Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 23
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by Roxana_Gquote:
Originally posted by mihailescu teodora
Bey,am niste nervi,se chinuie baiatul sa doarma si printre blocuri umbla de-astia cu capra,ursul si alte lighioane...fac o galagie monstru ca bat in tobe si mai si fluiera de-mi vine sa arunc cu vitriol in ei...tresare micutul si suspina,ceva de jale!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
La noi Alex e pe post capra, urs si alte lighioane.
Noi avem 2 brazi, cel mare e pe rosu cu auriu si cel mic pe argintiu cu albastru.
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
La noi Alex e pe post capra, urs si alte lighioane.
Noi avem 2 brazi, cel mare e pe rosu cu auriu si cel mic pe argintiu cu albastru.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze

Nu esti normala!M-ai facut sa rad in hohote!
Da sper sa nu arunci cu vitriol in ea!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Roxana_G spune:
Tzuc, eu nu cred ca e problema neurologica. In afara faptului ca ai zis ca isi zgduia capsorul cumva, ceea ce descrii pare iritatie locala. Am inteles ideea cu tremuratul, insa problemele neurologice nu cred ca se manifesta cu roseata de ochi. Cine stie ce a atins, si eu suspectez ca Alex a inghitit ceva atunci, a pus gura pe ceva chimic. Pentru ca nu este alergica la nimic din ce a mancat atunci. Insa apropos de sufocare, noi am ajuns cu ea la doctor inainte sa faca astfel de edeme si pe interior, mi s-a spus insa ca putea sa faca la gatut sau in nas si sa ajunga la apnee. Doamne ajuta sa nu fie nimic grav la voi. 
Rox ,
Poze
tzuc spune:
Teo pai cand am nascut eram in concediu de odhina.. toate cele 126 de zile le-am luat dupa ce am nascut..asa mi-a iesit mie la calcule..hahaha..sa nu-mi ziic ca e mai devreme...aoleo ia sa mai calculez odata..pfffff neuron obosit
Roxana_G spune:
Teo,
stai linistita iubita ca nu arunc cu nimic in fata! Iar Andrei deja s-a obisnuit cu ea, nu mai reactioneaza decat la super scandal.
Rox ,
Poze
Eu compensarea n-am cum s-o cer,ca am avut bonusuri si ore,si depaseste cu mult cei 85%,dar pe-ala bonus nu-l ratez.Ideea e ca nu vreau sa se isterizeze aia de la HR cin o vedea toate cele.
Fetele care-au avut conc de risc maternal,a fost greu de acordat?In principiu nu vad de ce-ar fi ca nu-l plateste angajatorul,tre sa-l aprobe medicul de medicina muncii.Atata tot!
Mie mi-au facut figuri cu instiintarea ca sunt gravida,nu vroiau s-o duca la ITM si la medicina muncii,ziceau ca o facem asa amiabil,fara autoritati.Iar eu n-am vrut si pace.A fost ca mine pina la urma,dar bine nu le-a picat!
de
Mihnea
sim_stoian spune:
Stati asa, sa fac un capitol nou. Tineti-va degetele uin frau 2 min ![]()
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Roxana_G spune:
Eu nu am cerut sa duca instiintarea la ITM, le-am zis ca e ok sa nu o duca, dar sa se considere avizati. Insa nu inteleg de ce nu primesc compensarea. Motivatia e tampita si anume ca in contractul colectiv la nivel de societate nu e prevazuta, dar nu este pentru ca ei nu au negociat decat acele clauze care nu le erau suficiente prin cele la nivel national.
Si eu vreau sa cer program de 6 ore. Am inteles ca e suficienta adeverinta de la medicul de familie.
Rox ,
Poze
cred ca ne inchid moderatorii pina la urma!
de
Mihnea
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Stati asa, sa fac un capitol nou. Tineti-va degetele uin frau 2 min
Sim, mami deStefan (25.08.2007)
Povestioare
Greeeeeeeu!
Rox ,
Poze
stai ca a aparut albinutza Sim!
de
Mihnea