* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (95) *
Raspunsuri - Pagina 4
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by jelimoni
neata zuzici!!in primul rana vreau sa-i urez LA MULTI ANI ELENEI!!!SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI DE UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!
gina si danonique felicitari pt bebelusi sper ca ati avut nasteri usoare, sa va bucurati de prichindei!!
sa vedem..sper sa-mi aduc aminte de tot ce vroiams a va zic..e tare nasol can pierzi atatea pagini..nu mai stii ce si cui sa scrii
so...
miki mi-0o placut la nebunie bradul,, mai rar gasesti asa un brad uniform si des...eh in finlanda o fi altceva...
miri superbe pozele mai ales cele alb negru m-o dat gata!!minunate!!
gatta foarte frumos o iesit coltisorul sarei, e plin de caldura, se va simti tare bine in culcusul ei!!
eu am avut oi noapte grea nam prea putu dormi..mi-am simtit burta asa tare si ma durea...astea sunt contractii??
acum mi bine..totul normal..
azi in sfarsit isi face sotul timp sa mergem sa cautap dulap pt bebe era si timpul ca deja nu mai am unde sa-i pun hainele si stau asa blocata ca nici nu le pot spala daca nu am unde sa le pun...off ce probl am si eu nu??
danonique o scris aseara ca i so rupt apa si emerge la spital,n-o mai dat nici un semn de atunci??sper ca e totul bine!!
va pup si va doresc o zi minunata!!
Moni 35+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png
AMR 5 SAPTAMANI!!!!!
Multumesc, Jelimoni! Sa dea Dumnezeu sa gasiti si voi bradul perfect!
TE
Miki 38+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
AMR MAXIM 16 ZILE!!!
miki_baby spune:
AAA..si JELIMONI, FELICITARI PENTRU SCHIMBAREA SEMNATURII!!
Miki 38+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
AMR MAXIM 16 ZILE!!!
Ellenuta spune:
MITSU, eu am luat o salteluta din fibra nuca cocos si am mai taiat din ea .. patutul e mai vechi si nu e pe dimensiuniule UE! dar asa sunt saltelutele .. scumpute. sa nu iei din burete cica nu-s bune!
AHA .. SI IAR NU MI-AI SPUS .. DE UNDE ESTE PROSOPELU CEL MOV DIN POZE .. VREA SI FII-MEA ..
37+ EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by Ereena
miri_mik , superbe pozele , absolut grozave :-)
miki_baby, bradul tau seamana cu al meu , diferenta intre ele este de un metru jumate inaltime:-)si faptul ca al tau e natural.....in rest sunt identici:-)
34+ Matei
Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Mi-a placut mult asta! Mici detalii..
Te
Miki 38+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
AMR MAXIM 16 ZILE!!!
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
dragile mele zuzici,
astazi am fost la eco dimineata, bebe este bine, este mare, tot cu capul in jos .. are aprox 3 kg si jumatate si 53 de centimetri. dr pleaca pe 25 si revine pe 3-4 ianuarie, e de garda de 5 ianuarie .. sa speram ca sta bebe la casuta pana atunci desi e maricica!
problema cea mai mare este ca nenorocitu de streptococ B mi-a iesit POZITIV ... sunt asa de suparata .. dr a spus ca la nastere o sa mi se faca tratament cu antibiotic .. dar ca risc 0 nu exista .. Doamne fereste .. daca ia bebe .. nu stiu ce sa fac .. ma gandesc la cezariana .. voi ce ma sfatuiti??? cine are balaurul asta pozitiv si ce decizie a luat .. plsss ...
acum mai stau putin pe la serviciu si apoi plec catre casuta dar nu inainte de a ma opri sa iau un tortulet ptr musafirii de diseara!!
37+ EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Of, dupa vestile foarte bune de la eco nu trebuia sa apara nenorocitul ala de streptococ....
Stai linistita ca vei lua decizia cea mai buna pentru tine si bebele tau !!!
Eu inca nu am facut analiza asta...
Astept si eu sa vedem ce spun fetele care se confrunta cu problema asta...
Laura 33+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
stoisor spune:
ce imi place de voi cate povestioare si discutii aveti ,mi-au placut mult compunerea lui Eduard si poezia despre Mos Craciun
ma mai intind umpic in pat este un film frumos pe protv despre Craciun ,a mai fost dar imi place mult
va tuc
bebelusi de Danonique si Gina bine ati venit pe lume
imi tot cant in struna si ma automotivez tot cu cate 2 sapt ,nu imi vine sa cred ca am deja 31 si mai este asa putin
la cat ar fi in ordine sa vina o fetita pe lume??,nu mai stiu exact cine zicea pe aici o cifra ,chiar nu mai retin deloc ,poate ma vede si posteaza inca o data
pusii
31+Sara Ioana
Ellenuta spune:
laurici, saru-mana pentru urari!! si cu streptococul asta nici nu stiu ce sa fac .. am mai citit pe DC de mamici care au nascut cu balauru asta pozitiv si bebeii n-au avut nimic .. bine le-au facut tratament cu antibiotic la nastere .. dar nu exista risc 0 .. sunt asa suparata .. ma inec ca tiganu la mal .. toate au fost super pana acum, sarcina usoara .. offf .. tocmai de ziua mea trebuia sa ma supar ..
zuzici .. cui i-a iesit streptocoul B pozitiv ... si ce faceti???
38 EVA MARIA
AMR 2 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
aha .. si am uitat .. azi am facut 38 de saptamani!! au mai ramas doua .. parca ma iau emotiile!!
38 EVA MARIA
AMR 2 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
irlandeza spune:
Fetelor, buna dimineata. Am primit un mesaj de la Danonique.
Pe 20 decembrie la ora 23.08 s-a nascut ALBERT. Cantareste 3.700 kg si are 52 cm in lungime.
DANA FELICITARI , ALBERT BINE AI VENIT PE LUME. SA FITI SANATOSI , FRUMOSI SI MANCACIOSI.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
38+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 13 zile !!!
Ereena spune:
Danonique.Albert sa fiti sanatosi ...........multi pupici pt voi ......bebe albert ,flacau in toata regula....
Irina 34+ Matei
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png