soacra noastra "cea de toate zilele" - 2
Raspunsuri - Pagina 9
Qamar spune:
multumesc mult pentru vorbele bune
norocul meu e ca nu ne vedem prea des, cel putin de acum inainte....
in rest, imi pare rau ca se intampla asa, dar nu prea mai am ce sa fac...
pup si numai bine!
Ce mai citim noi
pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
angelinajoli spune:
Soacra mea este foarte bisericoasa,este vaduva de 10 ani,si face la toata lumea numai bine,inafara de copiii ei.Are un baiat si o fata,si daca cumva ii ajuta cu ceva ,dupa aia le scoate ochii,in rest de ceilalti nu pomeneste nimic ca-i ajuta.Aaaaa.. si se tot plange ca ei copiii,nu i-au dat nimic,dar specific ca nici ea nu le-a facut nimic copiiilor.Halo pe ce lume o trai?...Parinti mei, mie si fratelui meu,intotdeauna ne-au dat si nu au asteptat decat dragoste in schimb.Dar nu asta e rolul parintilor in lumea asta....
fianna spune:
Eu nu am soacra dar pot sa va spun povestea unor cunostiinte care pe mine m-a marcat. Deci, viitoare nora nu a fost placuta niciodata de familie, si viitoarea soacra a avut girja sa stie acest lucru nepermitandu-i sa foloseasca toaleta. Tinerii erau studenti, ea locuia la camin si de fiecare data cand venea la el isi facea nevoile intr-un lighean. Insa, dupa ce s-au casatorit si mutat la mii de km departare, a avut si fata grija de soacra. Si-a luat casa fara camera de oaspeti si cand venea soacra in vizita dormea pe canapea pe HOL. Dupa plata si rasplata, nu?
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by fianna
Eu nu am soacra dar pot sa va spun povestea unor cunostiinte care pe mine m-a marcat. Deci, viitoare nora nu a fost placuta niciodata de familie, si viitoarea soacra a avut girja sa stie acest lucru nepermitandu-i sa foloseasca toaleta. Tinerii erau studenti, ea locuia la camin si de fiecare data cand venea la el isi facea nevoile intr-un lighean. Insa, dupa ce s-au casatorit si mutat la mii de km departare, a avut si fata grija de soacra. Si-a luat casa fara camera de oaspeti si cand venea soacra in vizita dormea pe canapea pe HOL. Dupa plata si rasplata, nu?
Eu nu m-as mai fi dus acolo... veci!!! Si acum bine ii face scorpiei... ar trebui sa o culce in garaj.
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png
martie spune:
Am si eu o intrebare si va ro sa-mi raspundeti:
Fata mea care are aproape 3 ani a stat in vreo 3 duminici la socrosenie, adica la bunica-sa. De fiecare data cand se intoarce acasa, imi spune ca sunt rea, da cu pumnii in mine, cand am intrebat-o ce-a mancat, mi-a raspuns "am mancat la buni, nu la tine!".
Deci, mie imi e foarte clar cam ce face si cu copilul, nici nu ma asteptam sa aiba vreo limita, se foloseste si de un ingeras de 3 ani sa.mi faca rau.
Mai mult, cand a stat prima data la bunica-sa, asta se intampla la 2,7 ani, ca pana atunci ea nu pune mana pe bebelusi ca nu se pricepe, s-a intors fata acasa si soacra-mea m-a sunat si mi-a zis "sa stii ca fata mi-a zis ca o iubeste pe buni si ca nu mai vrea la mami si la tati acasa". Ma suna mereu sa-mi spuna chestia asta ca, normal fiind si ea mama, stie cam ce o doare mai tare pe alta mama...
In conditiile date, VOI CE ATI FACE??? Nu stiu cum sa procedez, sa mai las acolo copilul, ca e bunica ei totusi sau sa nu o mai las, ca in loc sa o invete o poezie, un cantecel, ii toarna numai venin in urechiuse??
anca_vlad spune:
sti vorba aceea "pa Marie te-am pupat pe palarie!" asa as trata-o si daca vrea sa vada copilul sa vina in vizita si in prezenta mea, si daca m-ar intreba de ce nu mai duc copilul la ea, i-as explica de ce NU in cuvinte clare, scurte si concise, asta pana nu isi va face o revizuire in comportament si atitudinea fata de un copil de 4 ani, si daca are ceva cu mine sa vina sa discutam ca adultii si sa nu se foloseasca de un copil.
urat din partea ei!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
elipop spune:
sunt foarte suparata.....m-a sunat astazi viitoarea soacra sa-mi spuna ca eu il manipulez pe fiul ei si ca de fapt de revelion de asta ne-am intalnit cu totii ca "sa-i pun pe ei la zid"(asta e o continuare a discutiei avute in pagina anterioara). Nu ne-am certat propriu-zis, am discutat cat de rational s-a putut. Nu ne-am aruncat vorbe grele. Am vorbit cred ca vreo 2 ore la telefon, in conditiile in care eu am incercat cu disperare sa-i explic ca nu este asa cum crede si la final tot cu ideea cu care a venit ea in cap s-a incheiat dicutia. Deci am vorbit doua ore in van. Citez, crede ca eu sunt cea care bate din picior sa facem nunta, ca parintii mei l-au imbrobodit pe iubitul meu, ca ne-am batut joc de ei, ca ea credea ca eu sunt altfel de fapt, dar prin faptul ca i-am chemat la masa cu parintii mei si cu noi si le-am zis ca vrem sa ne casatorim, eu nu am tinut cont de problemele pe care ei le au in familie..de terminat casa..etc si am facut cum am stiut noi. Ca parintii mei sunt mai buni decat ei, ca ei reprezinta personajul negativ in toata povestea asta. Oricum m-a intors pe toate partile, i-am explicat ce si cum...cel putin am incercat. Nu-mi aduc aminte tot ce a spus acum , sunt f bulversata, dar stiu ca au fost multe....ca de ce ne grabim(asta dupa 4 ani), ca ne tine un act pe noi, ca eu vreau sa ma casatoresc si nu baiatul ei, ca pe el l-am intrebat eu ce vrea?...ca poate el nu vrea, ca el ia decizii influentat de mine...apoi ca nunta o sa o facem cand "vor ei", ca noi si ai mei nu impunem nimic,ca nu le impunem lor data casatoriei, ca ei nu ne ajuta, ca nu o sa ne dea nimic(big deal), ca doar daca suntem "ascultatori" o sa primim ce vrem.....simt ca mor..imi vine s-o iau razna. In plus mi-a spus sa nu-i spun nimic prietenului despre dicutia noastra, ca ne asteapta pe la ei ca sa "ne puna si pe noi la zid asa cum i-am pus noi pe ei la parintii mei acasa",iN PLUS CA SA VEZI TUPEU..ii asteapta pe ai mei la ei..ca sa le arate casa inceputa la tara...dar eu am inteles ca vrea de fapt sa-i faca sa se simta asa cum s-au simtit ei la mine......nu mai pot...cedez nervos......voi ce ma sfatuti sa-i povestesc iubitului despre asta? despre discutie? sa tac?doamne nu mai vreau sa-l supar,sufera si el......dar eu simt ca ma imbolnavesc,in plus sunt multe alte chestii pe care mi le-a spus......help
Ancuta-Maria spune:
voi aveti nevoie de acordul lor?? acum existati doar voi doi. Parerea mea e sa discuti cu iubitul tau sa vezi cum reactioneaza... daca la pasul asta tine cont de parinti, cand ar trebui sa fie ... sa zic asa "orb", pe viitor soacra iti va dicta in casa...
martie spune:
Anca_vlad, multumesc f mult pentru sfat, dar ca sa vezi ce face ea si "cand sunt eu de fata" - uita-te la topicul "soacra mea.. dar bunica copilului?", am mutat topicul separat de soacre, ca mi s-a parut mai bine asa.
Siminaf spune:
Pentru ca o lasi, scuza-ma ca-ti spun. La fel se va intimpla si cu casnicia: se va baga pina veti divorta, daca o lasi.
Mult succes!