Cluj rulz!- cap.76-Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 19

jozsaerika spune:
Raluca si ce se ascunde in burtica ta???????
si eu mai beau o cafea naturala dimineatza (fara lapte-ca la job nu ne da lapte ) speram sa nu fie probleme din cauza asta...si tensiunea mea este foarte mica 80 cu 40....
spor la treburi
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze

asi spune:
Buna dimineata!
Intr-un final am reusit sambata sa termin curatenia.Cristiana ma descurc bine fara Laura la cratenie iar la calcat vine cineva sa ma ajute.
Raluca nu sunt pesimista dar stiu ca e de rau.Nu stiu sa explic exact dar asta e.
Deja am prima confirmare a presimtirilor.Sambata m-a sunat mama ca Razvan are febra.Va dati seama ca la 8 seara ne-am dus dupa el.Era o ceata de a trebuit sa mergem fara faruri ca pe intunerice se vedea mai bine.Duminica nu a mai facut febra insa noaptea spre luni a fost jale.In consecinta am mers la pediatra si ne-a confirmat diagnosticul banuit de mine-pneumonie mixta.Deci suntem acasa cu antibiotic, antitermic si aerosoli.
Ce e minunat ca azi noapte, dupa a doua doza de antibiotic nu a mai facut febra.Acum inca doarme dar e mai bine decat ieri.
Melinda intr-adevar am un copil minunat dar mai sunt si altele pe lumea asta.Sper sa termini odata cu "plimbarile" la Oradea si sa iti fie mai bine.Cum te simti cu steriletul?
Roxa cumapraturile le-am facut in Polus.
Sper ca revin cu vesti din ce in ce mai bune.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

roxana1974 spune:
dragelor!
Va scriu pe fuga ca sunt la serviciu si sunt extrem de prinsa. Nu am prea multe noutati, in afara faptului ca Serban l-a impins ieri pe un copil la gradi, apoi a facut kk pe el, apoi mi sa stricat frigiderul si ma omoara noroiul de pe Fagului . Azi m-am dus in poziti aghiocel si mi-am cerut iertare parintelui cu copilul de-o mana si cu barbatu de cealalta...copiii s-au impacat, s-au pupat pe gura (!) si si-au trans mana barbateste!
Roxa
mai vin...

rolo spune:
ioi tu sor-mea, ma OMORI
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

nana_sim spune:
quote:
Originally posted by roxana1974dragelor!
Va scriu pe fuga ca sunt la serviciu si sunt extrem de prinsa. Nu am prea multe noutati, in afara faptului ca Serban l-a impins ieri pe un copil la gradi, apoi a facut kk pe el, apoi mi sa stricat frigiderul si ma omoara noroiul de pe Fagului. Azi m-am dus in poziti aghiocel si mi-am cerut iertare parintelui cu copilul de-o mana si cu barbatu de cealalta...copiii s-au impacat, s-au pupat pe gura (!) si si-au trans mana barbateste!
Roxa
mai vin...
It's the first day of the rest of my life!
... facut kk pe cine?

... pozitia ghiocel?

Da' cel mai tare mi-a placut ca v-ati dus toata familia sa va puneti cenusa in crestet, apoi daca nici asta nu mai e apartenenta la o familie ... atunci ce?

Scuze ca m-am amuzat atat de copios.
Raportez - sunt bine! Ceea ce va doresc si voua, daca e sa citez scrisorile din armata

carrie spune:
seara buna fetelor
ce dragi imi sunteti, ma intristez si rad cu lacrimi alaturi de voi, seara daca nu imi iau macar 5 minute portia de Cluj Rulz nu ma simt bine
Roxa e totaaal Serban, da ma intreb cum a reusit sa tinteasca cu kk baiatu'!vorba bancului "ce pretizie!"
sa va zic si io din ultimele realizari ale fie-mi cea mare: facut unghiile-toate! cu marker rosu permanent(frecat trei zile la unghii si tot arata horror), facut freza cu crema mea de fata-arata ca in MAry cea cu vino incoa.
fie-mea cea mica mi-a tras azi un ghiveci jos!
scumpilica mica a luat vaccin azi si a fost taare maraici!
Stanca off sanatate multa lui Razvan, sa speram ca asta a fost toata problema pe care ai presimtit-o.
cum se mai simte?
Meli, mamarutza are o viteza in 4 labe de iti vine s-o mananci, e asa razica si scumpa-e bebele perfectmai ales ca am mai avut unul perfect acum 4 ani da ceva mai neastamparat
Simopt tine, ma bucur ca esti bine!
Erika pupici burticii!
Ralu, ai vb cu Carmen de hainutze?si eu am baut tot timpul cafea, fara sunt ca drogata.
MAnu de ce esti intoarsa pe dos?
va pup gagici, noapte buna

rolo spune:
Ola gagici,
Manu m-am molipsit si eu. Sunt intoarsa pe dos rau de tot.
Cristiana ce vaccin a facut Carina? la toate, ies pana nu dau si la altii starea asta tampita de disconfort TOTAL
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

jozsaerika spune:
Stanca sanatate lui Razvan....cum a facut asa repede pneumonie?? saracutzul
Cristiana si Norbert isi mai da ba cu pix ba cu carioca...depinde ce gaseste dar pe maini si picioare si zice ca e tatuat
Roxana eu cred ca Serban a facut pe el kk nu pe "colegul", nu?
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze

asi spune:
Buna dimineata!
Sper ca presimtirea mea negativa sa fie doar pneumonia lui Razvan desi cam banuiesc ce ar putea fi.
Oricum ma bucur ca e mai bine, nu mai face febra dar inca tuseste destul de rau.Maine mergem la control sa vedem cat mai facem tratament.
Roxa cum de s-a facut Serban asa de rau?Ingrata pozitia ghiocelului dar daca e nevoie e ca de voie buna.
Erika pur si simplu a facut pneumonie, nu stiu de ce.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Yagmur spune:
Salutare,
Nu ma sint intoarsa pe dos, dar super bizi... au nevoie de front de lucru si eu sint in charge.. asa ca fac estimari/scenarii...
Dar am intrat sa va pup si sa zic ca ma gandesc la voi...
La Liga nu mai mergeti??? Ca as veni si euYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca