Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 18
mihailescu teodora spune:
bey fratilor,fara suparare,eu nu sunt compatibila neam cu fecioarele fie ele barbati sau femei.Am incercat,dar nu reusesc
Vad ca Sim e fecioara,dar e super de treaba![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/page2/" target="_blank">Papanashul meu iubit(17.10.2007)
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
myral spune:
Ete na, eu sunt leu cu sot berbec
, ce numai pestii si fecioarele sunt buni?
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
mihailescu teodora spune:
Hai noapte buna ca si maine e o zi!
gashca traznita!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
tzuc spune:
Speram si noi sa nu fie nimic, are refelxele toate si neurologic specifice varstei.
Ramonai vreau si eu linkul unde ai gasit despre evolutia copilului/fiecare luna te rog pe PM daca poti sa-mi trimti. Multumesc.
Ma retrag la nani ca maine avem treaba multaaa si duminica imi vine porcul la pachet de la tara si am iara treaba..pfff..sper s afie cuminte Maria si sa ma lase sa fac pregatirile de Craciun.
noapte buna
myral spune:
Teodora nici eu nici cu fecioarele nici cu pestii dar nu am zis nimic
(bine cred ca depinde mult si de persoana). Sa vedem cum o sa ma inteleg cu asta mica.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Cat e ceasul!!!!! Gata, noapte buna!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Imi dadea eroare, cica nu pot pune un mesaj la mai putin de 60 sec de la precedentul, ce chestie
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
bikmaria spune:
ma bag si eu la somn ca maine trebui sa fac carnatii si sunt cam multicei,deh ,pesti ,pesti dae ne plac carnatii