Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
prisi spune:
Ana ce scump e moshulica grasunelul 
am vazut si ochios dulce de Pinacolada
sunt toti niste frumosi
luy multumim de poze
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
aniast72 spune:
ramonaiani cu placere.
Mi-a venit bradul 

. Ma duc sa-l impodobim, apoi sa-i facem fotografii.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
ANDREEA11 spune:
quote:
Originally posted by dany26
apoi i s-a reglat scaunul??
face singur bb tau???COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Da, dar i-am dat o perioada mai lunga!
Este bun si pentru constipatie,si pentru diaree, si pentru colici. Nu-l ridic in slavi ca e medicament, insa lui gogo i-a mers. Acum face un caca zilnic! Insa Sab-ul nu e pentru constipatie!
Lia_B spune:
Multumesc de urari. Azi am implinit 4 lunite, am facut si vaccin si poze: http://good-times.webshots.com/album/561842516ejPcCY
LaviniaN iti raspund tarziu ca acum am citit. Nu-i da lapte de vaca, schimba formula. Eu am trecut pe similac si-i merge f bine, dupa 3 saptamani de post relativ (500 ml/zi). Multi copii la 3 luni au o periada de asta.
Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11quote:
Originally posted by dany26
apoi i s-a reglat scaunul??
face singur bb tau???COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Da, dar i-am dat o perioada mai lunga!
Este bun si pentru constipatie,si pentru diaree, si pentru colici. Nu-l ridic in slavi ca e medicament, insa lui gogo i-a mers. Acum face un caca zilnic! Insa Sab-ul nu e pentru constipatie!
mersi mult de raspuns!!!!!!!!!
poate o sa ii scot Sabul si ii maresc cantit de Debridat...
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
cecilia L spune:
dany26 la noi nu a mers cu debridat, ne chinuim cu problema asta si acum la 3luni jumatate, uneori face singur, uneori il ajut fie cu termometrul fie cu supozitor, eu am inceput sa-i dau lass baby sa vad rezultatul,pe Yannis de mami Anisia stiu ca la ajutat.
Am vazut pozici de bebici si mamici( Anisia erai super gagica, dar ca mamica esti si mai super)
Am rezolvat si eu cu actele pt CIC mai trebuie sa ajung sa le depun, am terminat si cumparaturile, am spalat si calcat asa ca maine mai am o parte din curatenie si apoi ce este mai important papa bun, dar asta duminica si luni.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg
luy spune:
Am vazut si pozele cu ochiosul Luca. Pai cu asa mama sexy, cum sa nu fie darnic Mosul ? 
Andreea, recunosc ca nu remarcasem in poza glezna fina a prietenei. Asadar nu-i iubire trecatoare ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
cecilia L spune:
Luy ai primit diploma de copil cuminte????????///
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg
luy spune:
Gabriela si Cecilia, tare harnicutze ati fost, felicitarile mele. De Sim ce sa mai vorbesc... Mie mi-e si rusine... Noi abia maine ne apucam de curatenie, ca nu pot sa fac nimic cand sunt singura cu printzesa. Abia am apucat azi sa fac o supa si o tava de pulpe+piept de pui la cuptor. Cum dispar din camera unde stau cu ea, cum incepe sa bazaie. Asa ca... ma odihnesc distrand-o pe ea ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts