La multi ani braduti scumpi! ian-feb05 (57 )
Raspunsuri - Pagina 11
PatriciaArdeleanu spune:
La multi ani Vladut!!!!
sa cresti mare si voinic!!
Patricia, mama de fetita - Rebecca
lbelciug spune:
La buna reintalnire in Noul An! La Multi Ani, dragi mamici!
Sa ne dea D-zeu un 2008 mai bun decat 2007, cu copii sanatosi si destepti, iar pt noi putere si rabdare sa-i crestem frumos!
Am revenit ieri de la BR, cu o despartire precipitata de parinti, din cauza de Bogdanel cu febra si rosu in gat. Zilele petrecute la parinti au fost pe de o parte frumoase, pe de alta grele din caza de Matei f alintat si neascultator.
Am recuperat ce ati scris si imi pare rau sa aflu ca si alti copii au fost bolnaviori. Sanatate multa!
La Multi Ani pt micutii Bianca, Dragos, Vladut si celor sarbatoriti de Sfantul Stefan! Va felicit din toata inima si copiilor le doresc sa creasca frumos!
Erica, ce este tartrazina?
Monalac, felicitari pt BB2 baietel! La ce nume v-ati gandit daca va fi tot baiat?
Bubu, ti-am admirat pozele! Esti tare frumoasa si fericita! Unde ati petrecut de Rev?
Multumesc fetelor care mi-au trimis SMS de Craciun si Rev. Imi cer scuze ca nu v-am putut raspunde cu urari, insa am uitat sa-mi iau incarcatorul pt mobil si am ramas f repede fara baterie. Am citit cu intarziere insa cu mare drag mesajele voastre.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
bubu05 spune:
Patri si Liviana, va multumesc mult si voua pt. urari!
Maine va pun poze, sunt foarte obosita acum, au plecat musafirii, sotul a strans si a spalat vasele, Vlad a primit multe hainute, le-am spus la toti sa nu-i mai aduca jucarii . Tortuletul a iesit super bun si i-a placut lui Vlad mult de tot!
Maine ma duc la servici, apoi mergem la alta petrecere a unui baietel care face 3 ani.
Liviana, am fost la Carul cu Bere de Revelion, multumesc pt. aprecieri!
Va pup!
Oana 23+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
tomasa spune:
[
LA MULTI ANI, Vladut! Sa cresti mare si sanatos!
Multumesc V. Erica si Bubu! Ma bucur ca v-au placut pozele, el s-a distrat bine, sunt primele sarbatori de fapt in care a inteles ce este cu Mosul asta .
V. Erica, cum se mai simt copiii?
Crinuta, l-am admirat si eu pe Rayan, e un dulce!
Liviana, sanatate multa lui Bogdanel. Asta este, e sezonul racelilor si virozelor de tot felul, trebuie sa avem rabdare multa.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
bubu05 spune:
Multumesc, Tomasa!
Am pus cateva poze, rapid ca nu mai pot de somn!
Oana 23+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Alina Maria spune:
La multi ani Dragos si Vlad , sa fiti iubiti si fericiti !
Am vazut si eu pozele , care mai de care mai frumose , de abia astept sa ma aranjez si eu un pic de ziua lui Mandy si sa o fac si pe ea frumoasa sa va am ce arata si eu .
Ce sa mai au facut 3 ani , avem copii mari imi vine sa plang , cum trece timpul .
Crinuta chiar vroiam sa te intreb mai demult , mai ai acel site in care iti pui o poza si iti faci parul cum vrei tu ?
Alina 14+ si Mandy Stephanie 2,11 ani
amo2004 spune:
LA MULTI ANI, Vladut! Sa cresti mare puiule.
La multi ani dragi mamici si braduti. Un an bun tuturor!
sirimie spune:
La Multi Ani lui Vladut
Sa creasca mare si sa aduca numai bucurii parintilor lui
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Ubi spune:
La multi ani cu intarziere pentru: Rayan (Crinuta), Dragos (Lali) si Vlad (Bubu). Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii.
Si acum, la multi ani pentru:
Sebastian (Adana)
Ioan Cristian (Monalac)
Sergiu Denis (Coraly)
Mara Theodora (Megg)
Alexandra Beatrice (Ilucae)
Noi am petrecut Craciunul la bunici, revelionul la bunici si cateva zile la munte, la zapada (drumul...un cosmar, desigur).
In rest suntem bine, sanatosi. Alexandra a primit de la Mosul exact ce si-a dorit, adica un castel al lui Alice (cea din tara Minunilor) si pe Wendy (din Peter Pan). Dar cel mai mult apreciaza puzzle-urile. Are cateva cu 100 de piese fiecare pe care le face cu ochii inchisi, si fara sa se uite pe poza. E uimitoare. Dar sotul deja a intrat in panica si zice ca daca isi oboseste mintea de acum? Oricum, pentru ea e o relaxare facutul puzzle-ului...dar totusi.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
amo2004 spune:
Am intrat sa ii urez un dulce LA MULTI ANI! lui Sergiu de ziua lui. M-am uitat insa pe listuta si am vazut ca sunt multi sarbatoriti astazi, asa ca am sa le urez la fiecare LA MULTI ANI cu sanatate. Sa cresteti mari, bradutilor:
Mara (Megg)
Alexandra Beatrice (Ilucae)
Sebastian (Adana)
Cristi (Monalac)
Sergiu(Coraly)