Mamici de mai-iunie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
cory74 spune:
salutare fetelor!
ne facem si noi aparitia, dupa cateva zile de leneveala si mancat pana sa crapam, sincer nu ma pot abtine sa nu mananc.pe cantar nu apare ca m-am ingrasat asa ca o dau inainte.
in ziua de craciun BB meu s-a facut simtit, avea 17sapt si 6zile, de atunci zilnic il simt dimineata cand ma trezesc si in timpul zilei la fel, bine nu tot timpul.zicea cineva ca e ca atunci cand se zbate un muschi, bine zicea.
azi am fost din nou sa-mi iau rezultatul la TT dar nu a venit, imediat am o luna de cand nu l-am facut, aia am impresia ca nu se grabesc, dar nici eu nu-mi fac probleme.
vai fetelor, m-am apucat de invatat pt sesiune, nu stiu daca ma credeti dar nu-mi intra nimic in cap, ce ma fac?si primul ex e la istorie sociala, sincer nu mi-a placut istoria si toti anii aia nu-i retin.ma consolez ca oricum nu-mi trebuie si de un 5 o sa stiu.
acum va pup pe toate !!!!
fecian spune:
Dar la ce faculta esti Cory79???
In orice caz bafta la sesiune...e o belea..stiu
Slava Domnului am scapat de ele...ca mi se acrise dupa 6 ani de examene...
Sincer nu ramai cu mare lucru din toata faculta asta, tot ce inveti este ceea ce practici. Din pacate asta e problema scolilor romanesti...sunt atat de teoretice iar practica e cam slabutza...in fond ce iti ramane e ceea ce stii sa faci nu ceea ce memorezi.
Asta e ce cred eu ![]()
Felicia
18+ viitoare mami de ou cu surpriza
cory74 spune:
fecian, sunt la sociologie-psihologie.astia din senat au o noua lege acum in discutie si o sa intre cat de curand in vigoare, se zice ca nu mai poti preda ca invatatoare fara studii superioare, asa ca eu am spus ca o fac inainte sa intre legea.eu vroiam doar psihologie dar se pare ca nu se poate asa ca le fac pe amandoua.sincer e f multa teorie aiurea care nu stiu la ce e buna, dar asta e, trebuie si altii sa traiasca de pe urma noastra.si ce e mai grav la mine e ca eu am facut 13 ani de scoala in lb germana si acum invata frate in romana, e f greu.dar asta e, lasa ca si cu 5 in primul semestru e bine, apoi la toamna o sa ma laud cu note mai mari.
anaxena spune:
multumesc fetelor pt raspunsuri
eco a fost 4D+2D...sper sa ramana fetita...ca dc nu il strang pe Iosup de gat!!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
15+ am o
MARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
gabitzam spune:
Ana, la Iosup te-ai dus tu cu CD sau ti-au dat de acolo?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
fecian spune:
quote:
Originally posted by cory74
fecian, sunt la sociologie-psihologie.astia din senat au o noua lege acum in discutie si o sa intre cat de curand in vigoare, se zice ca nu mai poti preda ca invatatoare fara studii superioare, asa ca eu am spus ca o fac inainte sa intre legea.eu vroiam doar psihologie dar se pare ca nu se poate asa ca le fac pe amandoua.sincer e f multa teorie aiurea care nu stiu la ce e buna, dar asta e, trebuie si altii sa traiasca de pe urma noastra.si ce e mai grav la mine e ca eu am facut 13 ani de scoala in lb germana si acum invata frate in romana, e f greu.dar asta e, lasa ca si cu 5 in primul semestru e bine, apoi la toamna o sa ma laud cu note mai mari.
Am auzit de legea asta.Insa credeam ca se aplica de la o anumita generatie. Oricum dragii nostri de parlamentari numai legi de care nu ai nevoie promulga... Ce te doare si frige e bun de lasat la urma..
Bafta oricum la examen!

Felicia
18+ viitoare mami de ou cu surpriza
simonacip spune:
Buna dimineatadetot. Sunt insomniaca de la 4.00
. Nush ce-am. Bb se tot foieste si el, eu ma gindesc deja cind vor trece astea 4 luni ramase, ma gindesc la nastere, ma gindesc chiar unde-i voi face botezul. Bineinteles ca nu reusesc sa mai adorm.
Aseara am fost la o prietena cu fetitza de virsta lui David si baietel de o luna jumate. Am hotarit sa facem impreuna Revelionul (nu aveam nimic altceva pentru ca ai mei pleaca si n-aveam cu cine sa-l las pe David)Asa cel putin nu vom fi singurei, chiar daca mare chef nu va fi e usor de inchipuit, poate pentru piticii care-si vor depasi cu mult orele de mers la nani...
Sincera sa fiu chiar imi luasem o rochita tare dragutza, bej auriu, de la Tina R, strinsa sub sini cu o funda mare si scurtutza, dupa genunchi. Chiar daca faceam Revul singuri acasa, tot ma imbracam cu ea, pentru ca de mica mi-a placut sa ma imbrac frumos de Revelion. Nu m-am schimbat acum la 30 de ani aproape.
Asa ca, cu okazia Revelionului in we mai pun de o salata boef, doar nu credeati ca mai am din ligheanul de data trecuta, nu?![]()
Hai ca va las...deocamdata, ma duc sa beau apa ca mi-i sete taare
David (10 nov 2004) si
Simona
22+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Buna dimineatadetot. Sunt insomniaca de la 4.00. Nush ce-am. Bb se tot foieste si el, eu ma gindesc deja cind vor trece astea 4 luni ramase, ma gindesc la nastere, ma gindesc chiar unde-i voi face botezul. Bineinteles ca nu reusesc sa mai adorm.
Aseara am fost la o prietena cu fetitza de virsta lui David si baietel de o luna jumate. Am hotarit sa facem impreuna Revelionul (nu aveam nimic altceva pentru ca ai mei pleaca si n-aveam cu cine sa-l las pe David)Asa cel putin nu vom fi singurei, chiar daca mare chef nu va fi e usor de inchipuit, poate pentru piticii care-si vor depasi cu mult orele de mers la nani...
Sincera sa fiu chiar imi luasem o rochita tare dragutza, bej auriu, de la Tina R, strinsa sub sini cu o funda mare si scurtutza, dupa genunchi. Chiar daca faceam Revul singuri acasa, tot ma imbracam cu ea, pentru ca de mica mi-a placut sa ma imbrac frumos de Revelion. Nu m-am schimbat acum la 30 de ani aproape.
Asa ca, cu okazia Revelionului in we mai pun de o salata boef, doar nu credeati ca mai am din ligheanul de data trecuta, nu?
Hai ca va las...deocamdata, ma duc sa beau apa ca mi-i sete taare
David (10 nov 2004) si
Simona22+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
niatsa! daca stiam ca mai e cineva cucuvea...deschideam calculatorul. Asha..am cetit, butonat telecomanda de la 5 30 dimineatsa :)
22+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
mihaser spune:
Salut!
Fetele sper ca ati petrecut bine...Va doresc sarbatori fericite in continuare! Am scapat de bubite si suntem la ceilalti bunici! Rasfat total!
Gabitza sper ca esti ok...La multi ani baietelului tau Stefan!
Ylari sper ca si voi sunteti bine! Am citit ca te-si simtit rau! Si eu am luat un algocalmin in sarcina trecuta si a fost ok.
Va pup fetele si va doresc toate cele bune! Felicitari pentru noile culori de carucioare! 
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
anaxena spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ana, la Iosup te-ai dus tu cu CD sau ti-au dat de acolo?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
eu am fost la Fortis la dr Iosup si mi-a dat poze de la aparat nu au fost pe suport digital
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
15+ am o
MARIA!!!AMR 25saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe