* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (95) *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

FELICITARI, DARENE!!! SA-TI TRAIASCA BEBE KHALED! TE ASTEPTAM CU POVESTEA NASTERII!

TE

Miki 38+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 14 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Vaaaaai!!!! Inca un clopotzel!!! de peste mari si tari, Doamne cum li se aud glascioarele!!!! Cat de frumos, ce minunat!

Darene, sa ne traiesti!! Sa va bucurati de minunea mica si sa va aduca lumina in suflete!! ce clipe minunate traim! ce sarbatori fericite!!!!!

Multumim, Cornilia!!!

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: 5 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Lala 20 , ma rog ca Biencutza sa respire singura cat mai repede si sa poata sa suga laptic de la mama ei .. Curaj mult ...in curand puiul tau are sa fie bine...ai sa vezi !

Miri , se pare ca bebe Sacha seamana mult cu mamica lui , e hotarat si cu multa vointa...chiar daca e marishor si spatiul este stramt pe-acolo...a facut el pe dreaq in 4 si s-a intors !. Si lui ii plac lucrurile bine facute ...

Creata , chiar te dadusem disparuta...nashpa rau cu problemele tale cu casa...sper sa se rezolve repede. Cat despre cafeluta planuita...las' ca veniti tu cu Irinouk cu termosul la maternitate la CFR2 si ne cafelim acolo...ce zici ?

AMR 6 zile

37+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Intru acum sa trec noii clopotzei pe listutza! Baietzeii conduc detasat! Dar si cand vor veni din urma fetitzele!!

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: 5 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

LaLa , am citit din urma si postarea ta de azi... Sa dea Dumnezeu ca micutza ta Bibi sa fie bine cat mai repede, poate reusiti sa faceti impreuna sarbatorile acasa!
Neaparat sa ne mai dai vesti despre voi (eu una o sa te mai sun sa mai vad cum va simtiti)...
Va pup mult pe tine si pe Bibi,

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Darene , sa-ti traiasca bebe Khaled !

Off , am impresia ca saraca Darene s-a chinuit un pic...de la 6.30 la 20.49 , fara epidurala , cu contractii inca de dimineata

AMR 6 zile

37+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Zuzici eu va zic noapte buna, ca nu mai rezist... in noaptea asta nu mai huhurezesc, sunt asa rupta de oboseala ca de-abia astept sa ma trantesc in patutz!
Va pupicesc,

Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Aaah, dar nu puteam sa ma duc la culcush fara sa o felicit pe Miri!!! Ai vazut ce surpriza ti-a facut bebe Sacha, manca-l-ar mama pe el!
Sper sa ia si bebicul meu exemplu, sa fie baiat cuminte si sa se puna cu capul in jos, ca asa-i bine si frumos!
Miri,

Bb2 e tot baietel!

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Si eu cred ca ma bag la nani , ca mor de somn !

Masuta aia de infasat m-a stors de toate puterile si tot n-am reusit sa-i dau de cap. Maine sun la aia de la Loris Babies Land de unde am luat-o si incerc s-o schimb sau sa-mi dea piesele lipsa...sper sa n-am surprize neplacute , ca a trecut ceva timp de cand am cumparat-o...nu stiu de ce mi se intampla astea...si la patut am avut probleme , nu-mi livrasera toate componentele si a trebuit sa ma duc eu la Babycomfort sa iau ce lipsea...

noapte buna , zuzele ...ne auzim maine !

AMR 6 zile

37+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

vai, m-a cuprins o panica vecina cu tremuratul:)

copilul meu frumos cau un cupidon, vorba cuiva, a pus mana pe vechiul meu telefon mobil si pocinog! s-l-a ascuns pe udneva dupa ce s-o fi plictisit de rontsait pe el. pb e ca n-am apucat sa inregistrez in cel nou memoria celui vechi. si acum e o tragedie... daca primesc sms-uri si nu stiu d ela cine??? ma bag in mesajele private sa culeg toate n d ela zuzele mele pazitoarte. uuuuuuuuuuuuuuf! copiii astia:)

tinna, somn usor! tinem pumnii sa se intoarca si bebele tau:)

gatta, acu am terminat si noi de mùontat masa de infasat
din cauza ei suntem acu "inghesuiti" pe buda:) e imensa
dar consider ca foarte foarte practica:)

miri_mik 36+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput