FIV155
Raspunsuri - Pagina 4
Bianca B spune:
Zouzounaki si Blanche25 multumesc foarte mult pentru informatii, inca nu sunt hotarata ce sa aleg intre scoatere si clipsare, greu de hotarat, dar pana pe 3 ian trebuie sa iau o decezie.
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
Blanche25 spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR, MOSUL SA VA ADUCA INDEPLINIREA DORINTELOR, SANATATE SI TOT CE VA DORITI!
kineta spune:
FETELOR VA DORESC UN CRACIUN FERICIT ,CU MULTA LINISTE IN SUFLET ,SI MULTE BUCURII,SI NU IN ULTIMUL RAND SANATATE CA AVEM NEVOIE DE EA.NUMAI BINE VA DORESC
zouzounaki spune:
In aceasta noapte magica de Craciun,cind Mintuitorul sufletelor noastre,s-a nascut pentru izbavirea noastra,eu va doresc din sufletul meu marunt,picaturi de nectar de fericire in suflete,sanatate si la anul de Craciun si fim cu burticute mari si rotunjoare,sau sa ne tinem copilasii in brate...Si in ritm de colinda,intrerpretata de prietenul meu foarte drag de suflet,si impreuna cu scumpa mea nepotica,va dedic acest cintec minunat...va doresc www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns" target="_blank">Un Craciun minunat de rai luminat
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.youtube.com/watch?v=zSdZxcVnGhM&feature=related" target="_blank">COLINDA
www.youtube.com/watch?v=Z6X6p7DyfqM&feature=related" target="_blank">NOAPTE DE CRACIUN
stuart spune:
Dragele mele, va doresc Craciun Fericit, cu multa liniste in suflet si Un An Nou cu sanatate, bucurii si bb sanatosi!
LA MULTI ANI! tuturor celor ce poarta numele de Cristina sau Cristian.
Ajutati-o pe Sonia
CRACIUN FERICIT!!!
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
mihaele spune:
Itbitele mele va doresc un CRACIUN FERICIT MULTA SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME SA NE AJUTE MAICA DOMNULUI SI PE NOI SA DAM NASTERE PRUNCILOR VA PUP LA MULTI ANI!!!!1
Avalon spune:
As vrea sa va colind si eu putin: Sarbatori Fericite, sa va bucurati alaturi de cei dragi si sa nu incetati niciodata sa sperati!
CRACIUN FERICIT!
Avalon, 7+ fix
Moniland spune:
Draga Mos Craciun,
pentru toate fetele care isi doresc sa fie mamici, fa ca acest lucru sa se implineasca cat mai repede.
SARBATORI FERICITE!!!!
ladyxe spune:
Nasterea Domnului sa va aduca lumina in suflet, speranta si bucurii in viata. CRACIUN FERICIT!
ladyxe
andicu spune:
Am reusit sa intru si eu intr-un tarziu, dar din toata inima sa va urez :
CRACIUN FERICIT! si SARBATORI FERICITE! si fie ca NOUL AN sa va aduca burtici mari si bebei sanatosi!
Andicu mami deFilip la 5 luni(27iunie 2007)
Cum crestem noi