Tzeapa de la Optinova

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

la Optinova n-am mers niciodata la consultatii deci nu pot sa-mi dau cu parerea de aparatura si doctorii de acolo

Insa ramele sant extrem de scumpe, ultimele pe care le-am facut acolo (acu vreo 3-4 ani, ca n-am mai calcat pe acolo) s-au strambat... m-au costat destul de mult la vremea aceea si vanzatoarea tot cauta sa ma convinga sa mai iau o pereche ca era nu stiu ce promotie. Bine ca
n-am luat, mi-a ajuns experienta cu ei

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

e foarte important sa nu fie consultatia doar computrizata

ce da aparatul trebuie apoi verificat si ajustat prin consult clasic, din acela in care iti tooot pune lentile pana gaseste combinatia cea mai buna. daca se merge doar pe aparat e aproape inevitabil sa nu apara dureri de cap, ca nu prea sunt calibrate asa cum ar trebui. si na, eu nu prea am incredere in consulturi in mall, am acelasi doctor oftalmolog de cativa ani buni, merg la cabinet ... e mai grav sa ai reteta gresita decat sa fie defecti ochelarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_90 spune:

sa va povestesc patania mea de acum un an cu optinova
trebuia sa plec in canada , si tot asa, mi-am facut ochelari de urgenta. cand ii pun pe ochi, nimic nu vedeam, absolut nimic, il intreb pe doctor ce dioptrii au ochelarii, si imi spune ca sunt 0.5 pentru astigmatism si +1 pentru hipermetropie. ok, plec in canada, nici n-am putut sa conduc cu ei, si merg la un alt doctor, care-mi spune ca da, am 0.5 pentru astigmatism, dar in loc de +1 trebuia sa am -1 (adica nu hipermetropie, ci miopie). Si la fel m-a intrebat si pe mine: unde mi-am facut ochelarii, iar eu i-am spus "undeva in balcani".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Hm, se pare ca sunt singura din posturile de aci care e multumita de Optinova. Incep sa cred ca e Cineva acolo sus care tine cu mine. Asa era si cu Polizu cand ma pregateam sa nasc. Toate review-urile erau infioratoare. Cand ma duc acolo surpriza, toata lumea isi facea treaba cel putin bine si fara spaga.
Poate sunt eu doar norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Eu am patit-o cu Optinova acum vreo 4-5 ani cand mi-am luat de la ei lentile de contact pentru vedere. Ei au sustinut ca mi-au dat lentile de contact pentru un an si la o luna si ceva mi s-au rupt. Au vazut ca aveam unghiile mari si mi-au zis ca le-am rupt eu, dar pentru cine poarta lentile de contact stie foarte bine ca nu au cum sa se rupa.Ale mele efectiv se destramau. De atunci nu am mai calcat pe acolo si nici nu o voi mai face. Sunt niste hoti.

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

http://picasaweb.google.com/mandreea30/LunaDeMiere#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lupulcelbun spune:

Buna Aura,

poti sa-mi spui, te rog, cam cate te-au costat lentilele si montatul ochelarilor cu protectie, la OptiBlu? ...chiar si la vremea la care ti i-ai fct.

tks,
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauracoman03 spune:

ma mira sa citesc numai chestii nasoale despre optinova. eu am fost cu mama chiar inainte de sarbatori si pot sa spun ca am fost tratate bine. e adevarat ca nu sunt cei mai ieftini dar ochelarii sunt ok. acum sa vedem cat or tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

pe mine nu ma mira sa citesc un review pozitiv - unicul post al cuiva inscris astazi - intr-un topic cu 3 pagini de critici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

pe mine nu ma mira sa citesc un review pozitiv - unicul post al cuiva inscris astazi - intr-un topic cu 3 pagini de critici

Si pe mine...si cred ca tot forumul se mira..si dezgropat subiect vechi de 2 ani
...sa mai zic si eu de varul meu din provincie, venit la pomul laudat sa-si faca ochelari si care s-a intors de la 200 km ca il lua cu ameteala si ...evident ii gresisera dioptriile

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Eu nu pot sa spun ca am avut o experienta neplacuta cu cei de la Optinova, pt ca dupa o scurta examinare (prin 2003) m-au trimis la Oculus si cei de acolo si-au facut treaba f bine.

Ca asfat de vesnic purtator de ochelari si lentile acum, eu zic ca fiecare persoana cu probleme oftalmologice sa mearga la acelasi medic care l-a multumit din toate punctele de verede(profesionalism, devotament, cunostinte in domeniu,preturi) si sa urmeze cu el cat este posibil. este mult mai multa seriozitate asa.

Si aproape toate cabinetele fac acum si ochelarii. Eu imi cumpar lentilele de contact de acolo si nu am avut niciodata probleme.

Mergi la inceput