FIV155

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Boo, mai ai putin! Sper ca rezulatatul il primesti prin tel/fax si nu mai infrunti o data vremea de afara! Nu stiu ce sa zic de dureri... pe mine nu m-a durut nimic.. dar stii rezultatul!
Iyoana si eu as vrea sa pastrez atmosfera asta de sarbatoare cat mai mult, din pacate nu prea reusesc, iar luna februarie imi place cel mai putin dintre toate...
O zi frumoasa tutror!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Boo

felicia_

LA MULTI ANI si sa fim toate in 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Boo astept vesti bune de la tine

Zouzou ce faci iubita? Eu mai am putin pana pe 7 si incerc cu tot sufletul si cu toate puterile mele sa stau linistita si sa nu am-i mai fac o moe de ganduri.Ce o vrea Dumnezeu si cu mine incerc sa fiu nepasatoare ca si cum nu se intampla nimic.Daca Dumnezeu vra sa ma amane ma amana daca nu,nu ma amana ma las in voia sorti. Va pup pe toate

Rubia ce ai mai facut? Ai vb cu domnul doctor? Ai rezolvat prolema? sunt ingrijorate de tine nu mai stiu nimic.Doamne pote suntem amandoua in acelasi lot tare mult ma-si bucura si a-si prinde curaj daca asi fi cu tine te pup si astept un raspuns de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Felicia , ai dreptate, e destul de greu sa pastram atmosfera de sarbatoare, mai ales ca anul asta se anunta destul de agitat: si la seviciu si acasa si la...clinicile de FIV .
Dar cu Dumnezeu inainte, trebuie sa iasa ceva intr-un fel sau altul!

Pupici!

iyoana
La Multi Ani 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Boo - La ce ora ai rezultatul? Cred ca sunt mai nerabdatoare ca tine!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

BHCG = 525 !!!!!!

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

YUPIII!!!! FELICITARI!!!
Cea mai buna veste pt anul acesta!!Boo, Bebe sanatos is sarcina usoara!!!
Fetelor dragi, mult succes in continuare,
va pupup

Mergi la inceput

Boo felicitari darcina usoara si bebe sanatos.bravo Boo bravo ai grija de tien si de bebele tau te pup.Ma bucur din tot sufletul pentru tine felicitari!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

FELICITARI, BOO!

Ce mult ma bucur pt tine!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Boo iartama iubita pentru greselile pe care le-am facut in scriere rezultatul tau ma emotionat pana la lacrimi credema nu am mai vazut bine tastatura.Sarcina usoara, bebe sanatos si frumos !!!!te pup si incodata mii de scuze. Ma bucur din tot sufletul.Multumim Doamne!!

Mergi la inceput