Cluj rulz!- cap.76-Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 4

nana_sim spune:
La multi ani cu intarziere pt Stefan si Stefania
Sa cresteti mari, voiosi, cu sarbatoarea in suflet vesnic
Noi am revenit la baza dupa un Craciun pasnic la Viena, cu cateva cumparaturi in ajun si destule cani cu vin fiert pe strada. Am fost si la o zi de schi langa Vienam a fost
Cu planurile de revelion cum stati? Eu am aflat azi cu mirare mare ca o sa avem musafiri asa ca citesc de azi-dimineata carti de bucate incrcand sa fac un meniu si cumparaturi in consecinta. Sper ca de data asta sa putem scoate prajitura din tava
Mariana, Stanca tot la Chios ati ramas?
Cristiana felicitari pentru dintisor!!
Raluca si Erika voi sunteti bine?
Arleena eu sunt suparata pe partia de la Borsa, tare am mai cazut acolo
Spor la cumparaturi, gatit, pregatit casa!

asi spune:
Simona tot la chios am ramas.Spor la bucatarit
Simona A. daca e obisnuit sa ii spui unde mergeti si cat stati ar trebui sa ii spui ca voi plecati la seviciu si trebuie sa stea cu bunicii si sa doarma si sa se trezeasca de 4 ori(nu are notiunea timpului) si apoi veniti si ii aduceti ceva care il impresioneaza tare.Oricum ii va fi foarte dor de voi daro sa ii treaca ca prin farmec cand reveniti.Distractie placuta!
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

carrie spune:
poziiici!
de la Serbarea Theiutei si cu Craciunitele:)
http://community.webshots.com/album/561915878msAiqN
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

carrie spune:
Simona, ce fain c-ati fost la Viena!super!
no ce faci de papa la REv?
Stanca cum n-am reusit sa pove am vrut sa-ti zic sincer motivul ptr care am renuntat la Chios, mi-e frica sa nu faca si Mihai varicela si sa aruncam 6 mil pe geamo sa mergem la fam Muresan, avem si acolo o gasca de prieteni, va fi chef mare zice-se
.imi pare rau ca nu petrecem impreuna, dar onest asta a fost singurul motiv.
pupicei
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

asi spune:
Cristiana nu e nici un bai.Motivele sunt intemeiate.Cum ziceai si tu veti fi tot cu prieteni.
Felicitari pentru lipsa de inhibitie si prejudecati

carrie spune:
Stanca scumpa m-ai blocat umpic..de ce zici ca-s lipsita de inhibitie??
am venit din vizita de la niste prieteni cu un baietel de varsta lui Thea si o fetitza de varsta Sofiei.si cum ne vedem des m-am cam speriat de cum vor arata intalnirile noastre de acum incolo cu 4 copii in zona
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

mariana tache spune:
Buna seara, dragelor!
Azi am revenit din MM, unde am petrecut un Craciu dragut, linistit, cu musafiri si cateva vizite. Copilasii au fost cu traistuta la colindat; au fost tare draguti si le-a placut f mult; regretul meu este ca n-am avut nici un pic de zapada; si asta nu pt mine, ci pt copii, ca tare le place zapada.
Imi pare rau ca n-am apucat sa va urez de Craciun, dar am avut o saptamana cumplita inainte de plecare si n-am mai intrat pe forum.
Ma bucur ca ati petrecut cu bine sf sarbatori!
Multumim pt urarile de sf Stefan.
Raluca, sa-ti traiasca prunca Stefania! Sa aibe noroc in viata si sa fie protejata de sf al carui nume il poarta.
Si tin neaparat sa specific urmatoarele: meritul meu in campania noastra este aproape nul; inafara de a o ajuta pe Stanca la cumparaturi n-am facut altceva; asa ca nu merit nici o lauda; am si eu multumirea sufleteasca ca am putut sa contribui un pic (f putin) la aceasta campanie minunata.
Tu cum o mai duci cu sarcina?
Simona, bine ai revenit! hihihhii, azi, cand mi-am dat seama ca sunt fara mama de rev si ca trebuie sa fac singura de papa, m-a luat cu panica; am sunat-o imediat pe Stanca si am intrebat=o: "ce se gateste de rev???" Apoi am purces in Cora pt un big shoping. Daca vrei sa-ti impartasesc din secretele mele culinare....
Arleena, cred si eu ca asa cum te-a sfatuit Stanca e f indicat sa procedezi. Sa aveti distractie faina si sa va bucurati de timpul liber bine meritat!
Va pe toate! Si ne mai auzim anul asta
.
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

asi spune:
Buna dimineata fete frumoase!
Ca sa continuam in spiritul sfarsitului de an nu uitati sa purtati chiloti rosii si ceva nou in noaptea de Rev si in ziua de An Nou.Chilotii rosii sunt pentru noroc in dragoste si ceva nou ca sa ne cumparam cat mai multe lucruri noi in anul care vine
.
Noi avem azi program administrativ.Adica curatenie si ciorba de burta.

mariana tache spune:
Buna dimineata!
Stanca, eu m-am conformat ; am si nou, iar ieri mi-am cumparat chiloteii rosii; doamne ajuta sa fie dupa cum ai spus!
Si eu am program administrativ: fac mancare (ciorba, snitele, chiftele, salata de vinete); ma pregatesc de musafiri; prietenii stiu de ce .
Sotu` are si el treburi administrative: trebuie sa faca curat la baie [;))]
Sa aveti cu toate o zi buna!
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

asi spune:
quote:
Originally posted by carrie
Stanca scumpa m-ai blocat umpic..de ce zici ca-s lipsita de inhibitie??
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
Din cauza relatiei tale cu ginecologul tau.Eu ,una ,nu as putea sa fiu prietena de familie cu ginecologul meu.De Bogdan nici nu mai zic ca el e mai rau decat mine.Ce-i drept, nu toti suntem la fel

Bravo tie ca poti fi atat de deschisa.

Mariana eu inca nu mi-am luat chilotii roshii dar urmeaza.Nu i-am luat decat lui Razvan

Fetelor toate sunteti ocupate?