* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (96) *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Nati, mishtooooo seara ta romantica... nu m-as fi gandit ever la Diclofenac ca la un stimulent sexual...

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: 4 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor vin cu o intrebare nu radeti de mine, ce inseamna apgar?

creato daca fetele noastre asteapta le nastem pe 9

Louiza 35s + Yasmin
mai avem putin

AMR 06 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Louiza, uite aici despre scorul Apgar: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=36

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: 4 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Neata!
Tinem pumnii Gatta si Ceska!!! Sa dea Dumnezeu sa fie cat de usor se poate!

Gina, David e superb! Iar tu arati extraordinar, parca nici n-ai nascut! Sa fie sanatos si sa fiti fericiti cu totii ca v-a binecuvantat Dumnezeu cu copii asa frumosi!

Mai fetelor, voi ati pus ochii pe sotul meu??? Stiam eu cand l-am luat ca e chipes (d-aia l-am si luat ), dar chiar asa sa va topiti dupa el, nu stiam ca e! Sunt o norocoasa, ce sa mai! Unde mai pui ca pe langa ca e frumos, e si destept, si muncitor si ma mai si iubeste la nebunie! Fetelor, am pus mana pe-o raritate!!! Na, ce modesta sunt !

In ce priveste cezariana, m-am obisnuit cu gandul si o accept. Nu e batut in cuie, dar decat sa fac pe nebuna sa nasc natural si sa ma chinuiesc f tare si eventual sa il stresez si pe iepurica blocat pe canal sau sa i se rupa vreo clavicula, mai bine cezariana. O sa ma rog la Dumnezeu sa ma refac repede si sa fie alaturi de noi.
Hai ca iar vreau sa scriu un roman: am acceptat ideea de cezariana si pt ca azi am vb cu o prietena de-a mea care a nascut acum 2 ani si a avut aceeasi problema si s-a chinuit fffff tare! Desi e o tipa mai solida, a fost mica in bazin pe interior. Si sincera sa fiu, nu mi-as ierta-o daca iepurica ar pati ceva din cauza mea. Plus ca nici eu nu sunt aia curajoasa sa suport atata durere.

Va pup dulce dulce mamicilor, dar mai ales viitoarele-foarte-aproape-mamici! Si restul burticilor, rabdare, ca ne vine si noua randul!!!

Ana-Maria 37+ cu David si tati Andrei

AMR maxim 3 SAPTAMANI!

Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

creata, imi pare bine ca s-au rezolvat o parte din probleme, si sper s-o gasesti pe tanti cu curatenia!!

acum am un motiv solid s-o motivez pe fii-mea sa stea la casuta ei. sper sa apuc sa termin tratamentul!! eu care n-am stare, azi am stat mai mult in pat cu exceptia drumului facut la farmacie .. ca sa iau si eu o gura de aer curat!!

angi, nati .. v-au luat-o alte zuze inainte!!

38+ EVA MARIA
AMR 2 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Mersi Angeliqule

Louiza 35s + Yasmin
mai avem putin

AMR 06 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salut fetelor! Dom'le n-am mai intrat de azi noapte pe net, si acum citind din urma m-apuca tremuriciul!!! Zuzicilor, da' chiar ca s-a spart teava cu bebei!!! Vad ca avem zilnic nasteri de la un timp!

Ceska si Gatta, va tin si eu pumnii si ma gandesc la voi! Sa aveti nasteri usoare! Ce bucurie v-au facut puii vostri, de Craciun o sa fiti cu ei in brate acasa!

Apropos, acum cateva zile zicea Mariaanna ca a pierdut dopul gelatinos... de atunci n-a mai scris nimic... Mai stie cineva ceva de ea, o fi nascut oare?

Aaaah, si sa nu uit... Gina, e asa de dulce bebe David, iar tu esti o mamica superba!!! Sa fiti fericiti cu totii, sunteti o familie deosebita! Cum au reactionat fetitele cand si-au vazut fratiorul?

Va pupicesc,

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Ellenuta, imi pare tare rau sa aud de problema ta cu streptobalaurul asta, dar sunt sigura ca totul va fi bine! Din ce am mai citit si eu e o problema destul de frecventa care apare...
Mie pana acum nu mi-a recomandat doctorita mea analiza asta... si ma mai duc la ea de-abia pe 14 ian, o sa fiu atunci in sapt. 36...
Nu e prea tarziu sa ii zic de-abia atunci ca vreau sa fac analiza asta? Mai bine o fac eu asa din proprie initiativa, si ma duc pe 14 ian la ea direct cu rezultatul, voi ce ziceti?

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Fetelor, uitasem sa schimb semnatura, am intrat de azi in sapt. 33!

Tina 32+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!

AMR 8 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gatta, bafta multa!! Suntem alaturi de tine!!! Nastere usoara !! N-ai vrut sa astepti pana pe 27 , ai , sa nastem in aceiasi zi !

Ceska , nastere usoara !!!

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput