Mamici de mai-iunie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzam spune:
Tania, ai uitat ghilimelele, de aia nu ti-a mers chestia cu linkul. Deci linkul trebuie incadrat intre ghilimele.
Am mai executat un lighean de salata de beouf. Sper sa-i ajunga lui barbata-miu pina la anul, ca alta nu mai vede curand de la mine ![]()
Sunt super racita, imi bubuie capul, am udat o tona de batiste. Iar mi-a facut-o Andrei si mi-a dat-o si mie.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
SilviaPop spune:
Multumesc Simonacip ca te-ai gandit si la mine si mi-ai observat lipsa in ultima sapt. am fost ocupata cu musafirii de Craciun si dupa aia cu refacerea dupa ce a incetat "balamucul"
. am experimentat si o raceala mica sa ca am stat numai cu telecomanda in mana.
acum ma gandesc sa fac un shmotru mic prin casa, sa ne prinda anul nou in curatenie deplina, apoi ma pregatesc pt rev( adica imi scot bigudiurile cu care am dormit noaptea asta
) si ma imbrac cu ce m-o mai incapea
. noi ne-am hotarat sa mergem la niste prieteni cateva ore si va fi mare show la intoarcere ca sotul se bazeaza pe mine la condus( el zice ca nu vrea sa inceapa anul conducand cu sampanie la bord iar eu sunt sofer de ocazie si mi-e frica sa conduc
, ma gandesc ca la tot pasul vor fi betivani, rebeli si alte specimene mergand haotic pe strazi si pe care tb sa-i feresc
).
Fetelor, LA MULTI ANI! , UN AN MAI BUN DECAT TOTI DE PANA ACUM!, BEBICI SANATOSI SI NOROCOSI! va urez.
ne "auzim" la anu' 

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
Simonix spune:
Salutare burtici 
Intram si noi pe aici sa va pupam inainte de sfarsitul lui 2007. Vad ca unele fete sunt racite :( Sanatate va urez
Noi am fost plimbaretzi si am avut noroc ca nu am racit :) Am fost la mare :D :D aciulea in Belgia ... deci cam brrrr ... Lui bebe i-a placut :D
Esme-nu m-am gandit inca deloc ! La mine o sa vina mama cand apare bebe :p vrem sa stam cateva luni, sa botezam bebe in septembrie in tara si apoi sa ne intoarcem singuri sau cu mama, depinde daca eu o sa am de lucru (un part-time la firma la care deja lucrez - e si vorba de bani, pana la urma)... Mama nu vrea sa auda de bone/creshe :D dar io nu am chef sa imi vina pe cap, situatia este delicata :D (am o mama ffff posesiva si trebuie sa fiu f diplomata). Plus ca vreau ca bebe sa se descurce de mic singurel, sa invete franceza etc etc. Hmmm... Ah, si tare frumos bradutz ati facut !!! Bravo :)
Multumim de urari pentru ziua mea :) E prima oara cand sunt departe de casa, noroc cu sotzul si cu o prietena din Romania care au fost cu mine. Am trait mai intens schimbarea de varsta, mi-am dat seama ca NICI MACAR 30 DE ANI nu mai am :D :D Am 31 !!! oooo... in fine :(
Fetelor, bebele parca e mai activ, de ziua mea mi-a facut un cadou si mi-a dat niste picioare in burta, asa, mai zdravene 
Am facut si eu niste poze cu burtica - le gasiti aici:
http://picasaweb.google.com/s.vilau/SimoSiBebe
Miss Parker-ce sutien dragutz ai ! ![]()
![]()
Merge f bine cu burtiku !
Tania-si eu as vrea cezariana, dar aici nu cred ca am sanse :D Intrebarea mea ar fi de ce trebuie sa astepti dilataie 4 ca sa iti puna peridurala - am vazut pe site-ul unor maternitati de aici ca de la dilatatie 1 iti fac anestezie... Ma rog, in unele cazuri poti ajunge la spital cu dilataie mai mare :D dar sa zicem ca vii devreme - cica imediat iti fac peridurala ... Oare o fi adevarat - habar nu am...In orice caz, io vreau o nastere super medicalizata :D sa stea tot spitalul dupa mine si sa nu ma doara nimik haha Multumim Miss Parker de informatii
, foarte interesant... insa eu nu am curajul asta :( O sa mai citesc si eu, oricum, insa nu ma deranjeaza deloc sa stiu o groaza de chestii tehnice si sa fiu super asistata in acest moment fff important si f dificil.
Dolores-intr-adevar, o tragedie !!! la 27 de ani ! Imi pare rau ca s-a intamplat asa ceva ... uite o 
Silvia-cum te mai simti? Am vazut ca te-ai agitat un pic :D banuiesc ca nu ai probleme cu cerclajul :)
Fecian-si eu am insomnii :p acum am un musafir acasa si nu pot folosi calculatorul :D dar poate ne intalnim mai incolo pe la 5 dimineata pe net :D
Cami-felicitari pentru bebe miscacios :) si ai grija de tine - odihna multa ! 
Alysh-esti o floricica 
Simonacip-vreau si io salata !!! :D :D
of... as vrea sa spun fiecarei burtici cate ceva, dar zau ca nu mai tin minte din urma... si apoi mai trebuie sa si lucrez hihi :) In orice caz va pup pe toate !!! Si va urez PETRECERE FRUMOASA, UN AN NOU FERICIT, BEBEI SANATOSI SI FRUMOS, SOTZI ATENTI SI DRAGASTOSI, FAMILII IMPLINITE 
Simona cu 
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
simonacip spune:
Gabitzam, sanatate multa!!! Eu vad ca am scapat bine de tot pana acum
Silvia, si eu sunt mai fricoasa la volan, dar ma tine pana ma sui in masina, apoi imi trece, dau drumul la radio si nu ma mai gindesc. Din primavara voi avea si eu masinuta mea proprie si voi fi nevoita sa conduc des, asa ca sper sa-mi dispara orice neliniste metafizica la volan
. Eu zic ca e un prilej bun sa incepi anul curajoasa...(mai ales ca nu cred ca va fi mare tambalau pe strazi...Si eu mi-s cu bigudiurile in cap
..
Simonix, te invit cu drag la o salatica, ca e destula...Ce bine ca te-ar putea ajuta mami tau cu piticul...nici nu-ti dai seama acum ce avantaj mare este..>Dar e prematur sa te framanti de pe acum. Pana la urma nevoia la momentul respectiv va decide pentru voi.
Aaa, nu reusesc sa-ti vad burtica, nu deschide de nici un fel.
Pupici tuturor
David (10 nov 2004) si
Simona
23+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
Buna seara fetele frumoasele, ce mai facetzi?
Eu sunt bine, slava Domnului! Imi creste burtica ceva de speriat!
Va multumesc celor care m-ati incurajat pentru o nastere nosrmala! Nu stiu ce sa zic, sunt ca un pendul, asa oscilez... mai am timp sa ma gandesc. Mi-e numa groaza sa nu patzesc ce a patzit maicamea cand m-a nascut pe mine (ruptura de col - am avut 4,3 Kg si dupaia adio bebici, nu a mai facut... Si eu mai vreau (macar unul Doamne, te roooooooooog... daca nu doi!)
Vedem noi!
Miss Parker, sexi mamaaaaaaa!!!!!!
Fetelor, vreu sa va urez tuturor un An nou fericit, plin de bucurii si de realizari, sa avem bebei sanatosi, frumosi si destepti! Noi stam acasa de Revelion ca doi Moshi adevarati! Ho, ho, ho! Mi-am luat sampanie pentru copii (fara alcool) abia astept sa o desfac!!!! Dar credeti ca un pahar de sampanie normala ar face rau? Voi veti consuma la noapte?
Pupici!
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
simonacip spune:
Ylari, poooze, sa vedem, nu credem pana nu vedem
SI eu am luat sampanie pt copii, dar am sa beau un pic si d'aia adevarata
, chiar mi-e pofta
Simo, ti-am vazut pozele, pai esti bine mami, o burtica tare micutza si frumusica...Pai cum reusesti s-o mentii asa cu bunatatea aia de tortuletz in fatza?
David (10 nov 2004) si
Simona
23+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
MissParker spune:
Sanatate maxima la fetele racite!! Tineti-va tare, ca trec si astea!
Simonix, ce burtica frumusica si delicata ai, o minunatie! Pai eu n-am mai fost asa slabuta de la 25 de ani
Da' las' ca-mi revin eu cand m-o tine bebele treaza si in galop... Iar tortuletul m-a facut sa salivez. Sotul meu tocmai sparge nuci in bucatarie, are grija de rezervele mele de magneziu. Din ianuarie trec si pe caise uscate, cica si alea au magneziu mult, ca sa evit eventualele crampe de mai tarziu.
In ce priveste cezariana versus nasterea naturala, evident ca n-o sa ma pun nici eu capra daca medicul imi va zice ca nu m-am dilatat deloc sau mult prea putin, nimeni nu vrea sa riste nimic cu bebele, nu? Insa am intentia teoretica sa fac tot posibilul ca sa nasc fara bisturiu. In rest, cum o vrea soarta si ingerul meu pazitor.
Ylari, pune si tu ceva poze, sa vedem si noi burticuta ta!
Azi am fost o ora la plimbare in padure, nu mai iesisem din casa de 4 zile. Fetelor, voi cum faceti cu miscarea? Eu nu prea pot sa ma mobilizez deloc pe frigul asta... Mi-am propus ca dupa ce incep serviciul sa ies cel putin de 3 ori pe saptamana in pauza de pranz si sa ma plimb o ora, avem un parculet chiar langa firma. Am o colega care e si ea graviduta in 10 saptamani si ne-am decis sa iesim impreuna, sa ne motivam reciproc. In rest, eu sunt tare comoda, as sta permanent la birou, sa-mi scriu in jurnal si sa ma uit la seriale (nu telenovele, se subintelege, ci din alea gen CSI, Dr. House etc.). Si stiu ca nu e bine pentru picioare, pentru circulatie etc., dar ma urnesc asa greu. Voi cum faceti, cat de des iesiti la miscare?
Va pup si petrecere frumoasa diseara, iar pentru anul ce vine:
Multa sanatate, noroc, bucurii, dragoste si fericire, armonie si intelegere in familie, liniste sufleteasca, lumina si caldura in inimi, realizari pe toate planurile si
LA MULTI ANI !!!
Felicia
14+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
YLARI spune:
Gata, gataaaa, pun poze maine, promit, sa ma fac si eu frumushica, sa nu va speriati de mineeeee!!!!!
A promis Iuby ca ma ajuta ca eu sunt antitalent nene la calculator!
Deci???? Bem si noi un pahar de sampanie sau nu? Avem voie?
Pupici la fete!
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
cory74 spune:
salutare fetelor!
multa sanatate fetelor racite sa va faceti bine pana la anul!!!
va uram si noi un an nou fericit, plin de impliniri, sanatate si bebei sanatosi si mamici frumoase pe langa ei!!!!
va pup pe toate si sa ne intalnim in 2008!!!!
corina
fecian spune:
Buna seara burtici cu pitici
Am intrat sa va pupicesc pe toate ca tare imi sunteti dragi si sa va urez de pe acum Un An Nou bogat, fericit si sa ne auzim in mai cum ne laudam odraslele[:d].
Noi azi am fost tare tare ocupati, am reusit sa terminam camera lui bebicu
. Imi place la nebunie camera cum a iesit.E opera intreaga a lui taticu
. El a vopsit, el a pus mocheta...mami a stat si doar a dat din gura...
Acum ne mai trebuie patutzul lui praslea sau a domnisoarei si de acolo restul
.
Abia acum ne-am apucat si de facut papica pentru noaptea de anul nou... Oricum o sa le facem ca suntem amandoi. Puiul meu acum se ocupa de sarmale (eu o sa le imbrac
), eu ma ocup de fripturica... As fi vrut sa mai fac si o prajitura, dar lenea nu ma lasa ..asa ca am cumparat un tortulet. Salata beouf e deja gata...Si mai trebuie sa ma si aranjez...e treaba multa multa de acum.Dar le facem noi ca putem
.
Simonix frumoasa mami mai esti tu
...bine ca sunt fata si imi plac baietii, ca altfel...
...Acelasi lucru e valabil si la Miss Parker![]()
Promit ca o sa pun si eu cateva poze cu burtica, cu camera lui chitzaila, dar cred ca abia diseara sau maine ca acum suntem cam ocupati. (Eu cica sunt in pauza, dar acusi se termina si pauza)
Ylari stai linistita ca o sa fie bine...si oricum mai e pana atunci, nu?![]()

Alysh tu mamicule cum mai esti? ![]()
Simonacip
Gata fug ca domnu' bucatar deja a venit sa isi ia slugile...adica moi.
V-am pupacit si sper sa ne mai auzim in anul asta![]()
Am fugit la munci
Felicia
18+ viitoare mami de ou cu surpriza