Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

scurt ca pic de som, abia acu a adormit fomilu.

Teodora, bataie cu biciu. daca e alaptat are voie sa faca si 14 kk pe zi!! cata vrem,e ia in greutate, nu e absolut nicio problema, eu cred ca intoleranta la lactoza s-ar fi manifestat de la inceput.
incearca sa scoti tu lactatele din alimentatie daca chiar suspectzei asta, insa.....
si consulta un medic calumea (nu zic ca a ta nu e calumea, da astia mai "celebri" sunt mai umblati si au mai multa informatie)
deci, recapituland, cata vreme copilul e:
-vesel-
mancacios
-ia in greutate
- doarme bine

poate sa faca si 14 kk pe zi.....
Si Gheorghe a avut vreo 3 saptamanai cu f f mult kk.Si acuma face mult, spre deosebire de sor'sa care facea de la 2 luni incolo la 4, 5 zile. Deci am experienta in ambele sensuri. Hai, ca mi-a zis dr culcer sa dau consultatii la tot cartierul, m-am intins cam departe, dar totusi

si nr 2

Tzuc, asa mi-a facut Gheorghe in ziua botezului.I-am dat din greseala cu vitamina D in ochi.ROSU , ca racul era!! si parea ca are ochiul impaienjenit, m-am socat rau de tot, am crezut ca-si pierde vederea la un ochi, etc, prostii din astea.Deci e alergie toata ziua, stai calma.

ah, si nr 3, Ana, cucuiul nu e sinistru. Vladutz e genial, sanatate Mirunicii.

Andries, sanatate lui Victor, il pupa mama pe el de baiat bun, Sofia a zis ca mai vrea sa se joace cu el si cu Iulia:)))

Iuli, bine-ai venit, vaz ca Annisia inca nu te=a intampinat, hihi.
F dulce Kosmas! Tocmai am aflat ca veroisoara mea din Cipru e insarcinata:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Sa nuantam putin: copilul alaptat are voie sa faca de la 1 kk la saptamina la 14 kk/zi..dar, nu are voie sa faca azi 1 kk si miine 10.Au si ei un ritm care se schimba lent, nu de pe o zi pe alta si din ce am inteles eu de la Teodora al ei tocmai asta a avut, o schimbare brusca.
Si eu am trecut prin ambele faze: Cristian in perioada de alaptare exclusiva facea fara numar, dar , vorba ta Sabina , crestea, era vioi, era ok.Nu m-am panicat, n-am luat masuri. Ana-Maria facea la 5 zile (alaptata exclusiv).Dar nu-si schimbau ritmul brusc.
Iar intoleranta la lactoza nu e congenitala (aia e ff rara) , ci e o chestie obisnuita dupa o diaree acuta. E tranzitorie si autolimitata, nu e boala in sine , doar ca prin nr mare de scaune pe care le implica poate duce uneori la defcit de hidratare. Prin urmare trebuie combatuta pierderea de lichid temporara si atita tot, ea oricum trece singura.

Inca ceva, eu nu cred ca are vreo influenta, dar absolut niciuna ce maninca mama.E ilogic sa spui ca daca maninca fasole copilul va vaea gaze.Pai fasolea aia ajunge in singe, si implicit in laptele matern,descompusa pina la principii alimentare:aminoacizi, trigliceride, etc.Poate influenta ceea ce maninci calitatile nutritive ale laptelui matern, adica mai gras, mai putin gras, mai proteic, dar in limite f mici. El e relativ constant ca si compozitie.
Singurul lucru cu care sunt de acord e ca anumite substante care imprima miros, gen hidrocarburi aromatice din usturoi, pot sa imprime un anumit gust si laptelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

va spun si eu buna dimineatza.
am lipsit motivat, a avut stefan serbare, apoi am fost la mos la tati la serviciu.
un sfat va rog!in legatura cu kk. eliza facea la fiecare masa, dupa care nu stiu ce s-a intamplat ca n-a mai facut. vre-o sapt i-am dat 1/2 supozitor la 2 zile si debridat 1ml/6 ore si a inceput sa faca iar. acum de 3 zile se screme, trage parturi si nu face kk. nu stiu ce sa mai fac. ca nu vreau sa o invat cu supozitor.
scuze daca v-am zapacit cu problema mea...
pupici tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dimineata mamici si bebici !Sa aveti o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dimi,
eu am avut musafiri la dormit aseara , asa ca am gatit, intins si strans mese, acum au plecat la aeroport , m-am linistit si eu, Miru doarme

Annisia multumim de invitatie, mai vorbim pana pe 29 si vedem

Alina.Clau drum bun si Craciun fericit

Rox si Florentina felicitari pt cumparaturi

Maria si eu sunt pesti cu tatic pesti si e ok

Iuli bine ai revenit , scumpel bubulinul

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

noi azi o sa lipsim pana mai pe seara, plecam pana la Alexandria cand se trezeste Miru

va doresc sa aveti o zi buna si spor la treaba harnicutelor

pupici la mamici si la bebici

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

PRISI drum bun si bebelusa cumintica

Mergi la inceput

nu reusesc sa descarc si eu poze cu bradul,mai bine ma duc sa termin de calcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!
ieri am facut si noi vaccinul! si pana acum totul e bine!
peste o saptamana avem si noi botezul, asa ca alergam toata ziua dupa diverse lucruri si bebe sta acasa si asteapta "masa"!
chiar si azi noapte am fost prin magazine...noroc cu craciunu ca asa reusim si noi sa rezolvam tot ce avem nevoie pt botez!
cu cititu forumului insa stam rau de tot....acum bebe doarme asa ca incerc sa recuperez si eu ceva!
o zi buna la toata lumea!

bombonica ...23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Am intrat sa va spun ca si eu am acasa doua fecioare, adica tati si bebe iar eu sunt berbec, deci nu pot sa spun decat ca barbatii fecioara

va doresc un sfarsit de saptamana placut si spor la treaba, sunt sigura ca ceva mai aveti si voi de facut, ca doar nu sunt singura lenesa de pe aici.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg

Mergi la inceput