Tzeapa de la Optinova

Tzeapa de la Optinova | Autor: putzuruca

Link direct la acest mesaj

Marti am fost la Mall Vitan la Optinova sa dau comanda de o pereche de okelari de care am mare nevoie. Am ales ramele, lentilele si mi s-a spus ca le vor face la urgenta pt ca vineri sa fie gata (cu toate ca eu n-am cerut asta- vroiam doar sa stiu ziua in care le pot lua). Azi s-a dus sotzul meu sa ia okelarii si...nu sunt gata...dar nici nu se stie cand vor fi.
Am sunat acolo si mi s-a spus ca daca vreau sa anulez comanda trebuie sa astept 3 saptamani un raspuns. Insa se poate ca dupa aceste 3 saptamani sa mi se spuna ca nu o pot anula si ca nu-mi returneaza banii. Deci eu acum sunt obligata sa astept sa-mi elibereze comanda cand au chef si sa astept pe banii mei cat vor ei. Pey daca lentilele nu sunt montate pe rame si ei tot nu lucreaza la comanda mea de ce nu-mi pot lua banii inapoi? Domnisoara de la telefon care se arata f intelegatoare, mi-a spus ca aceasta este procedura. Daca vreau sa fac reclamatie e ok insa un raspuns nu se stie cand primesc.
Acum ce trebuie sa fac? Sa astept sa-mi faca okelarii cand au chef si timp?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Asta-i inadmisibil. Parerea mea e sa-i reclami la http://www.anpcnet.ro/ro/?page_id=178

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Eu am o prietena care si-a facut ochelari la Optinova, i-a purtat putin, dar nu vedea bine, avea ameteli, etc, pana la urma s-a dus la alt centru si a constatat ca lentilele erau montate invers - stangul la dreptul si invers. Asta se intampla acum ff multa vreme, cand daca spuneai ca ti-ai facut ochelari la optinova, cadea lumea pe spate, dar vad ca nici azi nu se pot lauda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ti-au spus doar verbal ca sunt gata vineri sau ai ceva scris?
in cazul in care ai ceva scris poti face o reclamatie...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Din pacate cred ca e doar verbala intelegerea, am patit-o si eu, numai ca la mine au intarziat doar 1 saptamana, am sunat insa si le-am facut ditai taraboiul, le-am spus ca daca nu sunt gata a doua zi, nu ma intereseaza cum fac, vin direct cu OPC-ul peste ei, sa vedem ce parere au si ei. Surpriza, a doua zi au sunat sa-mi spuna sa vin sa-i iau. Dar m-am lecuit de ei...erau putin largi la brate, mi-au spus ca nu-i pot regla ei acolo ci trebuie sa merg la centrul de la Muncii...Oricum, nu va recomand Optinova, asta-i clar

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

La pomul laudat
http://usintricacy.blogspot.com/2007/04/incompetenta-optinova.html

"Happy new year Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Acum 6 ani mi-am facut ochelari la Optinova. Am zis ca ii fac in Ro ca ies mai ieftin. Aiurea. M-am inselat, am platit pretul de trei ori mai mult. Insa partea nasoala a fost ca i-am facut pe ultima suta de metri, a doua zi plecam in State, si mare mi-a fost surpriza sa imi vad ochelarii cu goluri intre lentila si rama. Lentilele nu fusesera taiate pe dimensiunea ramelor asa ca au aparut golurile. Sa nu mai spun ca rama imi statea cas pe nas, ziceai ca sunt strambi. Nu am mai avut ce face. Era prea tarziu sa ma mai cert cu ei, iar banii ii dadusem cand facusem comanda de lentile.
Acum cateva luni baiatul mi-a rupt un brat de la ochelari. M-am dus repede la supermarket sa ii repar ca aveam nevoie de ei. Tipul de acolo mi i-a reparat gratis, fara sa ma coste nici macar bratul inlocuit, dar m-a intrebat cu oarece jena unde mi-am facut ochelarii ca tare prost mai sunt facuti. parca eu nici nu stiam. Am zis ca Europa, mi-a fost rusine sa spun Romania.
Faimoasa Optinova o sa isi pateze numele cu asa lipsa de profesionalism.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu de obicei ii fac ochelarii lui alex la oftapro...am fost f multumita de ei si de dr-itza de acolo si de cei care pun lentilele pe rame...sunt seriosi si cand zic ca-s gata ii gasesti gata...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu71 spune:

Exact acelasi lucru l-am patit si eu la optinova.Pe langa pretul destul de mare mi-au zagriat si rama si pana au gasit o rama la fel a mai durat inca o luna.Cand am vrut sa fac reclamatie am patit exact la fel.......O firma de toata jena.....oricum altadata nu mai merg la eipentru ca pe langa faptul ca au tarife foarte mari serviciile sunt de proasta calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

E inadmisibil ce scrieti voi aici. Eu m-am tinut departe de firma cu pricina din cauza preturilor de acolo. Am preferat sa merg la ateliere mai micute dar pentru care am primit recomandari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetelor, okelarii mei n-ar fi fost gata nici acum daca n-as fi intervenit la centrul de la Muncii pentru ca atelierul era inchis pana pe 3 ianuarie si n-a lucrat nimeni la ei pana la sf anului. Suntem o tara de toata jena, trebuie sa intervenim cu pile si pt o amarata pereche de okelari care nici macar n-au ramele de calitate si mai costa si o gramada de bani. Dar m-am lecuit. Nu voi mai apela la serviciile lor niciodata si voi incerca sa-i indrum si pe altii catre alte centre.

Mergi la inceput