* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (95) *
Raspunsuri - Pagina 3
docdecap spune:
neata si de la mine!
ieri n-am mai apucat sa intru, ne-am luat cu povesti.
FELICITARI MAMI GINA PENTRU DAVID, SA VA BUCURE SARBATORILE DE ACUM INAINTE MULTI ANI!
DANONIQUE, CEVA VESTI?
care era zuza ei pereche, daca are vreun nr. de telefon?
Ceska, ce imi place patutul lui Benji! parca ar fi din desenele animate de pe vremuri! asa imi imaginam si eu cand eram mica!!
Miri, you sexy, sexy, sexy mamma! foaaarte frumoase pozele! si foarta frumoasa toata familia, sa fiti fericiti impreuna tot 1000 de ani! cu pozele astea meseriase ma faci invidioasa ca eu stau si ma rog de toata lumea si bat apropouri in fiecare seara, ca tati zice: ce burtica frumoasa! si eu: pai pune mana si fa-i poze!! si tot asa de vreo 2 luni!!
Ellenuta, si numai fericire! si sa iasa bebelina in ianuarie, dupa cum iti doresti, si sa te bucuri de ea ca de cel mai frumos cadou!!
fost ieri la doctor, toate la locul lor, nu mai pare asa grabit junioru' deci o lasam pentru la anu' (asa e frumos, sa stam la rand, Natalia nu se poate sa ti-o luam prea inainte, respectul e pe primul loc!!)
ei bine, fetele, si eu ca Gatta, azi merg ULTIMA OARA LA BIROU! trebuia de dimineata, mi-a fost anulata o intalnire si mai am doar dupa-masa, dar cum nu mai am voie sa conduc (nu mi se mai da voie adica, si sotu' se plimba bucuros cu masina mea, deci nici pe furis nu pot pleca cu ea) stau si ma gandesc eu cand le iau cadouri de craciun, sa nu mai intreb ce anume, si vroiam sa trimit felicitari frumoase si nu am ajuns sa le cumpar -in Cta e un ger si un vant, de asa nu-ti vine sa te plimbi pe jos prin oras.
Cam astea erau vestile si reactiile la prima lectura a celor Tz pagini scrise de voi intre timp
de la fata cu baiatu'
Monica 37+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
stoisor spune:
neata zuze buburuze si clopotei zgomotei
hai ca merge rima nu??
eu acum am scapat de inca o injectie ....D-ne ce mai dor si cat sange mai curge ,am facut un batalion de injectii la viata mea dar astea de acum dor rau cica ca sunt graviduza de aceea
oricum mai am 3 si scap
mai avem vreun clopotel ceva?
Angi ma uimesti ,ce mare este puiu tau pusi
Jelimoni tu ce faci??fi mai linistita sa stea puiu cat mai mult,nu imi da emotii da??eu atat de greu citesc cap si ma bazez pe sms de la tine, dar inca nu ,da??pusic pt tine
Ellenuta la multi ani plini de bucurie ,veselie,sanatate ,fericire si tot cei mai bun pe lumea asta
va pup pe toate si incerc sa citesc cap 94 sa vedem ce si cum ,credeam ca nu o sa intru azi dar vad ca mi binisor
31+Sara Ioana
raca spune:
Buna dimineata la toata lumea!!!
Doamne ce de vesti intr-un timp asa scurt!!!
Littlebig felicitari pentru minunea blonda, sa fie sanataos si tu sa te refaci repede si sa ai mult laptic! pt amandoi
Gina Felicitari! In sfarsit iti tii baietelul in brate. cred ca esti in culmea fericirii!! Asa si trebuie, snteti o familie minunata!
Danonique
Miri mi-au plaut la nebunie pozele tale. Suntei o familie SUPERBA!!
33+ Razvan Gabriel
AMR 7 SAPTAMANI
Vine Barza!
NataliaS spune:
Buna dimineata!
Sunt fericita ca pestii mei sunt ok, deci n-au dat coltu'dupa experimentl meu de a-i pune direct in acvariu :)
Ellenuta
Acum merg si eu sa-mi spal pleata si sa-mi refac manichiura, ca deh, de harnica ce-am fost ieri, la cat am gatit, calcat, pregatit acvariu, iar am maini de gospodina :))si tre sa merg la medic.
Revin cu vesti...iubitul meu le asteapta ca painea calda, iar eu nu mai am dispozitie de nascut...mi-a pierit de la atata asteptare:)))
nici o veste de la Danonique????
pupiciiiiii si sa aveti o zi extraordinara!
Natalia Stefania sapt 40 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Ellenuta spune:
anca.diana, lala, miki, ereena, alexia, tinna, monica, miri, ceska, angi, monica docdecap, stoisor, nati si dragile mele zuzici .. va multumesc tare tare tare mult pentru urari!!
m-am trezit bine-dispusa dimineata desi imbatranesc .. dar am toate motivele sa fiu fericita .. suntem sanatosi, avem un bebe pe traseu, un sot care ma iubeste, casuta noastra etc etc!
zuzicile burtoase
37+ EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
GINA, SA-TI TRAIASCA BEBITU DAVID, SA FIE SANATOS SI SA AIBA PARTE DE MULT NOROC!! SI TIE REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT PTR VOINICU DAVID!!
37+ EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
dragile mele zuzici,
astazi am fost la eco dimineata, bebe este bine, este mare, tot cu capul in jos .. are aprox 3 kg si jumatate si 53 de centimetri. dr pleaca pe 25 si revine pe 3-4 ianuarie, e de garda de 5 ianuarie .. sa speram ca sta bebe la casuta pana atunci desi e maricica!
problema cea mai mare este ca nenorocitu de streptococ B mi-a iesit POZITIV ... sunt asa de suparata .. dr a spus ca la nastere o sa mi se faca tratament cu antibiotic .. dar ca risc 0 nu exista .. Doamne fereste .. daca ia bebe .. nu stiu ce sa fac .. ma gandesc la cezariana .. voi ce ma sfatuiti??? cine are balaurul asta pozitiv si ce decizie a luat .. plsss ...
acum mai stau putin pe la serviciu si apoi plec catre casuta dar nu inainte de a ma opri sa iau un tortulet ptr musafirii de diseara!!
37+ EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Ah, mi-am amintit ce am mai citit...
Miki, bradutul tau imi place la nebunie... Are o coroana perfecta si l-ai impodobit foarte frumos !!! Este cumva brad argintiu ca parca ar avea niste refexe in el...
Lala, succes la ecografie. De fapt, cred ca-ti trebuie mai mult succes si bafta la cumparaturile de care vorbeai apoi... Imi imaginez ca este nebunie ....
Miri, tare ce m-au emotionat si pe mine fotografiile voastre... Sunteti toti treu frumosi dar.... Bruno va intrece de departe... ESTE UN INGER !!!!
ps. habar n-am cum dar... nu am mai tusit deloc !!! Am luat aseara o lingurita de sirop de patlagina... Nu cred caa avut un asa puternic efect.. poate ca era cazul sa se termine tusea!
Gatta, promiti tu ca va fi chiar ultima zi de serviciu ??!! De fapt, noroc ca intra intreaga firma in vacanta ca altminteri dadeai o fuga mica si in ziua de 27.... Si se mai iau fetele de mine ca eu merg la serviciu desi sunt abia in saptamana 33....
Am o mare rugaminte la tine... Poti sa-mi spui si mie cu ce fel de suruburi se imbina chastia de la patutul tau pe care pui salteaua de scheletul de lemn al patutului... Eu am patutul la fel ca al tau... Si am pierdut suruburile respective... Sunt disperata ca habar n-am cum ar trebui sa arate ca sa cumpar... Pare ca ar trebui sa fie destul de lungi si de groase... Dar sunt cu filet sau nu..
Fetelor, eu ma duc sa ma dushuiesc ca la 10 merg la eco la iosup.
Apoi dau o fuga la serviciu. La ora 13.00 am petrecerea de sfarsit de an la serviciul meu si ma batea gandul sa nu ma duc pentru ca va fi , ca de obicei, extrem de fastuoasa.... cu doamne cu toalete deosebite si proaspat coafate.. Iar hainele mele de garvida numai luxoase si sexi nu sunt...
Dar avand in vedere zecile de metrii patrati cu mese pline de mancaruri deosebite.... ma voi duce .
In fiecare an mergeam si nu mancam decat mancaruri de post... Acum pot manca dupa pofta inimii... sau a lui Eleni
Am fugit.
Intru dupa 11 sa va dau vesti de la eco!
Laura 33+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Laura, si noi radem acum de ce-a facut! Dar crede-ma ca de dimineata nu aveam niciun chef de ras
Bradutul nu este argintiu, dar intr-adevar are niste reflexe. Soiul se numeste "brad sarbesc", crescut insa in Finlanda.
Te
Miki 38+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
AMR MAXIM 16 ZILE!!!
laura_dimitris spune:
Bunaaa fetele !!!!! Sunt tare tare vesela la ora asta !!!!
pe rand:
LA MULTI ANI ELLENUTA
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate tie si intregii familii, iubiore si numai bucurii !!!!
Angi, foooarte bune vesti de la eco !!! 3.500 Viktoras maricel !!! I-ai spus dr. cat de mult se plimba mamica de Viktoras ??
Natalia, am o presimtire... ca de fapt Stefana nu a iesit pana acum ca nu avea mami pleata spalata si manichiura facuta..., deci, odata facute..... Spor la treaba si tine-ne la curent !!
Am fost la eco. Stiti si voi povestea cu cioara si puiul ei... Tare frumoasa mi s-a parut a fi eleni a mea astazi !!! A si surprins-o dr. in niste pozitii foarte bune. Sunt asa de clare fotografiile... Si mi-a dat 3 fotografii cu fatza ei. Stiti cum este iosup glumetz... mi-a spus: "ce ziceti, nu seamna un pic cu elena dintroia cea pentru frumusetea careia au declanasat aia razboiul troian ?!" I-am spus ca nu stiu dar ca sigur soacra-mea la asta spera... sa fie frumoasa ca elena din troia!
Este totul in regula. Are acum 2 kg. si 50 grame, cu capul in jos si cordonul obilical liber. Dar cica se mai pot produce schimbari in legatura cu acest cordon... Vom vedea! Am colul inchis si lung de 32,8 mm (este lung nu-i asa?!)
Habar n-am de ce a insistat pe aspectul ca sa intru in prenatal si sa stau in pat sa nu mai merg la serviciu...
Cam astea's vestile!
Laura 33+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Ellenuta spune:
miri, superbe pozutele!!!! esti o mamica asa frumoasa si sexoasa, pe bune .. si bruno e cel mai dulcce baietel pe care l*am vazut!!!
miki, ce bradut frumos ai!! in weekend vom aranja si noi bradutul si promit sa pun pozute!!
MITSU
37+ EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC