Cluj rulz!- cap.76-Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Stancaaaa, Serban nu e rau, e chiar pasnic si ok, nu-mi explic ce s-a intamplat!

Cristiana am ras de numa, adevarul e ca m-am exprimat aiurea, Serban a facut kk pe el insusi si nu pe coleg

Simo hi hi

hai mah, cum nu stiti cum e cu poztia ghiocel? Exista, cand te duci la mustruluit cu capu'plecat...capu' plecat sabia nu-l taie

mai viu..

ati aflat ca a murit Heath Ledger? mare pacat! Nu-mi vine sa cred inca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Am auzit da (de Heath Ledger zic!) dar ce ziceti ca niste amici au venit de la Sibiu sa opereze baietelul aici (ca nu coboara outul in scrot) si au aflat cu stupoare la spital ca doctorul ... a murit, se pare ca s-a spanzurat! Doamne odihneasca-l! Asa ca daca aveti de recomandat un chirurg bun ziceti!

Pe de alta parte (da' cu totul si cu totul alta) dati un ochi aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113536&whichpage=1 si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109280&whichpage=1 ca sa va bucurati sufletele putin. Rolo te-am dibuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

dragelor!!

N-am de raportat decat o dispozitie ff buna, Stefania vesela, sotz ce pleaca in delegatie la Bucuresti.... asta nu ne place, in rest starea de spirit e ff buna!! am ras ieri si azi cu o prietena tare draga, si cred ca si din cauza asta nu mai simt oboseala asa tare.

Criss, am intrat azi in posesia hainelor, mersi tare mult

Erika, bb va fi baiat, deocamdata e un shtrumf care da din tot ce are, ca sa ma faca sa-l simt... e tare aspru

Stanca, sa treaca cu bine perioada asta!!

Simona, si ... super

Fetelor, sa aveti maine o zi buna, sa aveti spor in toate!!

pupici

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 21 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

seara buna, la mine acuma e ora de salutat pretenele:)

mai pai mere omu la lucru si cand vine afla tot felu de minuni...de ce o murit Heath ledger?si cine era chirurgul, Simo?

eu aseara am citit de la cap la coada si am donat niste banuti pentru Mirela(Barbye) e foarte impresionanta vointa si puterea ei.cel mai dureros e ca sotul ei a parasit-o dupa accident...

Rolo, noi am facut numai acum vaccinul de 6 luni, din motive de varicela, vacanta etc.maine vreau sa incerc sa-i fac la Thea antigripalul ca am auzit ca sunt niste gripe cumplite pe vine din Vest.o sa am un circ...

Stanca bine ca sunteti mai bine.

va pup fetelor, noapte buna ca-s ruptulea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Simona sper ca nu de Ordeanu este vorba ...eu il recomand pe Ordeanu la el ne-am operat si noi de hidrocel si e super doctor

Raluca felicitari si ma bucur mai ales daca o sa ai baiat

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

nu-sh ce ma apuca la ora asta pe forum...

Cristiana, frumuselul a murit cica de ceva OD..sleeping pills sau ceva de genul...bai nu stiu ce sa zic, io credeam ca nu se drogheaza...

va urez noapte buna!

PS: Ralucuta fii barbata! ma bucur ca esti vesela, e foarte important!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!

Simona dr.Calin Ordean de la pedi de pe motilor e super.Potapela cun incredere la el prietenii tai.

Roxa de supradoza de somnifere si antidepresive a murit.Esti mare figura io credeam ca nu se drogheaza...
Se pare ca anul asta voi fi boteza prima data un copilas.Sunt atat de fericita.
Azi mergem la control.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ola chicas,
Ok Cristiana, capisco chestia cu vaccinul. Credeam ca am sarit noi vo unu. Carina zice mama sau tata? Ileana, bestia zice tata.
Simo Dumnezeu sa-l ierte. Cam rau ca s-a sinucis.
Cat despre doctor, sa il evite pe Ciomu. In rest nu stiu.
Raluca, Erika, Roxana, Stanca .

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

am primit raspuns de la medicul din Debrecen...pe 4 februarie suntem programati la interventia chirurgicala...DD ajuta!...am niste emotii...mai revin, deocamdata rumeg aceasta instiintare

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jozsaerika

am primit raspuns de la medicul din Debrecen...pe 4 februarie suntem programati la interventia chirurgicala...DD ajuta!...am niste emotii...mai revin, deocamdata rumeg aceasta instiintare

poze

Erika, te cred ca ai emotii, dar ai sa vezi ca totul va fi bine! Iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine. Multa bafta!

Stanca

D-na Tache, soro, mai zi ceva!

mai viu!
R

Mergi la inceput