Mamici de mai-iunie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dragi mamici,

Nu am mai intrat de fooooarte mult timp...
Voiam sa va urez tuturor "La multi ani!", un an nou plin de momente minunate, bebici sanatosi si frumosi!

De Rev anul asta am fost la o petrecere cu prietenii, surprinzator, am rezistat pana la 3 dimineata, nu ma asteptam.

Am venit acasa si l-am visat pe bb , era maricel deja, avea cam un anisor si tocmai folosise cuvantul "ulterior", ceea ce, in visul meu ne-a amuzat pe mine si pe tati.

Sis, deschide telefonul , ce faci, trebuie sa citesc DC ca sa aflu ce ai facut de Rev???

Va pup pe toate.

20+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Bine v-am regasit in 2008 burtici cu pitici

Am scris ditamai mesajul si vad ca s-a sters .

Ii raspunsesem lui MissParker sa nu isi faca griji cu burtica. Nu stiu daca am mai scris undeva unde si eu facusem greseala sa ma masor.Dezastru!!Am inceput sa plang si sa ma remasor de cateva ori, cu pauze de plans intre timp. Eu plangeam iar Cosminu radea de mine sa cada jos din pat! Eu tot o tineam pe a mea, nu nu e adevarat, minte metrul eu nu am atata, si da-i si masoara...si tot cu 15 cm mai mult decat plecasem... Si cum nu s-au imbunatatit masuratorile am zis ca nu ma mai masor niciodata. Cum zice sotul meu : Suntem gravide, nu participante la miss! Asa ca get used to it. Eu m-am resemnat si fug de metru...nici macar nu ma mai uit la el...a devenit inamicul mincinos nr.1
Legat de bicicleta.Stati linistite ca atunci cand va veni bebe nu o sa va mai trebuiasca nici bicicleta nici nimica. O sa slabim toate, uite o sa vedeti voi. La cat stres o sa fie...

Noi aseara am stat pana pe la vreo 1 si am adormit imediat. Era ceatza atat de densa ca nu vedeam la 2 metri in fatza. Nici macar artificiile noastre nu le vedeam daca nu stateam foarte aproape de ele. Asa ca ne-am dus in casa, am ciocnit un pahar de sampanie de copii ne-am uitat aiurea la tv ca nu era nimic interesant si la 1 ne-am pus la dormit! Ca in fiecare dimineata la 5 ma trezesc (cred ca bebe se trezeste si de aia, e prea regulat, nu conteaza la ce ora ma culc la 5 ma trezesc).

Aaa, sa nu uit am pus si noi pozici cu noi si cu camera lui puiu. Sa nu radeti de mine, eu nu sunt fotomodeala...

V-am pupacit si poate mai intru pe aici azi.
Vineri implinim si noi 20 de saptamani

Felicia 18+ viitoare mami de ou cu surpriza
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetelor, Un An Nou fericit, cu burtici si bebici sanatosi si frumosi si sarcini la termen ! Noi suntem bine, sunt putin trista ca nu mai am netul si nu mai am cu cine povesti. Sarbatorile au trecut cu probleme ce neau lasat faliti, dar suntem increzatori in viitor. Bebica mic si zburdalnic e tare agitat, si eu cred ca are nevoie de atentie pentru ca, cand pun mana pe burtica se linisteste, in rest il simt aproape toata ziua si cel mai des il simt in partea stanga in dreptul buricului cand stau in pat pe partea aia, cred ca nui place pt ca da tare tare din ceva (banuiesc eu ca din picioruse pt ca loveste tare). Suntem bine, doar ca eu nu am mai luat in greutate chiar deloc (am inceput cu 64, am slabit 4 kg pana la 60 si acolo am ramas), si nu stiu daca e bine, adevarul e ca nici nu am pofta de mancare si cand mananc doar putin ma simt tare tare umflata de parca cine stie cat as fi mancat.
Acum va las, imi pare tare rau ca nu pot intra sa va citesc si sa mai scriu si eu, dar mam gandit sa va spun ca noi suntem bine, totul e ok deocamdata.
Va pup pe toate fara exceptie si sa nu ma uitati !

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Getutza81

Buna fetelor, Un An Nou fericit, cu burtici si bebici sanatosi si frumosi si sarcini la termen ! Noi suntem bine, sunt putin trista ca nu mai am netul si nu mai am cu cine povesti. Sarbatorile au trecut cu probleme ce neau lasat faliti, dar suntem increzatori in viitor. Bebica mic si zburdalnic e tare agitat, si eu cred ca are nevoie de atentie pentru ca, cand pun mana pe burtica se linisteste, in rest il simt aproape toata ziua si cel mai des il simt in partea stanga in dreptul buricului cand stau in pat pe partea aia, cred ca nui place pt ca da tare tare din ceva (banuiesc eu ca din picioruse pt ca loveste tare). Suntem bine, doar ca eu nu am mai luat in greutate chiar deloc (am inceput cu 64, am slabit 4 kg pana la 60 si acolo am ramas), si nu stiu daca e bine, adevarul e ca nici nu am pofta de mancare si cand mananc doar putin ma simt tare tare umflata de parca cine stie cat as fi mancat.
Acum va las, imi pare tare rau ca nu pot intra sa va citesc si sa mai scriu si eu, dar mam gandit sa va spun ca noi suntem bine, totul e ok deocamdata.

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Getutza stai linistita ca pana la urma trebuie sa fie bine. Sper sa vi se rezolve cat mai repede problemele si sa puteti sa va bucurati de bebica al vostru. Uite un pupic sa te simti mai bine

pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Dragi mamici,

Nu am mai intrat de fooooarte mult timp...
Voiam sa va urez tuturor "La multi ani!", un an nou plin de momente minunate, bebici sanatosi si frumosi!

De Rev anul asta am fost la o petrecere cu prietenii, surprinzator, am rezistat pana la 3 dimineata, nu ma asteptam.

Am venit acasa si l-am visat pe bb , era maricel deja, avea cam un anisor si tocmai folosise cuvantul "ulterior", ceea ce, in visul meu ne-a amuzat pe mine si pe tati.

Sis, deschide telefonul , ce faci, trebuie sa citesc DC ca sa aflu ce ai facut de Rev???

Va pup pe toate.

20+,

Hihihi, "ulterior" mesajului tau ar fi trebuit sa deschid telefonul, dar dormeam sormeo, ca si eu am incercat sa te sun inainte de somn si n-ai raspuns...Pup bb destept si frumos!

David (10 nov 2004) si
Simona 23+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Getutza81

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Getutza, multi , lasa ca vor trece problemele, in ce priveste kg nu-ti face griji ca le vei pune in ultimul trimestru. Oricum, bb creste indiferent de kg tale.
Pupici si fii optimista

David (10 nov 2004) si
Simona 23+
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Fecian, ti-am vazut pozicile, sunteti doi frumosi amandoi, va potriviti foarte bine impreuna, cit despre burtica...e numai bine

David (10 nov 2004) si
Simona 23+
Daviduchele meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonacip

Fecian, ti-am vazut pozicile, sunteti doi frumosi amandoi, va potriviti foarte bine impreuna, cit despre burtica...e numai bine

David (10 nov 2004) si
Simona 23+
Daviduchele meu

Saru'mana Simona, esti o dragutza.
Burtica a evoluat o gramada de la ultima pozica...o sa mai pun cateva

Voi ce ati facut azi fetelor? Ca noi am cam lenevit suuuper mult..numai in pat am stat.

pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Miss Parker pai eu ma uit la toate serialele posibile si imposibile, asta mi se trage de la scoala, cand invatam, nu puteam invata fara un zgomot de fond, asa ca ma uitam la toate serialele. Acuma tot asa, mai citesc, mai arunc un ochi la televizor! Ma uit si eu la Desperate Housewives, Law and Order - Special Victims Unit, Crossing Jordan, Cold Case, la toate CSI, la toate cu doctori, ER, Dr House, Grey's Anatomy, Private Practice. Nu ma uit asa organizat decat la Dr House, asta nu il pierd niciodata si nici nu mai fac altceva cand ma uit. Mai imi placea tare mult 6 feet under si Nip and Tuck, dar nu le mai dau aici la noi.
Hehe, profit acuma cat pot, cand vine bebe gata cu tv-ul.

Mi-am masurat si eu burtica si am 95 de centimetri! Si eu sunt tare mica de statura, am numai 1.50! Asta dimineata, pe stomacul gol, cand e mica tare burtica. Eu nu imi fac griji daca e lichid sau e bebe, sa creasca cat vrea el, numai de fibrom imi fac griji caci stiu pe cineva care tot asa, avea burtica anormal de mare si pana la urma a trebuit sa faca avort caci fibromul era de 2 ori mai mare ca sarcina. Dar cu optimism inainte, eu zic ca la mine totul va fi OK !

Tare ma distreaza cum vorbesc surorile, Simona si Laura pe DC, cred ca e minunat sa fiti amandoua insarcinate, in acelasi timp!

Fecian, am vazut pozele, super! Camera lui bebe e tare frumoasa! Nici mie nu imi place in mod deosebit rozul, mereu am zis ca daca as fi avut o fetita as fi facut tot mov. Ai vreo presimtire in legatura cu ce va fi, baietel sau fetita? Eu mereu am zis ca e baietel si baietel se pare ca este pana la urma.

Si eu am albume de sarcina, mi le-a adus surioara mea, asa ca azi stau in pat si le completez!

Va pup fetelor, odihna placuta!

Doloress 15+ posibil

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

desi //apartin//odiseei de iulie-august,va citesc in ult tp zilnic,pt ca sunteti amuzante si mi se pare ca ati format o mare familie...la noi mai e putin de lucrat.vreau sa va urez UN AN NOU FERICIT,MULTA SANATATE SI BEBICI SANATOSI!!
15+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput