Barbati / Sotii la cumparaturi
Raspunsuri - Pagina 4
iahim spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
Sfaturi zici ca vrei... pai daca si el doreste sa-si imbunatateasca 'performantele' la cumparaturi ar trebui ca:
1. timp de o saptamana-doua sa observe prin casa marcile folosite in general
2. apoi tot cam pe parcursul unei saptamani sa faca el insusi lista cu produsele care sunt pe terminate, sa observe ce mai lipseste in casa si sa noteze
3. sa se duca din nou la cumparaturi cu lista facuta de el.
Daca repeta cei trei pasi de vreo cateva ori eu zic ca are mari sanse sa ajunga foarte bun in domeniu
Acum sincer nu am testat solutia pe al meu pentru ca nu a fost nevoie (el face din proprie initiativa si lista, daca nu gaseste ceva ce folosim in mod curent ma suna si imi expune variantele intrebandu-ma daca sa ia sau nu alta marca si se pricepe sa cumpere lucruri destinate exclusiv sexului opus iar la legume se orienteaza mai bine decat mine) dar cred ca ce am zis mai sus as fi incercat sa fac.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Si noi procedam la fel.
Rufus spune:
quote:
Originally posted by aquariusrpro
4. Rufus, probleme! De 2 zile ma intreaba cine-i Rufus si eu ma distrez lasandu-l sa pluteasca un pic, sa patineze. Nu-ti stie nick-ul si nici nu mi-a cerut sa-i arat pozele din link-urile postarii tale( ca se prindea in 3 secunde) asa ca mai fierbe un pic
Adevarul e ca nu stii...eu in locul lui eram de mult pe DC, la profil, poze...Georgica e orice numai prost nu, asa ca cred ca deja stie si se amuza pe spinarea ta.
Eu ma gandeam ca la el sezon e primavara-toamna, iarna e si el mai liber...spune-i ca vine Rufus cu tine la cumparaturi. Mie imi place...si ma si pricep.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
RalucasS spune:
Nici al meu sot nu se pricepe prea tare la cumparaturi, dar a invatat alaturi de mine ce trebuie sa ia, pt ca atunci cand ma duc la cumparaturi merge cu mine ca sa ma ajute la caratul sacoselor, dar eu l-am implicat mereu la treaba asta, de ex suntem la raionul cu detergenti, si ii zic ne trebuie dero, da si tu o punga (cu toate ca as putea sa o iau singura), bineinteles ca nu o da pe aia care trebuie si eu ii zic: dar nu stii ca eu folosesc numai marca X, nu ai vazut pana acum, din cauza ca este cea mai buna, mi-a scos toate petele pana acum, de altele nu am fost asa de multumita etc , si uite asa ii ramane in memorie foarte bine.
Apoi si la reclame la tv, comentez despre anumite marci si produse, si ii zic, asta e cea mai buna si ii dau exemple, sau asta nu e buna deloc din cauza ca...
Asa ca atunci cand il trim it sa cumpere ce a mai cumparat si cu mine se descurca de minune, dar daca e ceva nou pe lista, ma suna de 7 ori ca sa ma intrebe tot felul de detalii ca sa fie sigur ca ia ce trebuie, si pana la urma ma las pagubasa si ii zic ia ce gasesti si gata.
Dar nu trebuie sa avem pretentia de a sti ce sa cumpere daca noi nu ii invatam, este exact ca si cum m-ar pune pe mine sa ma duc sa cumpar de ex ulei pt masina,chiar daca l-am vazut in garaj cum arata, dar daca a fost ceva ce nu ma intereseaza nu ii dau atentie, ca zic asta e domeniul lui, el trebuie sa stie.. si cand ajung la raft vad o mie de feluri si de tipuri...Cam asta ar, nu stiu cat de clar m-am exprimat, pt ca am scris cam pe fuga acest mesaj
30+ Lucas
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Adevarul e ca nu stii...eu in locul lui eram de mult pe DC, la profil, poze...Georgica e orice numai prost nu, asa ca cred ca deja stie si se amuza pe spinarea ta.
Eu ma gandeam ca la el sezon e primavara-toamna, iarna e si el mai liber...spune-i ca vine Rufus cu tine la cumparaturi. Mie imi place...si ma si pricep.
In primul rand .. multumiri TUTUROR! Din faza cu cititul mesajelor a iesit ceva fain: George a preluat initiativa cu cumparaturile. Ok, s-a intamplat ieri, sper sa se mai intample
LOOOL .. i-am spus cine-i Rufus, asa ca ... salutari de la Georgica! Chiar nu stia. Si nici pe forum nu s-ar descurca sa se inscrie. Crede-ma, stiu ce spun. Discutia de ieri e relevanta: G se ofera sa mearga la cumparaturi din proprie initiativa. Si ... incepe sa se uite prin casa ce mai trebuie, o intreaba pe Ruxi ce vrea, se uita la detergenti si ajunge la concluzia ca tre' sa cumpere perwoll verde ( coloratul), balsam, axion si nu mai stiu ce. Si, mandru nevoie mare, imi citeste lista. Eu ( dintre rufele in curs de sortare pentru tura de spalat de marti):
Eu: Nu iei perwoll, e ok.
El: De ce?
Eu: cred ca am castigat un concurs, primesc 3 sticle.
El ( nedumerit): ceee... concurs ?
Eu: pe net, la emanicipare.
El: CARE NET, ce emanicpare?
Eu ( uitandu-ma stramb si pregatindu-ma de un sarcasm mititel .. ma stii doar ): internet, maestre. Internet. Sa-ti spun pe litere?
El: cum sa castigi pe internet?
Eu: simplu, participi si uneori castigi. Hai sa-ti arat ...
si ii arat site-ul cu pricina
El: cum naiba sa-ti dea aia detergent pentru 10 randuri? cui i-a placut ce ai scris tu?
Hmm.. nu vrei sa stiti continuarea
Mda ... cam atat cu cunostintele lui Georgica despre net. In afara de mail nu stie sa utilizeze altceva. Ok .. STIE sa pescuiasca
De acord sa facem cumparaturi impreuna, desi vorba lui Georgica, daca plecam la cumparaturi SIGUR vin tarziu acasa, dupa vizita la voi, jucat copii etc. M-a intrebat daca ziua in care merg la cumparaturi cu tine poate sa o considere zi libera M-am abtinut sa-l intreb ... libera de la ce ??
Georgica nu-i prost, e chiar super destept .. doar ca nu le are cu computadoarele. DELOC! adevarul este ca nici nu prea are timp.
Rufus dragule, zice-se ca-s doar mamica pana pe 20 ianuarie, deci s-ar putea sa se intampla minunea si sa apar in vizita. Evident .. cu telefon inainte. Pupa familionul!
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by RalucasS
Nici al meu sot nu se pricepe prea tare la cumparaturi, dar a invatat alaturi de mine ce trebuie sa ia, pt ca atunci cand ma duc la cumparaturi merge cu mine ca sa ma ajute la caratul sacoselor, dar eu l-am implicat mereu la treaba asta, de ex suntem la raionul cu detergenti, si ii zic ne trebuie dero, da si tu o punga (cu toate ca as putea sa o iau singura), bineinteles ca nu o da pe aia care trebuie si eu ii zic: dar nu stii ca eu folosesc numai marca X, nu ai vazut pana acum, din cauza ca este cea mai buna, mi-a scos toate petele pana acum, de altele nu am fost asa de multumita etc , si uite asa ii ramane in memorie foarte bine.
Apoi si la reclame la tv, comentez despre anumite marci si produse, si ii zic, asta e cea mai buna si ii dau exemple, sau asta nu e buna deloc din cauza ca...
Asa ca atunci cand il trim it sa cumpere ce a mai cumparat si cu mine se descurca de minune, dar daca e ceva nou pe lista, ma suna de 7 ori ca sa ma intrebe tot felul de detalii ca sa fie sigur ca ia ce trebuie, si pana la urma ma las pagubasa si ii zic ia ce gasesti si gata.
Dar nu trebuie sa avem pretentia de a sti ce sa cumpere daca noi nu ii invatam, este exact ca si cum m-ar pune pe mine sa ma duc sa cumpar de ex ulei pt masina,chiar daca l-am vazut in garaj cum arata, dar daca a fost ceva ce nu ma intereseaza nu ii dau atentie, ca zic asta e domeniul lui, el trebuie sa stie.. si cand ajung la raft vad o mie de feluri si de tipuri...Cam asta ar, nu stiu cat de clar m-am exprimat, pt ca am scris cam pe fuga acest mesaj
Buna ideea cu comentariile la reclame Multumesc mult!
angelinajoli spune:
Minunatia mea de barbat merge cu o foarte mare placere la cumparaturi de de-a dreptul ma inerveaza.Cumpara numai lucruri naturale si de calitate,adica foarte scumpe.eu sunt mai economa din fire,ca zic eu ,mai bine sa ai ceva in plus decat sa ramai fara...Dar cel mai mult ma inerveaza cand sta ore in sir privind rafturile si marfurile,placandu-i sa cumpere mancare si vinuri bune.In rest nu-i place sa cumpere haine sau cosmetice ,doar daca sunt de foarte buna calitate.Ii plac lucrurile Bio.Vreau sa spun ca lista de cumparaturi o i-a in considerare,hai uitand un lucru ,doua,dar din calculele mele la cumparaturi el cheltuie de trei ori mai mult.Eh...asta e nu poti avea totul.
Clover spune:
Pai cand esti insurat cu angelinajoli, normal ca iei numai natural ca doar merita
"Happy new year Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend"
cristiama spune:
Hei,
voriam sa ma laud cu sotul meu: ii place teribil la cumparaturi, cand vreau sa-l gonesc de-acasa ii dau sugestii ce ar mai trebui sa cumpere si dus e cateva ore!!!
DAR...o data mi-a cumparat 5 perechi de sosete foarte dragute de la raionul de copii si marimi diferite!!!
am eu picioare mici, da nu chiar asa!
Legume nu cumpara: vinetele si dovleceii nu se diferentiaza prin nimic!!!!
Fructele sunt mai clare: exista mere si exista banane. Resul nu-s bune!!!
catinuta spune:
Da, asta-i un subiect pt. inima mea. Deci cam toti sotii au probleme da mie de ce nu mi-a dat Domnu unu care sa mearga cu mine la cumparaturi si sa zambeasca, ma crizez numai cand ma uit la el daramite cand mai zice ceva si sa stiti ca zice tare. Da nici acasa nu ma indur sa-l las cand n-am cu cine merge la cumparaturi, singura nu merge. vreau sa-l ”dresez”, aveti vreun manual?
Violeta Nicolae spune:
Buna fetelor,
am citit situatii diferite in care ma regasesc. Cand ne-am castaorit,sotul meu nu facea decat sa se uite la mine cum si ce pun in carut,statea langa el de parca i-l fura cineva,nu-l interesa ce cumpar,zicea sa nu mai cumpar asa de mult.Incet incet a inceput sa se implice,mai bine zis l-am "implicat",ceva de genul ce zici de asta...de aia...Dupa 7 ani de cand suntem impreuna, sunt mandra de sotul meu care si-a descoperit o pasiune noua CUMPARATURILE.Asta dupa ce ne-am chinuit cu fetele printre rafturi(Maira are 3 ani si Alessandra are 1 an si jumatate). Isi face treaba foarte bine,ii dau listuta si cum ma stie mai uituca, inainte sa se puna la rand la casa ma mai intreaba daca am uitat ceva,facem recapitulare,eu prin dulapuri si frigider,hotaram ca nu lipseste nimic si totul e ok.
Violeta 16 sapt, Alessa,Mairasi Stefan
Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!