FIV155

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Buna seara fetelor,
VA ROG foarte mult sa-mi spuneti la cat timp de la scoaterea trompelor se poate incepe procedura FIV-ului.
Stiti poate cum se spune in engleza la "sigilarea" sau "clipsarea" trompelor?
Multumesc anticipat.
O seara frumoasa tuturor

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Biancaprocedura se poate incepe imediat...in luna urmatoare...avem chiar de curind o noua graviduta,pe xrysyacare in aceeasi luna dupa scoaterea trompelor,a si facut fiv si acum este..acelasi lucru pe care ti-l doresc si eu...

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.youtube.com/watch?v=zSdZxcVnGhM&feature=related" target="_blank">COLINDA
www.youtube.com/watch?v=Z6X6p7DyfqM&feature=related" target="_blank">NOAPTE DE CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Dragele mele va doresc CRACIUN FERICIT si traditionalul LA MULTI ANI...Sa dea DD ca anul care vine sa reusiti toate sa aveti ingerasul mult dorit,imi doresc ca lista asta lunga de aspirante sa treaca la odisee

30+Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI VA MAI DORESC DIN TOT SUFLETUL SA NE AJUTE DOAMNE DOAMNE SI PE NOI SA NE IMPLINIM VISUL .
Imi pare rau ptr cele care nu au reusit, aveti de la mine cite o si multi multi .
Felicitari din suflet , sarcini usoare si bebici sanatosi celor care au reusit

Blanche, ti-as multumii tare mult daca mai pune si pe mine pe listuta, cred ca banuiesti care mi-e dorinta

Va pup cu drag pe toate si fie ca anul ce vine sa fie un an mult mai bun pentru noi toti
MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Anca capul sus
ella sarcina usoara
Azi am fost sa ma spovedesc si preotul m-a intrebat daca ma rog seara de seara si eu am raspuns aproape.Apoi am discutat daca e drept ce se intampla cu noi ( cu voi)si stiti ce mi-a raspuns?" De ce asteptam ca DD sa fie consecvent cu dorintele noastre , daca noi nu suntem consecventi cu rugaciunile catre el?Am fost putin contrariata de raspuns , dar apoi mi-am adus aminte de Ioachim cat sa rugat ca ana sa-l nasca pe ioan.
Va doresc sarbatori fericite si sa vi se implineasca cea mai mare dorinta
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Fetelor va doresc Craciun fericit si un an nou plin de impliniri.
Alexandra sa vii cu rezultat pozitiv .
Boo iti doresc sa fii prima reusita pe 2008 ca sa mearga asa tot anul.
Mult succes si celorlalte fete care sunt in pregatiri sau care asteapta rezultatul.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Bianca B, in engleza, clipsarea trompelor se cheama: tubal clips; iar dupa clipsare sau scoatere se poate incepe imediat procedura FIV.
Medamaya iti doresc ca in noul an sa iti poti tine in sfarsit bebe/ii in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Va doresc tuturor sa va invaluie lumina sfanta a Craciunului, iar anul care vine sa ne aduca implinirea celui mai scump vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Buna fetelor!!!

Va pup si eu si va doresc din tot sufletul ca dorinta de a avea un bebelus sa se implineasca in 2008!!!!!!

[red]SARBATORI FERICITE SI MULT CURAJ!!![/

Ciarli&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, va urez SARBATORI FERICITE si sa va aduca Mosul tot ce va doriti. Mie mi-a adus deja Progesteroane de la farmacia de unde le-am comandat prima tura si joi vin altele. Cred ca am cam exagerat si am luat prea mult, mai ales ca sunt sid e 250 mg. eocamdata nici vorba sa dispara pe aici prin Germania, doar ca nu le au pe stoc si se comanda. la unele farmacii vin mai repede, la altele mai tarziu. Eu le-am comandat la 2 farmacii diferite si vin in zile diferite.
Aviz amatoarelor de Progesteron, dar sa nu va suparati daca nu o sa vi le pot da pe toate. mai am totusi o reteta de vreo 30 fiole daca mai vrea cineva sa se inscrie, caci cred ca nu voi mai folosi reteta pt. mine deja am destule.....

Mergi la inceput