La multi ani braduti scumpi! ian-feb05 (57 )
Raspunsuri - Pagina 5
crinuta spune:
quote:
Originally posted by kita
Andrei a fost total dezinteresat de cadouri; a trebuit noi sa il indemnam sa se uite la ele,caci el in dimineata de craciun voia la desene; l-am lasat vre-un sfert de ora si apoi am inceput sa ii spunem ca sunt cadouri sub brad, dar foarte greu s-a aratat interesat de ele;
Referitor la painea in masina de paine prima a iesit Ok, cozonacul imbunatatit dupa reteta data de Anda, super Ok. dar aseara am imbunantatit o alta reteta si ........dezamagire totala; asa ca ori te tii de retele din carticica ori esti as in bucatarie si stii ce ingrediente schimbi si ce sa mai adaugi in plus.......(intr-adevar iti trebuie multa rabdare)
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
Rayan e pe dos, s-a invatat cu cadouri si acum le vrea non stop.
Culmea e ca l-am pedepsit ascunzandu-i multe jucarii, deoarece de peste 6-7 saptamani ne " luptam" cu obiceiurile proaste de la fosta gradi, mai precis preluate de la fosta lui " iubita", si evident, necorectate de nimeni acolo.
Nu stiu, poate si statul acasa l-a rasfatat asa, dar.... in anumite privinte parca ... nu stiu ce sa mai zic.
Oricum, daca o tine asa ramane total fara jucarii. Cu mine e ok, doar cu mama face figuri, si toate astea i se trag de la " prietena lui draga".
Nici nu va spun ce a invatat de la ea, ca ma enervez numai cand ma gandesc, dar mai mult ma enervez ca personalul de acolo nu a facut nimic sa corecteze, sau sa atraga atentia.
Revenind la cadouri, e obsedat. Oriunde mergem, daca vede brad cu cadouri, le vrea, iar la intrebarea mea daca ar vrea non stop cadouri, a raspuns " da" nonsalant.
Apropos de personalitatea lui: de curand ii este frica de intuneric, sa stea singur. Dupa ce ca dorm cu el, nu ma lasa sa ma intorc cu spatele la el ( pana adoarme). Ma forteaza sa stau cu fatza la el, iar la intrebarea mea" dar de ce vrei sa stau cu fatza la tine", raspunde" am zis eu asa".......deci, a decretat seful casei ( ca sa o citez pe Ana Maria) asa, deci noi nu avem de ales decat sa ne conformam ;)
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
kris spune:
DRAGOS MIHAI [S]
SA CRESTI MARE SI VOINIC!
SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII! Lali, sa va bucurati de el! si-ti mai doresc refacere completa!
celor care poarta numele SFANTULUI STEFAN!
VICTOR STEFAN (Ana-Maria)
STEFAN (Aurelrusu)
ANDREI STAFAN (Amary)
SEBASTIAN STEFAN (Oana Cretu)
Mandy Stephanie (Alina Maria)
Elena Stefania (Gabry)
Stefana (Alipiticot)
Codrin Stefan (Shobo)
inclusiv celor apropiati de sufletele voastre!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
Lali spune:
Multumesc fetelor !
La multi ani celor sarbatoriti azi de Sfantul Stefan !
Crinuta, serbarea a fost asa si asa, pentru ca Dragos a vomat chiar inainte de serbare si a fost cam suparat, dar puiutul mamei si-a spus frumos poezia in germana, a cantat "O Tannenbaum" si a spus "Danke schon " lui Weichnachtsmann cand i-a dat cadoul. In rest a fost cel mai cumintel, ca nu se simtea bine, saracutul... imi venea sa il tin numai la mine in brate si sa il pup cand il vedeam ce efort face sa stea... noi am plecat apoi imediat ce a plecat si Mosul si nu am mai ramas la prajiturele si vin fiert ce au urmat pentru parinti si pitici.
Lali si Dragos (27 decembrie 2004)
"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Lali
Multumesc fetelor !
La multi ani celor sarbatoriti azi de Sfantul Stefan !
Crinuta, serbarea a fost asa si asa, pentru ca Dragos a vomat chiar inainte de serbare si a fost cam suparat, dar puiutul mamei si-a spus frumos poezia in germana, a cantat "O Tannenbaum" si a spus "Danke schon " lui Weichnachtsmann cand i-a dat cadoul. In rest a fost cel mai cumintel, ca nu se simtea bine, saracutul... imi venea sa il tin numai la mine in brate si sa il pup cand il vedeam ce efort face sa stea... noi am plecat apoi imediat ce a plecat si Mosul si nu am mai ramas la prajiturele si vin fiert ce au urmat pentru parinti si pitici.
Lali si Dragos (27 decembrie 2004)
"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
Bravo lui ca s-a concentrat si in acele conditii.
Mama ce pofta am de vin fiert, yam, yam...
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
La multi ani tutror care poarta numele Stefan.
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
La multi ani, Dragos, sa cresti mare si sanatos!
La multi ani tuturor de Sf. Stefan!
...va urez iar cu intarziere...eu mi-am luat medical, nu stiu daca v-am mai scris, nu mai rezistam inca 4 zile de munca...iar ieri am umblat prin oras si mi-am luat un paltonas dragut foc si pantofi pt. Revelion, apoi ne-am dus in vizita la nasi.
Monalac, felicitari pt. baietel!
Oana 23+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
monalac spune:
LA MULTI ANI DRAGOS MIHAI!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE STEFAN.
imi pare rau ca urez cu intarziere,dar ieri am fost plecata toata ziua si seara,cand am venit,am fost f obosita.
BUBU,multumesc mult.e posibil totusi ca dr sa nu fi vazut bine,mai ales ca mi a facut eco normal.pe 24 ian mi am facut progr la iosup si pana atunci voi mai merge la un eco normal.poate se mai schimba ceva...ca tare mai voiam o fetita cu fundita...sotul deja face misto de mine ca va pleca cu baietii la fotbal si eu voi ramane pe dinafara.
15+
Mami de Cris
Poze Cris
PatriciaArdeleanu spune:
Lali, sa-ti traiasca baiatul!! imi pare rau ca ati fost bolnaviori, stim cum este, mai ales la serbare...sanatate multa!
Monalac, poate s-a inselat ecograful
hai mai Crinuta, se vede ca esti mamica de baiat si dai vina pe fete (a se citi nurori)
Patricia, mama de fetita - Rebecca
crinuta spune:
quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu
Lali, sa-ti traiasca baiatul!! imi pare rau ca ati fost bolnaviori, stim cum este, mai ales la serbare...sanatate multa!
Monalac, poate s-a inselat ecograful
hai mai Crinuta, se vede ca esti mamica de baiat si dai vina pe fete (a se citi nurori)
Patricia, mama de fetita - Rebecca
Pai tu nu ai reactiona la fel daca copilul tau ar invata de la alt copil sa cante " cacutza", sa dea pantalonii jos, sa faca prostii?
El a spus clar de unde stie prostiile astea, asa ca nu o scuz de deloc, dar nici pe parinti.
Rayan e ultra pedepsit pentru asa ceva. Nu accept sa vorbeasca urat.
Crinuta si Rayan