FIV155

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

LA MULTI ANI ,cu multa sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor.SA ne aduca noul an in care tocmai am pasit,lumina in suflete,si sa ne ajute Dumnezeu sa reusim in ceea ce ne-am propus fiecare din noi.VApe toate ,si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

LA MULTI ANI, si fie ca-n anul in care tocmai am intrat sa ne indeplinim toate dorintele , multa sanatate si un an nou mai bun tuturor.

Boo, sper si te astept cu o veste buna buna.
MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Boo maine este ziua cea mare ma rog la Dumnezeu sa vii cu vesti bune.
Fetelor va pup pe toate si va urez bebei sanatosi si frmosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Va urez un sincer LA MULTI ANI!Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii in anul ce tocmai l-am inceput! Se spune ca e un an bun din multe puncte de vedere!Le felicit pe proaspetele gravidute ... le pup pe mamicile noastre iar pt. aspirante le urez sa aibe rabdare... anul acesta va fi unul bun si multe vor scapa spre odisee... asa am eu un feeling
Numai bine!

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

LA MULTI ANI!
Sper ca 2008 sa ne aduca sanatate si implinirea celui mai mare vis, acela de a ne tine copii in brate.
toate cele bune
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

LA MULTI ANI!
Sa fiti fericite, iubite si sa aveti parte de sanatori si voinicei!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Boo - Te asteptam cu prima veste buna a anului 2008!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

LA MULTI ANI!
Va doresc tuturor un an plin de bucurii, fericire,
sanatate si impliniri alaturi de cei dragi!
Va pupup cu drag,
Diana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

LA MULTI ANI !!!!

Am reusit sa ajung la clinica, sper sa reuseasca si ei sa ajunga la laborator cu probele si sa nu ma fiarba pana maine.

Eu am fost la munte zilele astea si am racit destul de tare Fix ce imi trebuia acum. Nu am luat nimic, doar multe fructe si sucuri naturale. Iar burta m-a durut destul de tare, exact ca la ciclu, in fiecare zi. Oare o fi normal sa ma doara chiar asa tare ?

Ma rog, o sa aflam azi si se elucideaza misterul.

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

LA MULTI ANI, dragele mele!

Va doresc un an nou buuun, mult mai bun decat cel care tocmai a trecut, cu sanatate si impliniri!

Noi am fost si-am petrecut, plimbat, dansat si cantat! Acum asteptam Sfantul Ioan, si gata sarbatorile...din calendar! Pentru ca eu as vrea sa pastrez aceasta atmosfera frumoasa mereu in sufletele noastre!

Va pup pe toate si va doresc ca Dumnezeu sa va ajute sa va impliniti cele mai frumoase dorinte in acest an!

Boo

iyoana
La Multi Ani 2008!

Mergi la inceput