soacra noastra "cea de toate zilele" - 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Imi iubesc soacra atat de mult cat ma iubeste si ea pe mine.(ton ironic bineinteles)

Pentru anul 2008 mi-am propus sa imbunatatesc relatiile de familie ..adica cu ea.

De obicei raman cu un gust amar numai cand ii rostesc numele, dar ce mai conteaza, daca ea e ma iubeste..si eu o iubesc pe ea exact la fel..si nu scap o ocazie sa nu ii arat dragostea :-D

Va pup fetelor, fiti inteligente...sunt sigura ca e adevarata vorba aia batraneasca "pasarica e mai dulce decat mamica"!

Iulica, Posesoare de scorpiuta si vulpoi batran de soacra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaFiktusz spune:

Dragele mele, sper sa nu va suparati, dar eu am o soacra buna!!! ne impacam tare bine, DEOCAMDATA.Locuim in acelasi apartament si nu pot sa ma plang de nimic in legatura cu relatia noastra;Un singur lucru ma deranjeaza, si....... sper ca nu o sa radeti de mine;ma deranjeaza faptul ca de cate ori vine de la servici, cumparaturi, etc sau pleaca undeva nu poate inainte de a-l pupa pe sotul meu;
Stiu o sa-mi spuneti ca sunt prea geloasa;
Nu e adevarat!!!!!Poate sa-l pupe oricine, nu ma deranjeaza, dar cand il pupa soacramea simt ca mi se urca sangele in cap!!!
La inceput am crezut ca am o problema si am incercat sa ma pun in locul ei;probabil voi face si eu acelasi lucru cu copilul meu, dar tot n-am reusit sa scap de aceasta problema pe care nici nu stiu cum sa o numesc;In curand voi avea casa mea si atunci voi scapa de dragalaseniile soacrei mele, probabil atunci o sa scap de aceasta problema pentru ca o sa-l pupe mai rar pe sotul meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Hihihi, Ioana. La noi e invers: soacra-mea nu-l pupa niciodata pe sotul meu, ea numai pe mine ma pupa. Chiar imi zicea sotul asta...

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Soacra'mea... hehe, sunt convinsa ca nu e cea mai rea...DAR:
Bine ca este departe de noi... mie de la nunta mi s'a luat de ea... Sotul meu (pe atunci viitor) o suna in decembrie sa ii spuna special "vezi ca la sf lunii mai facem nunta!" apoi... totul decurge normal, telefoane de sarbatori, zile de nastere... printre altele un telefon undeva prin martie... "Mama, sper ca nu ai uitat ca am nunta in mai!" la care soacra'mea: "Cand mi'ai spus de nunta?? de ce ma anunti asa tarziu??"
Apoi la nunta... Le'am pregatit loc socrilor mari la prima masa de langa noi, frumos, in centrul atentiei... Ai mei socrii dispar , tocmai la ultima masa din capat... Le'am cerut ajutorul de cateva ori ( doar eu, sotul si mama am organizat totul) sa imparta prajiturelele la cei care plecau si nu au vrut... Apoi pe la sf nuntii, s'a strigat darul din partea nasilor si parintilor (nasii au vrut strigare, noi nu, asa ca am zis ca striga doar familia si nasii). Fetelor, sa vedeti circ... lacrimi, ca eu atata am avut (desi darul a fost consistent, au facut un efort un efort sa vina de departe, cred ca nimeni nu se astepta la cine stie ce din partea lor...) ca mi rusine, hohote fetelor!! (de plans, bineinteles). Am ramas masca... Apoi, a doua zi i'am asteptat la masa (le luasem camere la hotel) si nu au venit, au preferat sa stea 8 ore in gara! Am mers dupa ei in gara, i'am intrebat cu ce le'am gresit... si am aflat ca era suparata ca nu a facut nunta in Buzau (de unde este sotul), ca am facut'o de ras, ca toti colegii ei vor rade acum de ea...
De atunci, m'am limitat doar la urari de zile de nastere si de sarbatori, in schimb pe sotul meu il imping mai des sa o intrebe de sanatate...
A, am uitat sa va povestesc ceva ce s'a intamplat inainte de nunta. Am plecat la Buzau sa ducem invitatiile de nunta personal, si nu ne'a primit in casa, am dormit pe la prieteni de ai sotului...
. Nici acum nu am inteles de ce nu ne'a primit... Desi, mi'a soptit un pasaroi (cumnatul), ca ea vroia o fata cuminte de acolo din Buzau, si ca nu suporta gandul ca i'am luat baietu de langa ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Offf!! Ce ma asteapta si pe mine...eu nu am soacra, am o viitoare soacra. La inceputul relatiei a fost foarte draguta cu mine, pana cand a vazut ca relatia asta este ceva mai serioasa decat fostele relatii ale iubitului meu. Obisnuia sa ii controleze tot. Dormeam in fiecare seara la el, pentru ca era aproape de locul meu de munca. Si intr-o seara cred ca a cedat nervos ca imediat cum ne-a deschis usa l-a intrebat: Ea de ce a venit? M-am suparat si am plecat. De atunci s-a stricat totul. Nu vorbea decat cu el, eram inexistenta pentru ea.
Dar nici eu nu m-am lasat. Acum locuim la mine. Nu l-a sunat vreo 3 luni si cand a intrebat-o de ce? a raspuns ca are mult de plata la telefon...
Eu nu mai vreau sa mai merg acolo. Ultima data cand am fost mai sa ii pice fata cand m-a vazut in usa. Nu m-a bagat deloc in seama, iar cand iubi meu a intrebat de ce a spus ca nu are ce vb cu mine.
Urmeaza sa ne casatorim. Cel mai probabil ai mei or sa ne faca nunta dar cum o sa ma descurc cu ea daca se comporta asa cu mine?
El spune ca or sa se rezolve in timp...mie mi-e greu sa cred. Credeti ca ar trebui sa mai astept sa ii treaca?
Prietenii imi spun sa merg in vizite fortate cu un mare zambet pe buze ...dar nu suport nici sa ii aud vocea.
Cu toate astea, e mama lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Carrye,

Imi pare rau pt tine, DAR dragoste cu forta nu se poate. Eu nu as insista cu vizitele daca ea nu te vrea acolo. La urma urmei tu cu sotul tau vrei sa ai o relatie buna, nu cu soacra.

Am si eu o prietena, socrii sau purtat cam la fel ca soacra ta si ea a renuntat sa-i mai viziteze. Acum au o fetita si socrii ar vrea ca ea sa vina in vizita, dar nu se duce, nu-i vine. Cred ca acum socrilor le pare rau.

Eu nu le inteleg pe soacre, nu-si dau seama ca pe termen lung au mult de pierdut?

Pe mine soacra nu m-a intrebat ce caut acolo cand stateam la sot, pe atunci prieten, dar ma facea sa ma simt in plus:
- facea un singur sandwich si in punea sotului sub nas
- il trezea pe sot dimineta sa iasa cu ea la plimbare, cand eu dormeam acolo!
- si apropo de ce zicea Ioana ca soacra ei il tot pupa pe sot, soacra mea il lua de mana. Da asa cum se tin indragostitii sau copii mici! Mie mi se facea rau cand vedeam asta.

Si...ce a castiga:
- o nora cu care are o relatie proasta
- casa lu' fisu care e si a nurorii in care nu e binevenita
- vizite foooarte rare si scurte desi stam in acelasi oras
- nu-i spunem nimic: ce cumparam, ce probleme avem, unde si cand mergem in concediu

si se simte exclusa si singura fara sa-si dea seama ca si-a facut-o singura. Acum cica ma iubeste la fel ca pe fisu! Ha! hai ca ma apuca rasul:
Pe fisu il felicita de ziua lui, de jumate din sfintii din calendar ca i-a pus multe nume....iar ziua mea o uita, e si greu de tinut minte: 1 Decembrie si culmea la fel de 10 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Haideti sa ma laud si eu cu a mea. Dar nu doar ca soacra unde este un model de soacra-poama acra, dar in calitate de bunica.
Ultima oara si-a vazut nepotul de ziua lui, cand a facut puiul meu 2 ani la sfarsitul lui octombrie. A venit sambata cu socrul meu cu masina ca sa ia ceva de la noi si ... A RAMAS IN MASINA IN FATA BLOCULUI. Ca n-a avut chef sa coboare din masina. Nici macar sa-l vada pe nepota-su nu si-a putut deplasa fizicul, desi cand o auzi ... "vai cat de mult iubesc eu baiatul asta!!!".
Si ce va obtine? poi ce a obtinut si cu ma-sa nepotului: INDIFERENTA.

Copiii merita tot efortul nostru
Sonia, Crisa

Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Asta inseamna ca nu trebuie sa merg in vizita? El insista sa il insotesc insa mie nu imi face nici cea mai mica placere. Cum sa intri in casa cuiva care nu te suporta si te mai si ignora. Oricum, mi se pare lipsa de bun simt.
Mama e ingrozita, pentru ca se asteapta sa fie singura care o sa se agite pentru noi doi. Il iubeste pe prietenul meu la nebunie. Am fost crescuta cu o altfel de mama, ingrozitor de iubareata. A mea s-a chinuit foarte mult, la 20 ani avea 2 copii. A lui se plange incontinuu de viata grea pe care o are. Desi nu e nimeni vinovat.
Tatal ei trebuie sa fie operat si tot pe prietenul meu l-a pus sa umble cu el prin spitale, ca vai! li s-a stricat masina...N-am vrut sa ma bag dar pana la urma l-am ajutat eu. Chiar sunt curioasa daca o sa imi multumeasca desi la cat este de increzuta...
Eu nu cred ca o sa ajungem la o relatie buna. S-a purtat foarte urat cu prietenul meu cand era mic, il batea foarte mult. De fiecare data cand ma cert cu el incepe si plange de mi se rupe sufletul. Cred ca a ramas cu traume. Si pentru asta o urasc foarte tare, l-a facut sa fie slab!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Referitor la aceasta discutie, eu ma rog sa nu nasc un baietel, pentru ca nu stiu cat de mult l-as cocolosi, si nu vreau sa devin inca o mama dementa de baiat. La inecput si soacra mea se baga in relatia noastra, pana i-am spus clar ca orice s-ar intampla, eu nu ma despart de fiul ei! De atunci ma evita, dar nici eu nu discut cu ea aproape deloc (si culmea e ca stam in aceeasi casa)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Carry,

E dragut prietenul tau sa-ti spuna sa astepti sa-i treaca!

Ce sa-i treaca? Faptul ca e clasica soacra acra?
Cu tristete te informez ca nu o sa-i treaca, ca pobabil ca si a mea, cu varsta va deveni mai rea, acra, rigida, tot ce vrei.

Prietenul tau, ca si sotul meu se asteapta, ca cumva miraculos soacra sa inceapa sa tina la tine.

Iti spun eu un secret: indiferent cate ai face pt ea, cat de buna, perfecta, dulce, grijulie ai fi tu, nu o sa tina la tine. Vei fi mereu nora, cea care i-a furat baiatul.

Am incercat si eu, ca ma gandema ca-i va face placere: vizite dese cand era la spital, nu-i placea nimic din ce-i gateam, cumparam, trimitea totul inapoi.
Am incercat cu cadouri, cum afla ca-i de la mine, nu-i mai place.
Mese gatite: mananca de sparge si-i multumeste sotului, care evident nu stie sa pregateasca nici sandwich-uri!

Asa, ca eu una nu ma astept sa ma placa soacra, sotul trebuie sa ma placa, cu el traiesc la urma urmei.
Noi stam in acelas oras si merg in vizita la soacra cam 1-2 ori pe an. Asa e ok.

Mergi la inceput