locuri nu mai aveau liber cand vrem noi.Ma ia disperarea...sper sa gasesc cat mai aproape de casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Frumoase piersicute si braduti

Babee tinem pumnii sa nu aveti mult de cautat.

Noi am fost de craciun cu steaua, a avut tati grija sa ne faca, dar mai mult a umblat trantita pe jos. Imediat ce o sa am poze va trimit sa vedeti ce urator am avut

Noua Mosu' pe langa cadouri ne-a mai adus inca un dinte. Asa ca in ultima luna i-au iesit 3 masele si 2 dinti, va cam dati seama ce luna am avut. Mai asteptam inca o maseluta jos care sta sa iasa si sper sa luam o pauza sa ne refacem amandoi

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Doamne Oana ce dor imi e de colindatori la usa, de miros de fum, sorici si zapada..
L-am invatat si eu pe Phillip putin din Plugusorul dar ni-l spune noua ca nu are cui.Macar sa stie de traditii.
Felicitari pentru dintisor

Am trimis online un formular sa vedem daca au liber cand vrem noi sa organizam petrecerea.Si m-am apucat din timp dar nu am crezut ca poate fi plin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna,fetelor!
Babee: imi plac asa de tare coditele Rebeccai! Sper sa nu-ti para ciudata afirmatia, avand in vedere ca vine din partea unei mamici a carei fetitza e cheliutza! Mi-e si rusine sa recunosc ca i-am cumparat tot felul de perii, care mai de care mai frumos colorata, iar Alexia are, deocamdata, parul de max. 2-3 cm!
Andreea: super dulcica Ari!
Gina: mey...dar tare petrecareata esti!
Anasia: am reusit sa trimit si eu o poza cu Alexia pt colaj!

Mergi la inceput

Martta care codite?Ca numai clamite are puse

Mergi la inceput