soacra noastra "cea de toate zilele" - 2
Raspunsuri - Pagina 11
ipearina spune:
Daca sotziorul nu are cordonul ombilical taiat, "lupta" e zadarnica. Si o spun din proprie experienta. Cel putin eu nu am reusit pana acum sa-l fac sa-mi de si mie dreptate macar din cand in cand.
petra spune:
Eu ma inteleg bine cu soacra ... la telefon !!! spun asa ca suntem f. departe si doar la telefon ne mai auzim, si apoi cand ma duc in Ro. timpul este scurt si nu avem timp sa ne intersectam prea mult. Nici cand eram in Ro. nu am avut cu ea probleme grave cum mai povestesc fetele pe aici. Doar la inceput a incercat ea sa-si bage nasul si am avut cu ea o discutie cat se poate de eleganta dar taioasa si s-a calmat.Socrul meu este cu adevarat un domn si totdeauna am simtit ca tine mult la mine si ma apreciaza corect.
De fapt as dori la toate fetele socrii ca ai mei! Pe bune ! Si apoi nimeni nu-i perfect ! Am si eu o odrasla de baiat si nu stiu ce v-a zice nora mea despre mine !Si mai ales aici !
ralualexandrei spune:
Acum ne intelegem fooooaaaaarte bine,in viziunea ei,evident.
Alaltaieri m-a sunat sa-mi spuna ca taaaare singura e,ca ea n-are nici o prietena (oare de ce?)cui sa spuna ce o doare,ca sambata cand a venit era multa lume si nu a putut vorbi cu mine?!
Asa ca brusc am devenit prietena ei,Doamne feri,cine stie ce o urma.
Cred ca socrul calca-n strachini,bine el ar calca in orice strachina din calea lui,stiti voi la ce ma refer,si cred ca asta e subiectul,ca altul nu vad.
I-am spus sotului de brusca iubire a maica-sii si l-am intrebat ce se intampla,concluzia este ca la ei in familie e asa un talmes balmes de minciuni,urzeli, inselatorii ca nici nu vreua sa aud despre ele.
Sper sa-si uite cuvantul si sa nu ma viziteze ca nu mai am lacat la gura si am sa-i spun cat de curat imi era sufletul acum 14 ani cand am intrat in casa lor si cum ma uitam la ea ca la a doua mama,crezand ca vom devenii si bune prietene asa cum sunt cu mama mea si cum ea s-a c.c.t in sufletul meu de copil.
Deci pe frontul meu e ceva activitate.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
martie spune:
Ralualexandrei, vai ce mai subscriu... cu toate degetele pe tastatura, dar vorba aia, nici noi nu mai suntem copilele de acum niste ani.... Eu dupa ce am citit pe-aici sunt hotarata, sa-i servesc "decisiva". Poate ma mai lasa in pace vreo 2 ani, cum a mai facut+o intr+o perioada... vai ce odihna pe mine.
anca_vlad spune:
La noi e liniste.......sa vedem cat o sa o tine deja imi pun intrebari!
Cica ea e bine daca noua ne este bine! Sa o vedem si pe asta!
Doamne ajuta sa fie asa ca eu chiar nu am chef de alte scandaluri!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
kokiy spune:
Eu momentan sunt fericita .De o saptamana soacra s-a suparat pe mine dupa ce i-am zis cateva vorbe, a facut niste faze care sincer mi-e jena sa le zic.Acum daca nu e sotul acasa nici nu intra (ce mai fericire)in casa .
Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)
martie spune:
A mea "draguta", l-a sunat sambata pe sot, ca vrea ... fata, sa o tina pe la ea. Si ce credeeti? Am urmat sfaturile fetelor si i-am dat cu flit, vad ca nu a comentat nimic sambata asta. I-am zis ca fata are program. Sunt curioasa ce o sa "intreprinda" cand va mai primi cateva raspunsuri succesive de acest fel. Bat tobele! Incepe circul, sa vedeti voi!
anca_vlad spune:
hai iti tinem pumnii si de dat ii dam soacrei daca face circ!
A mea nu acerut copilul la ea niciodata si a avut puterea sa recunoasca ca nu are ce sa imi reproseze la cum l-am crescut pe vlad!
cred ca suntem pe calea cea buna!
speranta moare ultima!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
IreneCAM spune:
quote:
Originally posted by daraban
mirela si noi avem exact aceiasi problema,cu semanatulzice soacra...vai frumoasa e fetita asta,toata seamana cu mine
fetita chiar e frumoasa,dar soacra nu
ma exaspereaza cu aprecierile astea
cateodata le zic ca parca au facut-o ea cu fiu-sau de aia seamana asa bine cu ei
dana si delia (11.03.2007)
Asta imi aduce aminte de o discutie intre mama si bunica-mea (soacra, deh!). Pe la 5 ani imi face mama grupa sangvina si iese A2 (grupa pe care o avea si mama). Bunica a fost foarte nedumerita: "Cum, maica?? Eu am grupa 0, asta batran (bunicu' adica) are 0, fiu-meu (tata)are 0, fie-mea (matusa-mea)are 0, si copilu' (io) sa aiba A2????".
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
oprietena spune:
pai chiar asa IreneCam, cum ai putut sa ai aceiasi grupa ca a mamei tale cand tot neamul din partea tatalui avea 0??? ca doar nu era si contributia mamei in aducerea ta pe lume??? Uneori stau si ma gandesc cum pot unii oameni gandi atat de ingust!
Nici la mine soacra nu a zis niciodata sa stea ea cu copilul, doar daca am rugat-o pt cateva ore, maxim 3 ore/sapt, dar abia asteapta sa ajung acasa sa mi-l dea in primire, ca o oboseste. cateodata nu o condamn, si- a crescut copii ei, acum are dreptul la liniste dar nici sa nu aiba pretentia ca Rares sa tina la el (si copilul ii da cu flit)