Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 8
Annisia spune:
Bai, eu nu vreau sa mai aud de care si cat si cum a slabit! Fiecare persoana are organismul sau. Degeaba imi spune mie X ca a slabit mancand eu stiu ce, ca poate la mine nu functioneaza treaba aia.
Eu am mai pus un kil pe mine, ca nu avem saraca... Am 81... Nici nu mai stiu ce sa mai zic????!!!! La mai mare? La dracu? La, la, la???
Si nu stiu ce am ca ma tot umflu in burta... Scapasem de ea si acum nu ma mai pot apleca de dansa... M-am saturat de oftat si de plans de mila! Am ajuns aici si voi vedea ce si cum sa fac, in asa fel incat sa incep sa ma simt bine in pielea mea. Ce pielea mea?!
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Ia spuneti voi fetelor cum am putea sa dam de Iuli8700??? Nu-mi miroase a bine... Deja au trecut trei luni! Mi se pare aiurea sa nu mai dea niciun semn de viata... Macar sa intre si sa ne spuna ca e ok, sa nu ne mai fac em griji, pustiul ei ii mananca tot timpul...
Iulico, te-ai tzacanit? Nici macar in pragde sarbatori nu intri sa ne urezi si noua una alta?
Micul Yannis creste mare
magdaz spune:
Annisia, si eu am mai pus...5 kile.
Aveam 71, am 76. Mi-e necaz doar atit, ca in sarcina am luat regulamentar 11 kile( cu totul, in final ramasesem cu 4 in plus) si am luat dupa 5. Atita, atitica mi-e necaz.
slippers76 spune:
Myral, Aniast, Prisi, Luy, Magdaz un pupic dulce si o plecaciune de la mosh Vlad.
Magda, eu ii dau Mirunei acum Immunomix. Dupa cum vezi, fara efect. Iarna trecuta i-am dat un sirop cu echinaceea si propolis de la Hofigal, si i-a mers tare bine. Anul asta s-a capsat deja de trei ori, si zdravan. Vigantol ii dau lui Vlad 2 picaturi. Asa mi-au prescris din spital si asa mi-a spus si pediatra. Noi inca n-am facut vaccinul de 4 luni (abia pe 4 ianuarie mergem). probabil atunci o sa ne spuna cat fier si cat calciu. La doua luni mi-a prescris 2.5 ml calciu 10 zile (doza uzuala stiu ca e 5 ml).
Ia zi, sotul a fost indignat de pistolul cu laser sau de inelul cu diamante?![]()
Annisia, cred ca Iuli are numarul de telefon in lista comuna. Am putea sa-i dam un sms. Ii dau eu dimineata, acum mi se pare cam tarziu.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
mihailescu teodora spune:
Hello,hello!
Prisi,buna idee,cite o intalnire in fiecare luna!Si mie mi-a facut bine la ,,pisic'',ca eram chair deprimata rau!
Ce sa mai repet si eu:sdupermamici,superbebici,superatmosfera!
Mi-a placut mult-mult!
Si,da,Mandarinutza,posteaza si tu pozele sa le iau si eu,ca lui Mihnutzu nu i-a facut nimeni pozica,relelor ce suntetzi,v-ati pozat intre voi.Las' ca data viitoare imi iau si eu aparatul sa-i fac poze la baiat!
Bei gagici,sunt disperata cu kkciosul meu.Intr-o perioada ma bucuram cind face singur,acum m-am saturat de cite ori face.O zi buna,una rea.
Pe bune ca nu mai stiu ce masuri sa iau,si ma doare un cap de mor(la propriu,cred ca am vreo migrena)
Dupa ce l-am pus 1 zi pe regim cu zeama de orez fara pic de laptic isi revenise,kiar scaun pastos,cum l-am trecut pe san,iar moale si apos,nu stiu ce sa mai fac.
Ii dau smecta cu ceai de menta,hidrasec,nu reusesc sa-i bag pe gat Ca carbonic,e f lesinator,se inneaca cu el.
uffffffffff,greu cu bb-i
scriu cu stg ca-l tin in brate
Coprocultura i-a iesit bine,eu maninc regulamentar,el se kk moale si des....sooooooooooo,incotro s-o apuc?
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://b1.lilypie.com/nGgbp2.png
http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/page2/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
mihailescu teodora spune:
ma duc sa-l spal
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://b1.lilypie.com/nGgbp2.png
http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/page2/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
magdaz spune:
Ana, ambele l-au indignat..dar mai mult partea cu diamantul
.Mersi de raspuns.
Teodora, eu cred (zic si eu) ca facut baiatul intoleranta tranzitorie la lactoza. Acuma depinde cit de des si cit de apos face. Solutie nu prea e ..ca nu se merita sa intrerupi sinul pentru asta.Dar mie mi se pare clar ca de la lapte face asta. Dupa orice episod mai kk-cios asa, ei digera mai prost lactoza o perioada, e mucoasa intestinala usor inflamata inca si nu se poate ocupa cum trebuie de digestie. Lactoza asta fiind un zaharid, daca ramine nedigerata are proprietatea de a accelera tranzitul, de aici kk-ceala cu scaune mai apoase. Solutia ar fi scoterea lactozei (laptelui) o scurta perioada, 1-2-3 zile, pina se reface mucoasa aia. Dar nu se merita, deci eu as da inainte cu alaptarea (pediatri recomanda chiar in diarei infectioase continuarea alptarii) si as incerca cu apa aia de orez in continuare, +/- celelalte. Eu zic ca se va regla el si singur, mai lent ce-i drept...
sim_stoian spune:
Ana, ce Moshulet - cozonacel ai 
Teo, asa gandeste si neuronul meu, ca e ceva cu lactoza, dar ar trebui sa se regleze. Auzi, mai iei globuli de aia? Poate de la aia e ceva care nu ii place.
Annisia, pe 28 il duc la vaccin, dar pe 29 m-as plimba pana acolo. Numai bine vine mama pe 28 si o las la curatenie cat o sterg eu cu bebe in vizite
Numai sa spui daca esti pe acasa. Daca vin cu masina, stiu sa ajung la Hanul Drumetului
si de acolo spre statia lui 41 ca e spre nashi.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Annisia spune:
Multumesc frumos fetele! Sper ca totul este bine la bebelusul nostru din Cipru!!!!
Eu am spalat copilasul meu scump si acum ma bag langa el... Maine am zi de shopping si tre sa fiu apta... Cardu lu tata, hai la mama puisor!!!! Ho-ho-ho-ho....
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Da Sim, cred ca sunt. Nu am nimic planificat. In principiu ramane asa. Mai sunt doritoare de socializare??? Prisi? Slippers? Alte fete care au ratat intalneala si nu au avut onoarea sa-mi vaza plodul??? Hai sariti ca oferta e limitata. Oi avea io patu de 2/2, dar cati bebei sa incapa in el aliniati???
Micul Yannis creste mare