soacra noastra "cea de toate zilele" - 2

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca2705 spune:

draga mea eu am nascut cu cezariana si sa stii ca nu e chiar asa de groaznic.daca sotul tau te sprijina o sa fie totul ffffff bine.si la mine a venit soacra(mama e plecata din tara)sa ma ajute pt ca in spital am facut niste crize asemanatoare epilepsiei si sotul meu speriat a hotarat ca am nevoie de ajutor pt siguranta mea,sa nu lesin cumva si sa fiu singura acasa.dupa faza ca alex e prea mica si ea nu pune mana pe ea am lasat-o sa vina 2 zile dupa care i-am spus ca nu mai am nevoie de serviciile ei iar sotul meu m-a sustinut.si sa stii ca ma-m descurcat si cu copilu mic si cu facutul de mancare si tot ce trebuie in casa.mai greu si cu ajutor din partea sotului dar am reusit.
stii acum ma gandeam ca totusi sa ii dea dumnezeu sanatate la socrii mei ca au un baiat minunat iar eu datorita lor am un sot extraordinar care ma ne iubeste mult si ne sustine.acum noi suntem familia lui
anca si alex

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza76 spune:

buna fetelor, ma numar si eu printre cele care nu au parte de o soacra calda, cu capul cu umeri. La primele vizite la ea in casa, soacra a inceput sa imi insire calitatile negative ale sotului ( pe atunci nu eram casatoriti). ca e un puturos si un dezordonat si si ca uneori ca uita sa aiba masura cand e la un party si etc. Apoi cand a vazut ca treaba e serioasa a inceput sa se dea bine, sa fie draguta, eu la randul meu asemenea, ce nu faceam cand mergeam acolo, la toate puneam mana, curatenie, calcat, mancare. A trebuit la un mom. dat sa ma angajeaz ca nu aveam de lucru, gasisem ceva bun, dar si ea imi sugereaza altceva, nu pe domeniul meu, dar mai de viitor care intrevedea si o cariera in profesia mea. Accept varianta viiitoarei soacre gandindu-ma ca femeia se agita sa imi faca un bine, ca deja suntem logoditi si uite ca e bine. Si ma angajez unde imi sugereaza ea, cu examen, cu alea, alea, intru pe post. Imi place ce fac, devin un om indispensabil. Ea devine foarte curioasa de tot ce misca in jurul nostru.Si eu si sotul meu suntem oameni aprecienti si la serviciu si in cercurile in care ne invartim, dar dupa ea, noi fara ea am fi nimeni, totul e datorita ei, ea este centrul universului.
Eu si viitorul sot ajungem la niste discutii si ne separam, perioada in care ea ma suna si ma umileste in ultimul hal, ca eu de fapt asta am urmarit, de fapt de asta am fost atat de draguta si de saritoare cu ea pentru ca sunt o profitoare si ea mi-a dat o paine si ca ea ama va lasa pe mine pe drumuri si ca sunt....etc. Eu aveam atunci casa mea, proprietate personala, eram licentiata, aveam tot ce imi puteam dori, iar serviciul care il cautam, probabil ca il gaseam pana la urma undeva si fara ajutorul ei, asa cum l-am si gasit, dar l-am dat pe ceea ce mi-a oferit. In fine, dupa schimburi de replici si de reprosuri la care initial am ramas tampita, lucruri care mie nici nu mi-au trecut prin cap ea le-a considerat ca si atitudini care ma caracterizeaza. Apoi a trecut la vorbe mai domoale, ma suna sa ma intrebe cum imi merge si sa o chem la nunta mea cand o fi. Deci penibil, penibil.
Eu si viitorul sot ne impacam, apoi ne casatorim, inaintea casatoriei alte crize, ea nu are bani de nunta, nu e problema, ne facem noi nunta, luam un credit si gata. Da, dar ea vine cu pretentii si la invitatii si la muzica, iar devine isterica, arunca invitatiile de nunta pe jos, crize. Trec toate, nunta iese foarte bine, toata lumea fericita. Dupa aceea aflam ca ea spusese la lume ca noi dupa nunta ne mutam la ea, ceea ce nu stiu de unde a scos-o ca noi nici nu am discutat asa ceva. Am locuit in continuare la noi, adica in apartamentul meu. Santajele emotionale au continuat din partea ei, niciodata nu eram buni, niciodata nu era multumita de noi. Am avut sansa sa plecam din tara si am vrut sa ne si stabilim acolo unde ma plecat, dar nu ne-am acomodat deloc, am ajuns la concluzia ca la locul nostru acasa, cu ce avem si cu linistea dintre noi e mai bine acasa. In tot timpul cat am fost plecati cand ne era greu, ea cand vorbea cu noi avea numai vorbe grele,ca noi am ales, ca sa ne descurcam, ca ei sa nu ii spuan sotul meu ca nu se simte bine, ca clima de aici il aduce in crize inflamatorii ca ea nu suporta, si ca ce vrem sa o imbolnavim. Dar nici sa nu venim acasa, ca ce o sa zica lumea, ca o sa fim niste ratati, deci numai si numai cuvinte urate, numai cuvinte de umilire, dar cine o baga in seama. Desigur ca ne durea modul in care se raporta si se raporteaza la noi, mai ales sotul meu sufera fff mult, dar stie ca asta e si nu se mai schimba omul la varsta asta. Pe de alta parte vorbeste numai despre ea, ce desteapta e, ce multi bani castiga, toti din jurul ei sunt niste prosti si niste incapabili, ea chiar fara atata scoala, e cea mai tare si iti dai seama cev era daca mai avea si scoala multa, darama muntii. Cand i-am spus ca ne intoarcem o data nu ne-a intrebat cu ce ne poate ajuta, daca avem nevoie de ceva, ce planuri avem, cum ne-am gandit sa facem, nimic, nimic, vorbe bune am avut de la straini, vorbe de incurajare, de suflet, o intrebare si un gand de bine de la ea NU.
Asta e asa in mare, dar comportamentul grandoman, rece, mereu sfidator a facut sa ne departam, nu o mai bagam in seama, noi suntem uniti si cel mai important suntem noi ca si familie, vom avea un copil intr-o zi, copil pe care ea deja l-a si luat la ea, desi nici macar in burtica nu e, e doar proiect, ea deja il ia, il creste ea. Zice ca "il ia mama la sat". Ea este si mama viitorului nostru copil, probabil ca asa se va si adresa copilului cu "mama' ca si cand ea ar fi mama lui. Ea vrea sa stam cu ea, sa locuim impreuna, sa iba sluga(nora) in casa. Oricum ea mereu se plange, toata lumea o enerveaza,e mereu obosita, e mereu terminata, nu are timp pentru nimic, jobul ei e viata ei. In fine, deci aberatii, dar probabil, la cate am adunat, sper sa nu ma provoace femeia asta personal cu ceva ca nu-si va mai reveni dupa discutia care o sa o avem, dar pana acum, noi am tacut, am lasat-o in pace sa se manifeste, noi am facut mereu cum am vrut noi si asa vom face in continuare. Rautatile ei, imaginea asta de cine sunt eu, de indiferenta nu are decat sa o pastreze la nesfarsit. Noi nu pierdem si nu castigam nimic, ce poti sa pierzi cand nu castigi?
Deci eu cred ca niciodata nu o sa ajungem cu astfel de soacre la vre-un numitor comun, poate e mai bine sa spunem ce avem de spus, ca poate ele nu stiu sau nu realizeaza sau nu recunosc ca sunt geloase, ca in realitatea nu fac decat sa se indeparteze tot mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

La multi ani fetelor!Sunt noua memebra si as dori sa particip si eu la discutiile voastre despre soacre si sa ma rasuflu. Noi locuim la Milano si ghici impreuna cu cine? Cu soacra-mea, ca de' a ramas singurica de cand i-a murit barbatul si cum sa stea singura acasa?Mai are o fata in Iasi dar sta cu noi , cum sa il deranjeze pe ginerele ei care nu ii spune "mama" ci tanti? Si trebuie sa o suport toata ziuamai ales ca eu acum nu lucrez pt ca urmez procedura unei fertilizari in vitro. E o persoana cicalitoare, cu nu stiu cate boli adevarate sau inventate, in fine, trebuie sa stie tot ce misca, trebuie sa dam raportul la tot si pt. a atrage atentia sotului meu mereu o doare cate ceva.Cateodata ma cuprinde groaza cand ma gandesc ca n-o sa scap de ea toata viata. oare nu-i face fica-sa vreun copil sa mearga in tara sa-l creasca?
Eu nu am suportat-o de la inceput pe aceasta femeie pt. ca a fost impotriva relatiei dintre mine si feciorul ei.Noi sunte catolici si sotul meu a facut liceul la seminarul din Bacau. Ea zicea ca sunt dracul si l-am scos pe baiatul ei de acolo ca sa nu se faca preot. Acum cand ii reamintim se enerveaza, nu mai recunoaste nimic si se apuca de bocit, apoi e bolnava cateva zile.
Spuneti-mi voi, oare sun eu prea rea si nu reusesc sa las de la mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Revin si eu cu noutati despre socrosenia mea.De cand mi-am schimbat serviciul si petrec foarte mult timp pe acolo sotul meu care nu era legat de fustele mamei lui deloc a inceput sa fie mai mamaos si mai nou foloseste expresiile mamei lui 'nevasta pot sa mi-o schimb,nu stii ce se intampla in viata dar parinti nu'.Am ramas masca si nu m-am putut abtine sa nu ii spun vreo doua despre mamitica lui, iar el a luat foc, ceea ce inainte nu se intampla.Deci cred ca ii baga tot felul de prostii in cap iar eu am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac ceva cu viata mea deoarece daca dragul meu sot chiar m-ar iubi cred ca nu s-ar lua dupa maica-sa.Nu-i asa?
De intai martie soacra mi-a luat un cadou foarte frumos si am vrut sa il dau inapoi, eu am impresia ca face asta ca sa cada bine in ochii sotului meu sa vada el ce mamica buna are si ce soacra extraordinara este.Dar la cate mi-a facut poate sa imi aduca luna de pe cer tot nu o sa intre vreodata in sufletul meu.Si legat de casnicia mea daca sotul nu are de gand sa ne mutam o data la casa noastra o sa ramana cu mamica lui ca eu m-am cam saturat.Asa ca acum astept momentul cand imi va striga ce cadou frumos mi-a luat ea ca sa il returnez imediat.Pupici multi si fiti cu ochii in patru ca de la soacra te poti astepta la toate alea.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Fetelor,

Problema dupa cum vad eu, e ca stati cu soacra! Sunteti super de treaba, eu dupa o singura saptamana cu soacra m-am despartit de sot, nu eram casatoriti pe vremea aia!

Si nu e vorba ca sotii nu va iubesc pe voi, ci doar ca reusesc cumva sa-i impresineze cu poveti de genul: sunt foarte bolnava, n-o mai duc mult, etc. Soacra mea de peste 10 ani de cand o cunosc e foarte bolnava sau pe moarte!!!! De fapt cand a dus-o sotul la un doctor serios i-a spus ca e perfect sanatoasa! Ca buba e la cap.

A mea e soacra aia care a chemat salvarea in weekendul in care eu si sotul planuiam sa mergem la munte. Am renuntat evident la plecare si am ajuns urgent la ea, statea in pat, cu lighianul langa ea, miros de spirt si medicamente in camera.
doctorul de la salvare i-a spus sa nu mai manance un borcan de smantana odata, ca oricui i se apleaca! Asta era marea urgenta!!!

DAR fetelor de cand nu stam impreuna, ci chiar departe de ea, si sotul nu prea o mai viziteaz, surpriza, nu mai conteaza prea mult problemele de sanatate ale socrei. Ceea ce spune ea e f putin important.
S-a si dat desteapta la chestii la care nu tb sa se bage, cum ar fi cumpararea apartamentului, care s-a dovedit o idee f buna, am facut datorii dar am cumparat 4 camere cand erau preturile inca rezonabile, acum nu ne-am fi permis in veci-vecilor! Si ea a insistat f tare sa ne luam 2 camere langa ea. Cu 2 camere ramaneam!

Asa ca, in timp, daca puteti sa nu stati cu ele, ies din sfera de influenta a soacrelor si devin niste soti f buni!

Va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabina1612 spune:

sunt sabina de 26 ani si am o soacra ceva de speriat ...Isi suna baietelul de 3 ori pe zi ..sa fie ea informata cu tot ce se intampla in viata noastra ... Apretins ca ea trebuie sa aiva cheile de la casa noastra ca sa poata veni si pleca cd vrea ...si desigur baietelul adica sotul meu mamalau s-a conformat desi eu nu am fost de acord sub nici o forma a facut totul fara stirea mea ...Si in plus de cand a inceput sa lucreze trebuia sa-i cumpere la "mami flori in fiecare saptamana de 30 euro .. Eu sunt casatorita in olanda ...dar soacra e de origine indoneziana si e mai rau decat insuportabila ...si macar daca ar fi aratat totul pe fata ..dar cum e o falsa si jumatete ..in fata mea era numai ranjete ..si pe la spate eram aia rea care i-a luat baietelul mamei de langa fusta ei ..nimic din ce fac nu e cum vrea ea si nu e bun ...Sunt casatorita de un an dar in fiecare zi nu fac decat sa ma gandesc cum sa plec mai repede de aici si sa scap de o asa scorpie ... In luna de miere care a durat 8 zile ne-a sunat si trmis mesaje de 3 ori pe zi in fiecare zi ...Ca nu rezista ca stea departe de baietelul ei . Nu mai spun ca vroiau sa vina cu noi in luna de miere ..si cum eu nu am fost de acord ...si-au luat vacanta in exact aceeasi perioada pe o insula vecina ..adica noi am fost in tenerife si ei in lanzarot ..de unde a avut grija sa ne sune (de fapt sa-si sune odorul) in fiecare zi de 3 ori iar la intoarcere sa vina in fiecare zi la mine diminieata dc era singura acasa sa-mi reproseze ca factura de tel a scumpului ei baietel e ff mare pt ca poate ma suna prea des pe mine ...si nu pt ca ea suna ca disperata de pe alte continente cd noi eram si noi in alta tara ...Oricum era diperata cd vedea ca sotul meu adica scumpul ei fecior ma suna pe mine un minut pe zi sa vada ce fac acasa ..si dc sunt bine ...si nu vedea cele 15 20 minute pe care le cheltuia cu ea cand trebuia sa sune pt a da tot raportul ce am facut eu si ce gatesc eu si daca ii place ..si asta nu pt ca nu stia ca oricum era prezenta la usa in fiecare zi ...Eu femeie mai perversa si mai insuportabila ca aceasta nu am intalnit pana la ea ....Sunt disperata ..am slabit 9 kg intr-un an de zile ...si macar de as fi fost putin mai grasa ..dar acum ai impresia ca am anorexie .. De 6 luni merg tot timpul la medici care nu imi gasesc nici o boala si nu reusesc sa inteleaga de ce slabesc vazand cu ochii ...Am citit ieri seara toate paginile despre acest subiect de pe forum ..si am vazut ca mai sunt cazuri ca mine ..ca si alte ghinioniste au dat peste specimene exasperante de soacre ...dar eu aici asa departe de casa ..si in romania am o situatie destul de buna ...am tot ce vreau casa proprie cumparata de parintii mei inca de la 18 ani ...o facultate terminata ...deci nu pot spune ca m-am casatorit pt coditii ...si in plus sotul meu cand ne-am casatorit avea numai datorii ..Singrul motiv a fost ca l-am iubit ...dar se pare ca aceasta iubire aproape m-a ucis ...Sunt disperata...pt mine nu mai conteaza nimic ... imi vine sa plang din orice ...nu ma mai intereseaza daca maine ma mai trezesc sau nu ...Dati-mi un sfat va rog ..poate voi aveti mai multa experinta si poate mai multa putere de a lupta ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Inainte de a-ti da vreun sfat as vrea sa-mi spui daca ai discutat cu sotul tau situatia si ce te nemultumeste,si daca da,el ce parere are?

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Sabina, mama,
Batalia asta nu o castigi singura - doar impreuna cu sotul.
Adica ori va puneti de acord amandoi sa fiti impotriva scoroseniei, ori daca el e baiatul mamei, trebuie sa inlocuiesti dominatia ei cu dominatia ta.

La mine asa a mers - a trebuit sa ma adun de pe jos, sa imi recapat increderea in mine si sa ii pretind sotului sa fie intai sot si abia apoi copil.

In timp, a invatat si el si eu sa fim mai echilibrati - acum, dupa 8 ani, mai degraba el e inveninat impotriva parintilor lui si eu mai pacifista...

Am avut si noi parte de calvarul nostru - nici nu imi vine sa imi amintesc, pe mine m-au dat socrii afara din casa cu 2 zile inaintea examenului de licenta (nu stateam la ei, dar gazda mea era o cunostinta batrana de a lor pe care au santajat-o ca daca nu ma da afara, o lasa sa moara singura in casa). Sotul meu era in armata atunci,s-au gandit ca e momentul prielnic sa ne desparta...in fine, am avut atatea povesti de domeniul incredibilului cu soacra-mea, incat chiar prefer sa nu ma gadesc prea mult.

Ideea e ca trec... Cand l-am cunoscut pe sotul meu , soacra-mea il pupa non stop si avea pretentii de cafele si plimbari (doar ei doi), ca deh, era baiatul mamei, copilul ei preferat.
Crede-ma, daca ii spun azi sotului meu sa isi scoata mama undeva la plimbare, ca pe vremuri, cred ca o sa spuna ca mi-e rau de la hormonii de sarcina...

Oamenii se schimba - trebuie doar sa ai incredere in tine. Si sa nu permiti unei tampite sa te distruga, pe tine sau casnicia ta.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Sabina,

Bine ai venit in club!
intr-adevar problema nu e soacra, problema e sotul.

Sotul trebuie sa puna limite in relatia cu mama lui. Asa sunt ei, copii mari. Mamica le spune ce sa manance, cum sa se imbrace, cu cine sa se casatoreasca!!!! Asta daca sotul le da voie.

Si sotul meu "ii dadea voie" socrei sa ne sune, doar ca la noi era de 7-10 ori pe zi!!! Sa-si bage nasul in oala noastra, sa stie ce si cand facem, ce mai raportul complet ZILNIC!

noi ne-am rezolvat problemele greu, dupa vre-un an de mers la psiholog, sotul. Si cam ce-am facut:
- i-a limitat, sotul nu eu, telefoanele la 1 pe zi. Daca suna mai des nu raspundeam
- nu-i mai da amanunte, acum nu-i spune nici lucruri mari, cum ar fi o promovare importanta sau ca plecam in strainatate in concediu. S-a terminat cu raportul: azi am macat aia si aia, ma doare degetul mic de la piciorul drept si alte prosii de-astea!

Eu nu inteleg ce cauta soacra ta in fiecare zi la voi, ca eu asa intru in ea ca ii e frica de mine si nu vine daca-s singura, nu prea vine oricum!

Ce vreu eu sa spun, e ca barbatii se schimba: si sotul meu iesea cu "mamica" la plimbare de mana, doar ei doi de mi se incretea pielea pe mine! Si avea peste 35 de ani.
Acu daca nu merg si eu nici nu se mai duce. EVIDENT ca nu o tine de mana! desi draguta de soacra mai incearca sa-l ia de mana!

asa ca important e ca sotul sa fie de partea ta, si tu mai spune-i socrei sa te scuteasca!
Eu cata vreme am fost draguta, tanara si timida ca tine, era sa fac operatie de amigdalite- centrul emotiilor, si culmea de cand am "scapat" de soacra mi-au trecut amigdalele!

Acuma sunt copta, rea si acra cu soacra. DAR ce bine ma simt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

quote:
Originally posted by sabina1612

sunt sabina de 26 ani si am o soacra ceva de speriat ...Isi suna baietelul de 3 ori pe zi ..sa fie ea informata cu tot ce se intampla in viata noastra ... Apretins ca ea trebuie sa aiva cheile de la casa noastra ca sa poata veni si pleca cd vrea ...si desigur baietelul adica sotul meu mamalau s-a conformat desi eu nu am fost de acord sub nici o forma a facut totul fara stirea mea ...Si in plus de cand a inceput sa lucreze trebuia sa-i cumpere la "mami flori in fiecare saptamana de 30 euro .. Eu sunt casatorita in olanda ...dar soacra e de origine indoneziana si e mai rau decat insuportabila ...si macar daca ar fi aratat totul pe fata ..dar cum e o falsa si jumatete ..in fata mea era numai ranjete ..si pe la spate eram aia rea care i-a luat baietelul mamei de langa fusta ei ..nimic din ce fac nu e cum vrea ea si nu e bun ...Sunt casatorita de un an dar in fiecare zi nu fac decat sa ma gandesc cum sa plec mai repede de aici si sa scap de o asa scorpie ... In luna de miere care a durat 8 zile ne-a sunat si trmis mesaje de 3 ori pe zi in fiecare zi ...Ca nu rezista ca stea departe de baietelul ei . Nu mai spun ca vroiau sa vina cu noi in luna de miere ..si cum eu nu am fost de acord ...si-au luat vacanta in exact aceeasi perioada pe o insula vecina ..adica noi am fost in tenerife si ei in lanzarot ..de unde a avut grija sa ne sune (de fapt sa-si sune odorul) in fiecare zi de 3 ori iar la intoarcere sa vina in fiecare zi la mine diminieata dc era singura acasa sa-mi reproseze ca factura de tel a scumpului ei baietel e ff mare pt ca poate ma suna prea des pe mine ...si nu pt ca ea suna ca disperata de pe alte continente cd noi eram si noi in alta tara ...Oricum era diperata cd vedea ca sotul meu adica scumpul ei fecior ma suna pe mine un minut pe zi sa vada ce fac acasa ..si dc sunt bine ...si nu vedea cele 15 20 minute pe care le cheltuia cu ea cand trebuia sa sune pt a da tot raportul ce am facut eu si ce gatesc eu si daca ii place ..si asta nu pt ca nu stia ca oricum era prezenta la usa in fiecare zi ...Eu femeie mai perversa si mai insuportabila ca aceasta nu am intalnit pana la ea ....Sunt disperata ..am slabit 9 kg intr-un an de zile ...si macar de as fi fost putin mai grasa ..dar acum ai impresia ca am anorexie .. De 6 luni merg tot timpul la medici care nu imi gasesc nici o boala si nu reusesc sa inteleaga de ce slabesc vazand cu ochii ...Am citit ieri seara toate paginile despre acest subiect de pe forum ..si am vazut ca mai sunt cazuri ca mine ..ca si alte ghinioniste au dat peste specimene exasperante de soacre ...dar eu aici asa departe de casa ..si in romania am o situatie destul de buna ...am tot ce vreau casa proprie cumparata de parintii mei inca de la 18 ani ...o facultate terminata ...deci nu pot spune ca m-am casatorit pt coditii ...si in plus sotul meu cand ne-am casatorit avea numai datorii ..Singrul motiv a fost ca l-am iubit ...dar se pare ca aceasta iubire aproape m-a ucis ...Sunt disperata...pt mine nu mai conteaza nimic ... imi vine sa plang din orice ...nu ma mai intereseaza daca maine ma mai trezesc sau nu ...Dati-mi un sfat va rog ..poate voi aveti mai multa experinta si poate mai multa putere de a lupta ..

sabina1612, imi pare rau de tine ca ai nimerit asa o poama ... e ciudata, totusi familiile de indonezieni in general sunt foarte calzi si prietenosi ( sau m-am inselat eu ...mai sunt si exceptii[:)
Socrii mei sunt tot indonezieni dar am o soacra cu care ma inteleg mai bine decat cu mama si nu exagerez ... am mai scris aici despre ea , este o persoana deosebita.
Ai spus ca ti-a facut practic zile negre , ca slabesti vazand cu ochii si asta numai din cauza ei ... dar sotul tau stie prin ce treci tu , ce simti tu ?? I-ai spus ce te deranjeaza ? Sa-i spuna lu maica-sa clar sa nu va mai exaspereze cu telefoanele sa va lase sa va traiti viata ...ca practic nici nu poti respira de ea ? Cum adica nici in luna de miere nu va dat pace .. pai eu in locul tau cand suna sa vada ce face baietelul ei ii raspundeam la tel si-i spuneam ca suntem foarte ocupati ne .. scuze dar sincer pe mine una ma scoate din sarite , adica cum nici in luna de miere.
Eu zic sa tai raul din radacine ...spune-i sotului sa vb cu mamica sa-i explice ca acum are fam lui si gata ...Ca va vizitati de Parte, Craciun, ziua lui si ai ei ...a ta cred ca nu mai este nevoie , sunat o data pe luna si GATA

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput