Mamici de mai-iunie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Bonsoir fetele..........ce faceti? pregatiri de Revelion? Care, cum, pe unde o sa petreceti?
Noi initial am vrut sa-l facem acasa la noi dar era gashca prea mica si atunci am permutat totul la curte la ai mei si venim cu gashca peste ei.
Atat, am vrut doar sa va salutam si sa va urez maine petrecere frumoasa, anul care vine sa ne aduca tuturor bebei sanatosi, sa fim fericite si mamici implinite!

Alina 21+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Salutare fetelor, sper ca ati petrecut un Craciun ca-n povesti, petrecere frumoasa in continuare!

Noi din pacate am avut si ceva problemute, nu cu bebele, el e OK dar cu altele, un prieten de-al nostru din Romania a venit la noi in vizita si a murit subit, nici doctorii nu stiu de ce inca, asteptam autopsia. Avea probleme cu ficatul insa nici chiar, asa, avea doar 27 de ani. Si cum sotul meu e singura persoana de contact aici, va dati seama ca trebuie sa se ocupe de toate chestiile administrative, e cumplit! Dumnezeu sa il ierte, asta e viata, inca mi se pare ca e un vis, din care o sa ma trezesc. Nu il cunosteam prea bine, insa e trist. Nici nu pot sa imi imaginez ce e in sufletul mamei lui, era singura si el era singurul baiat. Greu...

Pe de alta parte si surioara mea a fost langa mine, deci a fost bine, m-a ajutat tare mult la treburi, am fost o rasfatata de Craciun!
Am vazut si eu pozicile, as vrea si eu parola de la contul comun sa va pun poze si cu voinicul meu de 7 centimetri! Am reusit sa vad pozele lui Alysh fara parola, si cateva poze de bebei de la eco, nu stiu cum. Alysh esti tare frumusica, alta mamica miss din grupul nostru!
Esme tare frumos bradutul!
Fetele cu insomnii, eu abia am scapat de ele, pana acuma m-au chinuit! Speram sa treaca de tot, dar vad ca s-ar putea sa se intoarca iar. Eu am ditamai burtica pentru cele 14 saptamani ale mele, lumea la servici ma intreaba daca nu am gemeni! Sper sa am mult lichid si sa nu fie fibroamele care se maresc.
Miss Parker si eu la fel gandesc despre cezariana, mi-e tare frica de bisturiu! Eu sper sa am sa nasc cu epidurala, desi am inteles ca la fibrom uterin mare iti recomanda cezariana. O sa mai vad eu cum evolueaza.Oricum nici in Canada nu prea sunt adeptii cezarienelor, am gasit si eu statistici, in 2001 erau 45% epidurale si doar 22% cezariene si ei zic ca e foarte mult 22%.
Mie de fapt mi-e frica si de orice medicament, nu am luat absolut nimic in sarcina asta decat vitamine, desi am avut si sangerari, si dureri, am fost si racita, dar asa sunt eu am o mare aversiune fata de medicamente. Nici inainte nu luam, algocalmin luam o data la 1 an, tot incerc sfaturi naturiste, la durerea de cap de exemplu eu beau niste cafea cu putina lamaie. Nu stiu daca e subconstientul sau chiar functioneaza. Mi-a dat dentistul sa iau antibiotice inainte de o interventie si i-am zis ca eu nu iau medicamente, a ras, a zis ca a mai intalnit asa pacienti batuti in cap, dar a zis ca daca fac infectie el nu mai raspunde de nimic. Oricum nu am avut niciodata probleme majore de sanatate, am avut si noroc, zic eu.

Insanatosire grabnica bolnavioarelor,Lily si Elena Elena si eu am dureri de ovare, numai stangul insa, dreptul niciodata. Ma doare asa cu tot cu picior ! Insa la ultimul eco au zis ca ovarele sunt OK, asa ca ma gandesc ca o fi altceva.

Mai am o rugaminte, fetelor, care va pricepeti la informatica, spuneti-mi si mie cum sa inlocuiesc linkul care e cat o zi de post de lung si care modfica toata pagina, cu un singur cuvintel? (ca mi-am pus si eu tickerul pe care l-am gasit pe la voi, nu stiu exact la cine, la Anaxena sau la Fecian, a propos, merci mult! ) Nu am nici cea mai mica idee, am incercat cu paranteze patrate si URL care la alte site-uri merg, insa aici nu mers deloc. Care e reteta?

Va pup si spor la pregatirile de Anul Nou! Cred ca va fi primul an din 11 ani de cand sunt impreuna cu sotul meu in care vom sta acasa, si ne vom uita la televizor, in doi, in alti ani m-as fi urcat pe pereti, dar anul asta chiar asta imi doresc, sa ciocnesc un pahar de suc de portocale la 12 noaptea apoi sa ma duc la culcarica.

Doloress 14+ posibil

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Andreea&year=2008&month=6&day=20&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna burtici.
Revin...cu forte proaspete.Pot sa zic ca am scapat de raceala dupa ce ieri am dormit aproape toata ziua si-am baut ceai cu lamaie.
Merci MissParker,simonacip,doloress pentru ca v-ati gandit la mine; poate asta a fost un motiv pt care raceala a plecat de la mine.
CamiM, ache multumesc pentru urarile de ziua mea.
De Craciun sotul meu l-a simtit pe bebe dand din picioruse I-a facut bebe un cadou tare frumos. Pana atunci de cate ori il chemam pe sot sa puna mana pe burtica si sa-l simta, bebe se linistea si nu mai dadea din picioruse (sau manute).
Doloress pt link scrie asa [ url="linkul ala lung" ] un cuvintel [ /url ] si scoate spatiile alea de dupa [ si inainte de ]

Lilly 19+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc mult fetelor pentru raspuns, pentru parola de la link si pentru sfaturi, am reusit sa pun linkul

Doloress 14+ posibil

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele cucuietele, vreau si eu linkul si parola de unde v-ati pus voi pozele. Eu pe ale mele le-am pus chiar azi intr-un album nou, inceput special pentru bebe (vezi linkul de la semnatura mea).

Si la mine e burtica maricica si deja tuguiata pentru 14 saptamani; de fapt a trecut de miezul noptii si deci am intrat intr-a 15-a, de-aia am si pus la poze "15th week", ca le-am facut in seara asta si sa nu zica lumea ca "io-te, ba, ce burtoi are asta inca din a 14-a saptamana" - a ras Bogdan de s-a omorat: "Ia uite ce-o framanta pe ea, dulcineea mea..." Ehei, ce stiu barbatii, nu-i asa?

Va pup pe toate, noapte buna!

Sa petreceti frumos maine seara cu suc de portocale, cu televizor, cu un masaj al sotului si mai ales cu ganduri pozitive si speranta si optimism maxim pentru anul ce vine! Sa ne fie bine!

Felicia 14+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Buna seara burtici...sau buna dimineata...na..cu somnul la mine mai greut.Va multumesc pt.raspunsuri si pt urarile de bine.
DOLORESS eu am si un chist pe ovar care este destul de marisor..adica vreo 6 cm...dr.a zis sa-l las deocamdata si sa vedem daca nu se resoarbe in sarcina,deocamdata nu avem motive de ingrijorare.Sper sa fie asa si sa nu imi creeze probleme.Eu dintotdeauna am fost foarte sensibila ...cum simteam un pic de frig ma lua durerea de ovare ..simteam ca si mor dar le rezolvam repede cu meclon ..acum varianta asta nu prea este posibila.Cred ca am racit ..si pe mine tot ovarul stang m-a durut, nici nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta,in picioare nu mai zic...f.greu.Acum vad ca m-a mai lasat si ovarul si durerea de cap.
Fetelor daca nu mai am timp maine sa intru....va doresc tuturor UN AN NOU FERICIT,PLIN DE BUCURII,SANATATE SI IMPLINIRI PE TOATE PALNURILE,SA NE DEA DUMNEZEU TUTUROR BEBELUSI SANATOSI,FRUMOSI SI NOROCOSI SI SA AVETI UN AN MAI BUN DECAT CEL CARE SE INCHEIE...LA FEL SI CELOR DRAGI VOUA.Va pup si sper ca tot ce va propuneti si va doriti sa realizati in anul ce vine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TaniaForsea spune:

[url=http://community.webshots.com/user/ForseaTania]Poze[/url]

Nici eu nu am somn.Pana la 15 saptamani ma trezeam dimineata la 4 sau 5 si stateam cucuvea la televizor,iar acum nu mai pot sa adorm ,dar dimineata o sa fie foarte greu sa ma trezesc.Puiucutul meu sper sa nu se trezeasca mai devreme de ora 9 cand vine bona,ca o sa fie tragedie pentru mine.

Doloress, MissParker si mie mi-a fost frica de bisturiu la prima nastere ,iar acum la a doua sarcina nu as fi avut curaj sa o iau de la capat daca nu imi garanta doctorita mea ca-mi face cezariana.La Alexandru am avut contractii din 3 in 3 minute si dilatatie 2.Am avut nevoie de 7 ore sa ajung la dilatatie 4 si sa imi faca anestezie peridurala.Nu este momentul in ajun de anul nou sa va povestesc tot ce am patimit ,desi simt nevoia sa ma lamentez,dar o sa va povestesc dupa anul nou.

Inaine de a pleca la REVELION o sa intru sa va mai citesc dar sigur nu o sa-mi apuc sa scriu ceva ,asa ca va urez de acum UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI, BOGAT FINANCIAR SI MAI ALES SENTIMENTAL SI NU IN ULTIMUL RAND MULTA SANATATE.

PUPICI

17+ ALEXANDRU(24-07-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TaniaForsea spune:

Lilly multumim de sfaturi ,dar mie nu mi-a reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Doloress, ce intimplare nasoala, tocmai de sarbatori acum...Dumnezeu sa-l ierte. Cred ca v-a marcat si voua sarbatorile..
Ma bucur ca v-ati refacut fortele (Lily79), sa o duceti sanatoase pana la sfarsit.
Am pus si eu de inca o salata boeuf..Sincer, daca nu mergeam la prietenii nostri poate nici nu mai faceam,dar asa voi face doua una s-o ducem acolo si alta pentru noi...Iar ma voi sacrifica si voi minca la greu, ofof, cu sarbatorile astea cred ca am 2 kg in plus...Dar lasa ca ma temperez eu dupa sarbatori.
MisParker ti-am vazut burtica, esti o mamica foarte sexi, nu te vad deloc asa cum tot spui tu ca esti maaaare....
Si va urez si eu Sarbatori Fericite!!!, Un An Nou plin de impliniri si de bucurii alaturi de comorile cele mai de pret din burtici sau de langa voi daca mai aveti pitici

David (10 nov 2004) si
Simona 23+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetelor, va doresc ca 2008 sa fie un an plin de bucurii, sa va aduca multa sanatate, noroc, si numai impliniri - si nu are cum sa fie altfel, ca doar e anul cind se vor naste puiutii nostri!!
LA MULTI ANI !

Noi suntem ceva mai bine – si eu si Stefan suntem pe antibiotic, eu mucesc de nu-mi vine sa cred, ma dor sinusurile (si cu ele si capul) de zici ca o sa-mi plesneasca…dar e drept ca sunt un picut mai bine decit eram pe 27…nasol este ca noi plecam miine dimineata spre Austria si asta nu e un inceput de vacanta tocmai bun…dar sper sa ne simtim mai bine cind schimbam aerul si ajungem la munte !

Va pup pe toate si sper sa ne revedem cu bine in ianuarie 2008! (noi ne intoarcem pe 13 in tara...)

Gabriela 18+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput