Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
Yaia spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
Yaia ti-am trimis un PM.
Azi noapte a fost o tentativa de fulguiala, dar s-a oprit prea devreme. Vreau si eu zapadaaaa....
Poze cu www.flickr.com/photos/21231089@N02/2113882420/" target="_blank">bb in Weihnachtsmarkt.
Eliza (06.09.07)
Mersi inca o data!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
luy spune:
Cecilia, nu stiu daca a sosit ca azi n-am iesit din casa, astept sa vina sotul. Daca nu a sosit azi, vine probabil maine sau luni. Nu uita maine sa cumperi ziarul. Oricum, o sa spun cand o primesc ( adica nu eu, ci Maria
)
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
magdaz spune:
quote:Asa am patit si eu, humana cam constipa, mai ales cind e copilul mic de tot. Gimnastica, picioruse presate pe burtica si incearca milchzucker de la humana, i-l pui in lapte, pina se regleaza singur, 1-2 sapt. eu am avut doar rabdare si spre 3 luni s-a reglat ea.
Originally posted by dany26
andreea si sabina mersi de raspunsuri!!!!!!!!!
sabina...ii dau si san si lapte praf Humana.
offfffffCOMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
luy spune:
Am vazut poze noi cu un rapper simpatic foc, of, ce rau imi pare ca nu a reusit ieri sa vina la intalnire, sa ne convingem ca e la fel de frumos si in realitate ![]()
Si mai erau si poze cu dulcica Ana-Maria
, ce cheliuta are, hihihi, tare nostima
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
magdaz spune:
Ana, ce barosan e Vlad! Un barosan mosulet tare dragalas. Bine ca ai scapat usor , doamne ajuta cu Miruna.
Annisia, vom fi ce-am fost si chiar mai "mult". Si eu am luat 26 kile la prima sarcina si dupa 8 luni aveam din nou 60. insa am slabit prea repede ultimele 10 kile, in doar 7 saptamini, si am pus la loc in urmatoarele 5 luni 9 kile.
Apropos, Andreea 11, poate ne spui si noua cum ai slabit 19 kg?
Roxana, sanatate. Ce au ligaturat, ca parca ziceai ca nu e decit o fisura datorata nesterii si n-ar fi "altceva" interni?
Noi am fost azi la vaccinul de 4 luni, l-am facut mai devreme la 3,5 luni din motiv de plecat la tara. aAmai facut cineva vaccinul in avans?
Avem 7, 2 kg si 65 cm. Dr zice ca e ok dezvoltata (ca performante motorii, etc) pentru virsta ei.Insa are capsorul turtit la spate si ne-a recomandat (la sugestia mea) 3 picaturi de vigantol/zi, in loc de 2. Calciu tot 5 ml, 10 zile/luna. vitamina c 5 pic/zi.
am inteles de la pediatri de spital ca ei recomanda de rutina 3 picaturi? Voi cum dati?
Cu diversificarea am zis ca ea si fac ca mine. Adica vreau sa incep pe la 4,5-5 luni, ma orientez eu atunci.
Help, Roxana, Sabina, Ana si cine mai are copii mai mari in colectivitate: ati dat imunostimulatoare? Daca da, care anume..ati ajuns la concluzia ca ar fi vreunul eficace cit de cit din experienta voastra personala? Mie mi-a recomandat pentru Cristian care va merge din ianuarie la gradi Imunomix sau Luivac.Eu pina acu n-am folosit neam asa ceva. Luivacu' nu ma inspira, dar imunomixul parca da....Roxana, parca tu aveai o retinere fata de echinaceea?
Annisia spune:
Aha, Sim, te astept! Vorbim cand te decizi. Poate vin si eu la magazin, ca sa nu bajbai pe acolo...
Eu maine dau o tura de Dragonul Rosu. Sa mai iau una alta pentru bebe, ca i-au cam ramas bodyurile mici...
Al meu tot tatoneaza terenul ca ce imi lipseste, cam ce mi-as mai dori... Eu nu stiu ce cresc la sanul meu? Stiam eu ca o sa-i mearga ”la suflet” faza cu intalneala noastra... Hihihihihihihi.... (acum imi frec palmele...)
Micul Yannis creste mare
magdaz spune:
Luy, si noi am admirat ochisorii nemaipomeniti ai Mariei. De la cine ii mosteneste? Ca si tu ai ochi mari si frumosi , dar parca nu au chiar formatul asta.
sa stii ca si Cristian tot "cheliuta" a fost, dar acum are par des si aspru si ondulat.L-am si tuns chel de vreo 4-5 ori.
Nu stiu cine mai intreba... si eu am " dat de grinda" copiii. Eu habar n-aveam de traditiile astea, noroc cu familia sotului meu.
Annisia spune:
Mandarinutza, mataluta nu facusesi poze la intalneala? Pai unde e bre? Fura si baui io prea mult? Sau ce?
Micul Yannis creste mare
magdaz spune:
Fiu-meu propune ce sa ne aduca mosul la fiecare :
-surioarei o "jucarie cu poponet"
-lui un tir si un renault megane de jucarie
-lui mami: un inel cu diamant !!!!!!-
- lui tati: un pistolas cu laser...cu care sa se joace tot Cristian![]()
Mami a fost de acord.![]()
Tati a fost indignat.
Si cu asta , basta...ma intorc la spalat aragazul.

.