Mamici de mai-iunie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
Simonix spune:
Simonacip-
merci de complimente :P) O sa incerc sa le uploadez (pe poze :D) pe pagina noastra comuna, pe picasa eu am prea multe albume si merge mai greu, se pare. Cat despre tort, sa stii ca eu sunt pofticioasa tare si pap destul de mult, insa e adevarat ca daca vad ca iau proportii ma opresc si gata.
Ylari-pai da, vrem sa vedem cu ce te lauzi ![]()
Cat despre nastere si mie mi-e o frica de mor hihi si as vrea sa nu fie prea traumatizant, caci mai vreau si eu un bebe... Dar mai avem noi timp sa ne gandim, deocamdata petrecem !!!
Fetelor, in Bruxelles e nu stiu ce alerta de atac terorist si au anulat focul de artificii si show-ul din noapte asta ! 
Si deci o sa stam acasa... facem oo umplute hihi si tot felul de alte bunatati... si presimt ca dupa 12 ma duc sa il pun pe bebe la nani :D
Ah, si eu o sa beau o gura de vin + o gura de bere
Sa stiti ca eu am mai luat din cand in cand o guritza de bautura (NU vodka sau tzuica - doar vin, vin fiert, bere, sampanie). Nu ma simt vinovata
Acum poftesc rau de tot la scoici !!!!! si stiu ca e chiar INTERZIS of of!
Hai ca fug sa ma fac frumoasa si sa incepem pregatirile ! PETRECERE FRUMOASA tuturor fetelor !
Simona cu 
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
YLARI spune:
Fetelor, ia sa vedem daca am reusit cu poza (am pus una de saptamana trecuta... in care nu sunt prea frumusica, dar... asta e!
Daca mi-a iesit figura mai adaug poze!!! Promit! Dintr-alea in care o sa fiu o adevarata diva, sa vedeti si voi ce face machiajul din om! Ha, ha, ha!!!!
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
fecian spune:
Gata! am pus sarmalele la fiert, friptura e si ea in cuptor, acusi se face si ciorbitza de perisoare...Ufff, ca ne-am apucat si noi in ultimul minut de pregatiri..
Anul asta facem Revul singurei acasa
Ca asta va fi ultimul singurei, asa ca vrem sa profitam din plin de asta![]()
Miss Parker e fain daca vei reusi sa faci plimbare 1 ora in fiecare zi..sper sa iti reuseasca
. Eu chiar imi propusesem in concediul asta sa merg la inot(ca nu am mai fost de vara trecuta si parca imi lipseste), dar nici ca nu am avut timp. Eu am bafta ca merg cu bicicleta in fiecare zi cam 20 de minute in total(asta fiindca merg la servici cu bicicleta, nu altfel)...Deci eu zic ca imi fac exercitiul de 2 ori pe zi. din ianuarie cred ca o sa incep sa merg pe jos la servici si ma gandesc ca va fi cam jumate de ora maxim dus si jumate de ora intors... Deci mai bine.
Simonix lasa ca o sa fie bine...V-ati luat cumva niste pocnitori, artificii, ceva? Oricum aveti ce face, sunt sigura
Ylari pupim burticuta
.
Eu mai am pana termin mancarica, asa ca nu am cum sa ma aranjez deocamdata...
Va pup fetelor
Felicia
18+ viitoare mami de ou cu surpriza
Lilly79 spune:
Si noi petrecem acasa in 2 si...jumatate ![]()
Mi-am rupt spatele astazi facand curatenie si papa (noroc ca m-a ajutat si tati la bucatareala
), dar am terminat.
Sper sa nu adorm inainte de 12
cand voi ciocni un pahar cu sampanie pt copii.
Va doresc distractie faina tuturor si ne citim la anul.
Un an nou fericit, sanatate, noroc, bucurie, dragoste, implinirea tuturor dorintelor, bebei sanatosi si LA MULTI Ani!
Lilly
19+ Bebe
gabitzam spune:
La multi ani, fete dragi! Anul Nou sa ne aduca la toate bebici frumosi si sanatosi si nasteri usoare! 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Doloress spune:
Hop si eu putin, sa va urez LA MULTI ANI fetelor dragelor, un an nou fericit, cat mai bun, sa va aduca bebei sanatosi, frumosi si norocosi si nasteri usoare! 
Am vazut pozicile, foarte faine , Miss Parker, SimonixYlari, hehe, al meu e cel mai mic, dar am burtica mai mare ca a voastra! Am vazut pozele si incep sa ma sperii, tare mi-e frica sa nu fi crescut fibroamele mele. Creste pe zi ce trece, v-am zis ca lumea la servici ma intreaba daca nu am gemeni.
Mama mi-a zis ca poate am mult lichid si asta e bine la nastere. Of, pana la sfarsitul lui ianuarie mai este o gramada, pana cand il vad iar pe bebe.
Simona intr-adevar, tare trist Craciun am mai avut, dar incercam sa fim cat mai optimisti pentru bebica. Deja ne lumineaza viata si nu ne lasa sa fim tristi.
Miss Parker si eu am aceeasi problema cu miscarea. Asta pentru ca la noi cand nu sunt -20 de grade atunci e furtuna de zapada si nici nu vezi pe unde mergi, cand nu e furtuna de zapada, sunt tone de zapada pe strazi si mergi ca in nisip, obosesc dupa 5 minute si ma dor toti muschii de la picioare! Daca nu e zapada e gheata si iti spargi capul!
Tare mi-e dor sa ma plimb in aer liber relaxata, fara sa fiu stressata de ceva. Dar pentru asta trebuie sa astept inca 4 luni! Caci aici primavara adevarata incepe in mai. Anul trecut de Paste era ditmai troianul de zapada. Ce sa fac, asta e Canada. Sotul ma tot bazaie sa ne mutam mai spre sud, catre vecinul Uncle Sam, dar parca nu as mai lua-o de la capat cu emigrarea. Si in plus, lunile de vara sunt asa faine aici!
As fi vrut sa ma inscriu la un sport ceva dar tot mi-e frica dupa sangerari... cred ca de asta ma si ingras asa repede.
Fecian tare te invidiez ca mergi cu bicicleta, asta e sportul meu preferat! Deja ma uit dupa carut special care sa il leg de bicla unde sa il pun pe bebe la vara. ![]()
Ma iertati ca va plictisesc cu ale mele dar nu am ce face, astept si eu Anul Nou, ma duc acuma sa ma uit la televizor, astia nu dau emisiuni asa speciale, dar si eu ca Miss Parker sunt fan CSI si Dr House si tocmai vad ca da un CSI pe care nu l-am mai vazut...
Va pup, inca o data, AN NOU FERICIT!!!!
Doloress
15+ posibil 
My baby
CamiM spune:
La multi ani burtici!! sa aveti un an mai bun cu sanatate si numai bucurii!! 2008 sa va aduca bebei frumosi si sanatosi si papaciosi si jucausi( am uitat ceva..?
) si tot ce va doriti voi!!

PS: sampania din pahar este fara alcool( desi eu abia astept sa bata miezul noptii si la noi si sa beau un pahar din cea .. cu alcool..)
Cami
21+
&
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
ache spune:
La multi ani, burtici! Sa aveti parte de bucurii si impliniri si tot ce-i mai bun in 2008! Sa fie anul nostru!
Frumoase pozici si sexy mamici, Miss Parker, Simonix, Ylari. Si eu ma vait acuma ca parca burta mea e prea mare, de unde ma plangeam acum o saptamana ca e prea mica
. O sa fac si eu poze, poate numai imi pare.
Va pup pe toate!
anca
17+
bb Adam
simonacip spune:
Neata fetelor, noi deja ne-am trezit ne-am culcat pe la 1.30. David a rezistat eroic, prietena lui a adormit pe la 23.00. A fost un Revelion linistit si sper sa fie tot anul asa...Nu mi-am mai pus rochita pregatita pe mine, pentru ca m-am gindit ca voi sta dupa David, nu-mi era comod..Oricum n-am facut cine stie ce pozici. Voi cum petrecurati?
Ylari, ti-am vazut pozica
, sa ne mai pui si altele acum ca ti-ai facut debutul.
Ache, te asteptam si pe tine![]()
In ce priveste sportul...fetelor ce nevoie am, daca stau pe vine mai mult cind ma joc cu David fac o febra musculara ceva de necrezut...E valabil pt orice pozitie in care stau mai mult timp, sunt varza, ferfenitza, harcea-parcea...sa stiti ca dupa ce ma refac putin dupa nastere merg la o sala sau la niste sedinte de electrostimulare...s vad cum va fi cu alaptatul..Dar neaparat vreau sa ma pun iarasi in forma
, nu se poate.
Simonix si eu sunt o pofticioasa..si ma ingras imediat, chestia e ca acum mi-am cam relaxat mintea si reusesc mai greu sa ma stapanesc de la mincare...Merit o
zdravana...
Astept sa incep serviciul sa-mi reiau zilele de fructe multe, poate poate se va sesiza o schimbare...
PS Eu am baut un sfert de pahar de sampanie
David (10 nov 2004) si
Simona
23+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
MissParker spune:
'neata, burticilor scumpicilor, si LA MULTI ANI !!!
Noi ne-am culcat la 1 si ceva, dupa ce au incetat dobitocii cu artificiile. Oricum, a fost o ceata groasa, de nu s-a mai vazut nimic, inainte se vedeau focurile de artificii din centrul orasului.
Noi ne-am uitat la HBO pe internet imediat dupa ce trecuse de miezul noptii in Romania si din cauza lui Denzel Washington
era sa pierdem miezul noptii de aici, care e o ora mai tarziu. Noroc ca am auzit artificiile cam cu 5 minute inainte si ne-am pus repede niste suc de portocale in niste pahare mai faine si am ciocnit si noi pentru un an bun, cu fericire, sanatate, o nastere fara probleme si un bebe sanatos.
Fetelor, vad ca fiecare din noi pretinde ca burta ei e cea mai mare. Eu ieri mi-am masurat talia, caci citisem intr-o carte ceva de genul "Sa nu va mirati daca veti ajunge la sfarsitul sarcinii cu burta chiar la 1,10 m circumferinta!". Ei, si masor eu ieri cu metrul de la fosta mea soacra (mama noastra de suflet, in casa careia locuim) si ...
am deja de acum, din luna a patra, 99 cm!!! Pai asta inseamna ca in luna a noua o sa ajung eventual cat o batoza cu un burtoi cu 1,30 m circumferinta, ma fac cat frigiderul, fratioare... 
Voi v-ati masurat talia? Cum stati? Eu am primit cadou de la o prietena un jurnal de sarcina, pe zile, cu diverse informatii si sfaturi, cu loc de scris impresii, plus loc de notat greutatea, circumferinta taliei, dispozitia, apetitul, pofte, greturi etc. Voi va notati undeva cum va simtiti in perioada asta? Nu de alta, dar la mine e prima si ultima sarcina si vreau sa-mi amintesc candva cum a fost.
Oricum, planurile mele pentru anul asta sunt clare: reduc masiv dulciurile, trec serios pe fructe si sucuri de fructe, incep sa fac miscare (fie si numai sa dansez 20' pe zi la MTV, fir-ar sa fie). Ma ia groaza, cat de repede trece timpul, parca ieri facusem testul... Si voi simtiti la fel?
Ylari, pupam burticica frumusica
si mai asteptam poze.
fecian, si eu te invidiez ca mergi zilnic cu bicicleta, e mare lucru. Eu sunt o nevolnica, merg cu autobuzul cam 10' pana la tren, apoi inca 30' cu trenul pana in Frankfurt, iar de acolo merg doar 5 minute pe jos pana la firma. Nici nu am bicicleta, sa-mi fie rusine.
Doloress, multumim de complimente, pune si tu niste poze ca sa vedem cu ce te lauzi!! Cat despre fibroame, iti tinem pumnii sa fie totul ok, eu zic ca n-ai de ce te teme atata vreme cat totul este monitorizat bine si mai ales daca esti optimista. Hei, ce bine ca am intalnit si eu un fan al serialelor mele preferate. La ce te mai uiti in rest? Eu ador Criminal Intent, Crossing Jordan, Boston Legal, Desperate Housewives, cam toate de genul asta.
Pupici la toate burticile!