Mamici de mai-iunie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutari la mamici cu burtici!

Am revenit si eu cu rezultatul la TT (cum am promis)...din fericire este bun: risc de SD de 1:4096 (calculat dupa testarea serologica) fata de 1:683 (calculat dupa varsta mea, 32 ani). Oricum nu ma stresam pentru ca nu am antecedente in familie...

Mi-am facut si programare la eco 3D la Victor Babes pe 24 ianuarie (medic Claudia Stefanescu). E chiar ziua in care implinesc 22 de saptamani...nu este prea devreme, nu-i asa?

Lumi 17+ posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele..
N-am mai intrat, am fost cu david la dr ca are o stomatita urita si face si febra de la ea...Bine ca sunt acasa cu el. Nu vrea sa manince nu ma lasa sa-l dau cu solutii, facem show nasol de fiecare data, si ma enervez cumplit ca vad ca nu poate nici sa manince nici sa bea dar e capos, n-ar deschide gura sa-l tratez pentru nimic in lume..Sper Craciunul sa ne gaseasca sanatosi.
Silvia, ma intrebasei despre dr Albu: Ce sa spun, de profesionist e profesionist, e a cincea eco pe care o fac la el(insumate de la ambele sarcini). Am incredere in el, dar cred ca si asteptarea (sa te pregatesti, asa se asteapta mereu la el, si gravide mai erau dupa mine cel putin 8) si faptul ca era cu colegul lui acolo si mai mult vorbeau intre ei...m-a cam suparat..
Daca ai programare la el eu zic sa mergi totusi, poate esti mai rabdatoare ca mine si poate ai noroc sa nu vorbeasca cu altcineva in acelasi timp..
Gabitam, succes la amnio, iti inteleg nelinistea, dar cum au spus si fetele TT nu e o certitudine, ba mai mult e o maaare incertitudine. Gindeste-te ca eu nici n-am facut TT si la DT am avut risc de 1/634 si nu mi se pare putin. Incerc sa stau linistita si sa ma incred in ecografiile facute pana acum.
Pupici fetelor tuturor

David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Simona,sa va faceti repede bine.Eu am noroc din acest punct d evedere..Mariuca ia orice tampenie de medicamnet,fara mofturi..Pupam David
Se pare ca voi avea laptop acasa..deci ne mai auzim
Pana atunci,va doresc la toate:
CRACIUN IMBELSUGAT ALATURI DE CEI DRAGI,FERICIRE,SANATATE SI NUMAI BUCURII

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
merci mult pt incurajarile epilatului, dar raman pana nasc la lama si apoi incep din nou cu raritul cu ceara sau epilator, asta e, decat sa il supar pe BB mai bine ma fac o pletoasa, ha-ha!
mai fetelor, azi merg la medicul de familie sa-mi completeze fisa si asistenta ma intreaba cand l-am simtit pe Bb prima data miscand.eu ii raspund ca am simtit de vreo 2 ori ceva ca niste bulbuci dar dr ginecolog mi-a spus ca in zona aia nu avea cum sa fie BB.asistenta mi-a aruncat o privire si imi zice ca nu e normal sa nu-l simt inca pe BB doar am 17 sapt.am lasat-o sa-si faca masuratorile si am iesit razand din cabinet, poate oi fi eu mai nesimtita!!!
sa ma laud: azi mi-am luat si eu vitamine, elevit, ca altele n-am gasit sa fac o comparatie, da scumpe mai is.sper din tot sufletul sa nu uit sa le iau.tin minte ca am facut anul acesta 3 luni tratament pt un chist cu anticonceptionale si uitam sa le iau seara, ma trezeam noaptea sa le iau.
maine soseste pachetul de la ai mei, abia astept sa vad ce-mi trimit de mos craciun.stiu ca sotul meu primeste un super ceas de mana si BB iar multe lucrusoara dar mie nu mi-au spus ce-mi trimit, ma lasa sa fierb.
na va las ca ma duc sa fac o ciorba de burta pt musafirii de maine care stau pana duminica si sa le pregatesc la ai mei pachetul.a si sa va mai zic ca azi am fost de 3 ori la cumparaturi si am uitat sa le cumpar spirt medicinal, acum iar trebuie sa ies, vai de memoria mea!!!
va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

gabitzam, succes si iti tin si eu pumnii.o sa vezi ca e totul ok si iti repet si eu ce ti-au spus fetele nu mai plange ca-i face rau lui BB, tu sti cel mai bine ca ai mai trecut o data prin sarcina.te pup si capul sus!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

deci Cory, unii sunt mai nesimtiti, altele mai simtite, si cele multe (vezi si cazu meu) fraiere, io am luat mult timp balonarea drept mishcarile lui bb si INVERS!!!
Asha ca... nu baga in sama o asistenta. Ca daca era mai breaza, era medic :)) hihihi, ce rea is.

21+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

elevit se ia gratuit daca mergeti la medicul de fam si va da retzeata. e 100% gratuit dar..mai platiti 12,6 ron nush ce taxa( ciudat). oricum, e ceva ca e scump. nu mai stiu cat e exact elevit ca eu am luat elevit, utrogestan si tardyferon gratuit si am scutit 100 ron. noroc ca mi-a dat prin cap sa merg la medicul de fam , acum, in al 12-le ceas..ca pana acum le plateam.
fetelor, ne putem da pe burtici cu orice creme? nu ajunge la bb si il influenteaza negativ? ca eu am de gand sa ma rasfatz cu niste creia o pauzali, desi stiu ca s-ar putea sa fie degeaba. dar de care sa-mi iau?

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SilviaPop

elevit se ia gratuit daca mergeti la medicul de fam si va da retzeata. e 100% gratuit dar..mai platiti 12,6 ron nush ce taxa( ciudat). oricum, e ceva ca e scump. nu mai stiu cat e exact elevit ca eu am luat elevit, utrogestan si tardyferon gratuit si am scutit 100 ron. noroc ca mi-a dat prin cap sa merg la medicul de fam , acum, in al 12-le ceas..ca pana acum le plateam.
fetelor, ne putem da pe burtici cu orice creme? nu ajunge la bb si il influenteaza negativ? ca eu am de gand sa ma rasfatz cu niste creia o pauzali, desi stiu ca s-ar putea sa fie degeaba. dar de care sa-mi iau?

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

acu pricep, si mie mi-a dat dr de famelie pe reteta nishte chestii cu elevit, si am platit putin pe toate. Cam asha cum zici tu. Deci se poate.

Cat despre burticul tau, eu pe al meu dau cu ulei de masline din ala virgin; sau ulei de migdale dulci. Ca mi se pare mai uleios, intra bine in piele, si mai hranitor. A, astea nu au miros..ca io is mai mimoza acu.
Si uituca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Gabitza, iti tin pumnii la aminocenteza! Ai sa vezi ca totul e bine. Intr-adevar TT da multe rateuri, cunosc mai multe fete care au facut amino si s-au linistit.
Pana atunci nu te stresa si nu-ti strica sarbatorile. Si ce e mai important, stai linistita pt puiutul tau.
19 s si mami lui Alexia

Mergi la inceput

fetelor, nu stiu cum e la voi la munca, dar la mine in cap e un aer de concediu...neuronul meu si asha lucreaza part time!

Ce gatiti de sarbautori?

Auziti? nu bagam o intalneala?? Asha... de socializare. Suntem in trimestrul 2, care e cel mai usor din sarcina...si mie imi miroase a plimbareala.

Mergi la inceput