soacra noastra "cea de toate zilele" - 2
Raspunsuri - Pagina 17
Siminaf spune:
Kokiy, scuza-ma, dar nu ma pot abtine: dar imputita e, Doamne!!! Si nesimtita! In loc sa ia masuri, ea merge asa imputita in continuare!
martie spune:
Cristiama, te rog nu te mai plange fara motiv. Zici ca citeste Formula As. A mea se "culturalizeza" exclusiv cu Story, Can Can, Vip, Zdreanta, Panarama si ce reviste d'astea de mare cultura mai sunt. Creda ca are abonament la toate, avea sub masuta din sufragerie tone, n-am vazut asa ceva in viata mea. O data cand m-am enervat i-am facut o aluzie, ca citeste cam ce e..
Cert e ca de cate ori am mai fost in vizita la ea, draga, nici "picior" de revista pe-acolo.
Vai mama lor... abia astept sa ma calce pe coada cu ceva... bai, ce mi-ati facut??!! Ca atunci cand am intrat pe forum sa ma plang eram ca o pisica udata si stoarsa si acum scot sabia la ea.
Clover spune:
kokiy, cred ca ar fi mai simplu sa ii cumparati niste scutece de adulti si sa ii subliniezi intre patru ochi ca trebuie sa isi schimbe hainele zilnic. Probabil sunt prea scumpe pentru ea sau habar nu are ca exista. E evident ca nu o sa recunoasca in fata fiului ei ca sufera de incontinenta, e umilitor.
If all else fails, look cute.
kokiy spune:
Din partea mea poate sa mearga si in gol,ca nu ma intereseaza prea mult.Important e ca vine in fiecare zi si eu trebuie sa o suport,in plus imi mai murdareste si casa.Sincer cred ca a mea e cea mai cea.Dupa ce ca e ingalata,betiva notorie mai are si pretenti ca nu o respect.Vai de capul meu ca e tanara(56ani)si cine stie cat trebuie sa o mai suport. E bine totusi ca mi-a prins frica,dar cand bea prinde curaj si nu stiu cat o sa ma mai abtin. Imi pare rau ca din cauza ei mai am discutii cu sotul si ne strica dispozitia.El imi spune mereu sa o evit ,sa nu provoc scandal.Mai minte si de ingheata apele, iar daca o confrunti nu recunoaste.Ia zis sotului ca mai aveam un pic si ii puneam patura in cap,pai si ce vroia, sa o pup.Acum deja sunt la camera ascunsa,cand stiu ca trebuie sa apara dau drumul la camera de filmat ,iar daca mai minte ceva(sustine mereu ca nu a zis ea sau nu a facut anumite lucruri)dupa ce ii arat sotului ii dau cu camera in cap.
Clover cum sa nu stie de scutece,doar ii cumpara tatalui ei.Din pacate nu cred ca este nimic de facut,deja e alcolista(nu recunoaste),iar noi o sa avem de tras de pe urma ei.Mai mult sotul,eu am zis ca nu misc un deget daca cade la pat.
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
Siminaf spune:
Kokiy, bine-i faci! Filmeaz-o pe ascuns! Mie nu-mi venise ideea asta cu soacra-mea cind eram inca in Ro. Tot betivana notorie, tot mincinoasa (probabil ca merge mina in mina cu alcoolul), dar macar sotul meu nu o credea, ca stia ce-i poate pielea. Totusi, mi-ar fi placut sa-i pun in fatza filmarea cu ce a zis sau a facut si apoi nu a mai recunoscut. Pentru ca e o maaaare..... va las pe voi sa completati cu ce apelative vreti. Vor fi oricum palide, pe linga cum e ea.
luana2000 spune:
kokiy,
dar ai un motiv foarte intemeiat sa-i raresti vizitele soacrei. Eventual sa va intalniti in parc sau sa mergeti la ea uneori ca sa nu te poata acuza ca o tii departe de fiu/nepoti. Sotului ii poti explica lesne ca copiii vostri nu pot sa stea in p...ul ei. Sau daca crezi ca nu e un argument destul de convingator pt el "uita" sa schimbi cuvertura dupa ea de cateva ori (pt ca nu ai "vazut" si oricum "ce mirare de unde o fi pata de pipi ?!?cine ar putea sa faca pipi ca doar ea nu face :) si cand se va aseza in pi..ul ei sigur nu o sa-i convina si poate ea el atitudine.
si eu am probleme mari cu socri ca sunt mereu "prezenti" in viata noastra. Mai au un pic sa ne dirijeze si viata sexuala. Am incercat sa vorbesc cu sotul de nenumarate ori dar ca si tine fara succes (e in faza de negare) si tot ce am obtinut in final a fost replica "ai tu ceva cu ei" si incepea sa se enerveze doar cand deschideam subiectul. Cu greu dar am inceput sa-nvat sa nu mai comentez nimic despre ei in fata lui ca nu-mi fac decat rau, tot impotriva mea se-ntoarce. In urma unei sugestii de pe sait am inceput sa fiu mai indiferenta nici nu-ntreb nimic de ei nici nu le spun mare lucru de mine si chiar functioneaza. Mi-am dorit mult sa fiu fair-play dar se pare ca in casnicie nu-ti poti permite o atitudine sincera daca vrei sa dureze. Actionezi din "umbra" si combati prin anticipare si cu "manutele" lui. Cel putin asa am ajuns sa am putina liniste acum dupa lacrimi multe si ne-mpartasite.
Succes si tie!!
SEPH0RA spune:
Doamne ce seamana intre ele!!! Poate sunt clone!!!
Fetelor, dar sotii vostri ce zic vis-a-vis de problema asta?
cristiama spune:
Fetelor, da vad ca nu sunt singura cu probleme cu soacra!
bineinteles ca cei care stau cu ea se imbolnavesc! Noroc ca nu mai sta nimeni cu ea!
Socrul cat a stat cu ea, acum e recasatorit, a facut ulcer, gastrita, si alte boli de stomac. Acum n-are nimic.
sotul saracu era atat de slab zicei ca-i scapat de la Auswitz! Si era toata ziua la doctori: ba entereocolog, ba analize. Tot mereu tinea regim.
Si s-a vindecat, nu imediat a durat vre un an, si culmea nu-i fac rau la stomac nici legumele crude, nici lactatele, cum ii bagase in cap masa.
De fapt nici o mancare pe care o facem noi acasa nu-i face rau!
si culmea ghiciti cine imi da mie sfaturi culinare si mai ales despre mancare sanatatoasa? SOACRA!!!!
anca_vlad spune:
poate si-a cumparat un LAROUSSE gastronomic si tu esti rea si nu vrei sa primesti sfaturi de la ea...ce nora rea esti!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
ralualexandrei spune:
Da chiar asa esti rea si la fel de rea sunt si eu,pai de ce spal orezul in mai multe ape ca se pierde,il risipesc,ce rost are sa spal orezul cartofii,ceapa,carnea si ce naiba mai folosesc eu la mancare,oricum le fierb.Si de ce pana la 2 ani gatesc separat pt fiecare copil,ceee vreau sa-i cresc din carti?Ca uite sunt copii care la 6 luni mananca fasolica si uite ce grasi si frumosi sunt!!!
Sa mai zic???Nu,ma pastrez pt mesajul urmator.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3