Mamici de mai-iunie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 3
simonacip spune:
quote:
Originally posted by SilviaPop
elevit se ia gratuit daca mergeti la medicul de fam si va da retzeata. e 100% gratuit dar..mai platiti 12,6 ron nush ce taxa( ciudat). oricum, e ceva ca e scump. nu mai stiu cat e exact elevit ca eu am luat elevit, utrogestan si tardyferon gratuit si am scutit 100 ron. noroc ca mi-a dat prin cap sa merg la medicul de fam , acum, in al 12-le ceas..ca pana acum le plateam.
fetelor, ne putem da pe burtici cu orice creme? nu ajunge la bb si il influenteaza negativ? ca eu am de gand sa ma rasfatz cu niste creia o pauzali, desi stiu ca s-ar putea sa fie degeaba. dar de care sa-mi iau?
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
Silvia, asta daca ai parte de un medic de familie mai eschis la minte, dar a mea nu si nu, ca nu e pe lista...Aberanta, dar vad ca legea se interpreteaza diferit sau nu se citeste deloc Daca as citi si eu asa din 2 in 2 regulamentele cu care lucrez nu stiu ce s-ar intimpla, dar probabil ca cea in paguba as fi eu, pe cind aici cele dezavantajate suntem noi, pacientele, nu medicii de familie.
Mie nu-mi da gratuit, mi-am cumparat singura, dar vad ca nu prea ma tin de el, si asa bb e mare si fara vitamine si cu greturile pe care le-am avut...
Andreiuta, merci mult,sper sa se vindece repede. Esti o fericita ca Mariuca nu-ti face figuri la medicamente...
Pai haideti fetele, cind ne vedem si noi??? Mobilizarea!!
David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
onyxg1998 spune:
Am revenit dupa masa, mai am aproximativ 1 ora si jumatate.
Pai, eu m-am gandit la urmatorul meniu pentru Craciun :
Aperitive : rosii umplute cu branza, oua umplute cu pateu, perisoare (chiftelute rotunde), niste branza, salamuri, sunca, bacon
Felul I : ciorba de legume cu carne de pui sau porc
Felul II : sarmalute, friptura de porc si carnati de casa cu cartofi
Desert : chec si prajiturele diverse din comert
De baut : am si vin si tuica si visinata (mi-a adus soacra-mea) dar cred ca o sa gustam o bere fara alcool si suculete.
Va place meniul?
21+
Pupik de la Onyx si Vlad
onyxg1998 spune:
Pentru ca pana pe 2 ianuarie nu mai sunt la servici si nu stiu cat timp voi avea c asa intru pe net, va urez la toate “CRACIUN FERICIT, UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI BEBEI FRUMOSI SI DESTEPTI!”. Sa va distrati mult, sa va simtiti cat mai bine posibil, sa nu beti prea mult!
LA MULTI ANI !
21+ si MARIA
Pupik de la Onyx si Vlad
Diana79 spune:
fetelor am luat si noi rezultatele la analize azi. si am risc de Sindrom Down (doamne fereste) 1:15.000. Doctora mi-a spus ca totul este in limite normale si nu am de ce sa-mi fac griji. Sunt bucuroasa.
Gabitzam tinem pumnii sa fie bine.
Onixq1988 Sarbatori fericite si tie.
Azi am fost la mall si i-am facut poze lui Nicole cu Mosul a fost atre plangacioasa de a trebuit sa stau si eu cu ea. si a fost asa un mos simpatic.
Numai bine tuturor, si felicitari celor care au aflat culoarea carutzului.
Diana 20+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Alysh spune:
"neata fetelor.........
Am facut aseara ecografia morfo-fetala, totul pare in limite normale si e 100% baietel, dupa cum vedeti mi-am schimbat si semnatura, adica am scos "posibil"
Colul meu a ramas la fel din fericire, adica nu s-a scurtat mai mult decat este, dar la tuseul vaginal a descoperit ca e inflamat. Voua va face tuseu vaginal mereu? Mie la fiecare consultatie.
Va pup fetelor, intru un pic mai tarziu sa mai vb.
Alina 20Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
YLARI spune:
Buna fetelor... Eu tot chinuita sunt de masea. Am mai intrat sa scriu si eu una, alta, sa nu uitati cumva de mine Dar tare chinuita mai sunt............. Nu stiu ce sa mai ma fac, aseara a fost rau de tot, si cu o noapte inainte ma trezisem de durere dar am reusit sa adorm la loc... Azi in schimb m-am perpelit pe toate partile... Fetelor, nu mai pot, nu stiu ce sa fac... M-am mai dumirit, in schimb, cred ca e maseaua de minte, care mai iese un pic (pana acum ma durea falca cu totul pe partea dreapta si nu intelegeam ce am - precizez ca am toti dintzii tratati) Stiu ca putem lua paracetamol, dar incerc sa iau cat mai rar... Prietena noastra de familie (pe care sper ca am sa o conving sa fie nasa bebelunei) este medic stomatolog... mi-a zis ca nu pot sa iau nimic (s-o fi referit la antiinflamatoare?!?) mi-a dat sa ma mases pe gingii cu plakout gel... e cam frectie la piciorul de lemn... Sunt disperata... Am cautat pe net un analgezic homeopat, am gasit ca ARNICA s-ar preta. Voi stiti ceva? Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Va rog mult de tot, nu mai pot de durere... Va multumesc frumos.
Ieri am avut si noi ultima zi... a fost infernala, parca innebunise toata lumea, livrari peste livrari, colegiii plecasera in concediu marea majoritate si nu aveam cu cine face treaba... ma rugam sa treaca orele mai repede...
Sunt tare trista datorita starii mele...
Va pup, si bebeloba va saluta, ca face niste tumbe acum pe la mine prin burtik, cred ca vrea si ea sa tasteze un pic...
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
cory74 spune:
salutare fetelor!
cleo esti super tare!!!
dupa sarbatori ma duc si sar pe med de familie sa-mi dea reteta compensata, merci mult!!!
eu am dat pe elevit 36.45ron, dar lasa ca de la anul le iau mai ieftine, sa speram.
mai fetelor, aseara a venit sotul meu cu prima de carciun, 400ron si un cadou consinstent.intr-un fel imi era ciuda pe el dar m-am bucurat.noi n-am primit nimic nici cel putin al 13-lea salariu, nesimtiti astia de sus!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma uit acum pe geam si vad o trupa cu capra, ce fain.
va pup pe toate si care nu mai intrati CRACIUN FERICIT SI SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI!!!!!
eu va pup pe toate si pe mai tarziu!!!!!
emycor spune:
Buna fetelor. Am si eu o intrebare......maine fac 19 sapt si inca nu l-am simtit pe BB....ar trebui sa imi fac griji.....aica vad ca voi il simtiti de la 17 sapt.....si eu nimik
Am fost la medic de cateva zile, l-am vazut la eco, misca si era destul de mare pt varsta lui......deci....oare de ce nu il simt? deja sunt disperata.......
Emycor18+
Alysh spune:
Emycor daca totul a fost ok la ecvografie, nu cred ca ai de ce sa-ti faci grji. Eu am fost foarte atenta, am urmarit fiecare miscare, la inceput am crezut ca sunt muschi care se mai zbat pe-acolo., apoi mi-am dat seama ca e bebe. DEci tre sa fi atenta ca la inceput nu sunt miscarile pe care le astepti, sunt ca niste falfaieli usoare, aproape insesizabile si pot fi confundate cu altceva.
Alina 20+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Dana M. spune:
emycor, nu te-ngrijora, asa am fost si eu pana mai ieri, eu pe Raluca am simtit-o exact la 4 luni jumate, si stiam ca la al doilea bebe tre` sa simti mai devreme, si...nimic, frate, ma gandeam or fi matzele mele, de ce nu-l simt mai clar, ce-o fi, si acum la 19 saptamani vad ca si-a facut curaj :) imi mai da din cand in cand cate-un ghiont, nu simt prea des, cam o data sau de 2 ori pe zi; intr-adevar, la echo am vazut-o cum se misca si m-am mai linistit.
onyx: mi-ai facut o pofta cu masa de Craciun, mama-mama !!! Pe noi ne-ajuta soacra-mea, adica s-a angajat sa pregateasca ea masa (piftie, sarmale, ciorba, etc., io ma bag doar cu salata boeuf (mniam-mniammmm); sunt cam stresata ca ma cam umflu de la saraturi (deci mai usurel cu sarmalele si castravetii ) si mi-am mutat deja verigheta pe degetul mic....ma verific la glezne, sa nu ma umflu mai tare....offfffff
cleo, simona: si mie-mi arde de-o iesire pe-afara, dar imi dau seama ca e greu acu` de sarbatori, fiecare avem ceva-n program, si ma streseaza si gheata asta, ca pana si bocancii mei zdraveni mai fac figuri...poate da zapada dupa revelion si vedem atunci; eu una am liber pana pe 7 ianuarie, asa ca....vedem...
Sa va mai zic, acu`, in parg de sarbatori, Craciun fericit si un an nou cu multa bucurie, cu bebelusi sanatosi si jucausi, si multa, multa fericire !
Dana M. 19+ si Raluca (5 ani si 10 luni)