* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (95) *
Raspunsuri - Pagina 17
docdecap spune:
Laura Ioana, inchipuie-ti patru adulti invartindu-si mainile si picioarele la noi in living... evident, piciorul nu era atat de destept!!
Angi, facem schimb de morcovi? eu il am pe ala cu 'ce ma fac eu dupa ce ma intorc de la maternitate cu mogaldeata?' ca de iesit, vorba aia, o sa iasa intr-un fel sau altul, da' dup-aia?? 
Nici mie nu mi-au facut testul cu streptococul B, stiu ca mai demult, prin tineretile mele l-am mai avut. acuma, ca la ghici, cu Dzeu Inainte!!
Miri, pungas mare Sacha asta! te-e tinut pe jar pana acuma, si brusc tumba!!!
Lala 20, ne rugam si noi pentru Bibi, sa fie cat mai repede bine si acasa cu mami!
va pupic si ma pun de noapte buna, e zi lunga maine! dar acasa, la bucatarie, la birou am pus deja husele de praf pe aparatura -monitor, tastatura etc!! ca sa fiu sigura!
Monica 37+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
miri_mik spune:
somn usor irinouka, ellenuta si docdecap:)
apropos de doctori, sa nu va speriati daca va indragostiti de medicul ginecolog dupa nastere. e perfect normal!
miri_mik
36+
bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
miri_mik spune:
angi, eu sunt zen. sa mor daca stu cum pot fi asa. in sensul ca pt bruno sufeream de niste angoase... la varsta asta a sarcinii faceam prima declansare (ca si cum luni in 24 m-as duce ca sa fie fix varsta la care era bruno atunci). acum... nu ma sperie absolut deloc perspectiva ca iese normal. stiu cum functioneaza epidurala - sa-i dea dumnezeu sanatate aluia de-a inventat-o! si daca am bafta, pana la 5 cm, contractiile sunt suportabile. nah, ai sunt foarte bine cu capul:)) poate pt ca tocmai am halit paine cu pasta de peste:)))
miri_mik
36+
bebe sacha
gattasalvaje spune:
Salutare Zuzele !
M-am adunat si eu acum de pe drumuri...azi am fost la serviciu , am inchis socotelile cu firma , mi-am luat la revedere si am servit lumea cu bomboane...Apoi am fost pe la salon , la manichiura si pedichiura si tuns . Am dat o tura si pe la mama si acum sunt acasa si ma chinui sa montez masuta de infasat cu cadita de la CAM . Sotzu' s-a dat batut , zice ca-i prea obosit pentru chestii de-astea asta seara si ca incearca maine...eu inca perseverez , insa imi vine s-o arunc pe geam...nu-i dau de cap nicicum.Am impresia ca lipsesc niste piese... A inceput sa ma doara burta de la atata aplecat si genoflexiuni , asa ca fac o pauza sa arunc un ochi pe la voi...
Ellenutza , La multi ani ! 

, sa fii sanatoasa , sa ai o nastere usoara si Eva Maria sa fie cel mai cuminte , mai mancacios si mai frumos bebelush !
.
In alta ordine de idei...mie mi se pare cam ciudat modul de a proceda al doctorului tau ...mi se parea normal sa-ti dea un tratament pt streptococ pe care sa-l faci pana la momentul nasterii si suplimentar , atunci sa-ti puna perfuzie cu antibiotic ...nu sa lase totul pentru atunci si sa-ti spuna ca riscuri mai pot exista...dar eu nu sunt doctor , poate o sti el ce face ...
Aseara eram prea obosita si n-am mai rezistat pana a postat Miri pozele , da' le-am vazut acum...waaw Miri...sunteti niste frumosi toti trei
. Bruno parca e un Cupidon bucalat si cretz iar tu esti sexoasa rau...Super poze !
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Am o mare rugaminte la tine... Poti sa-mi spui si mie cu ce fel de suruburi se imbina chastia de la patutul tau pe care pui salteaua de scheletul de lemn al patutului... Eu am patutul la fel ca al tau... Si am pierdut suruburile respective... Sunt disperata ca habar n-am cum ar trebui sa arate ca sa cumpar... Pare ca ar trebui sa fie destul de lungi si de groase... Dar sunt cu filet sau nu..
Laurici , ce noroc ai ca n-am aruncat instructiunile de montaj , uite , iti pun o poza cu suruburile respective SURUBURI ...sunt cele de la poz. K ( surub M6x50 - 4 buc. ) , L ( carlig - 4 buc. ) , M ( saiba - 4 buc.) , O ( piulita 4 buc. ) . Sper sa-ti fie de folos !
Angi , felicitari pt vestile bune de la eco si pt bebe Viktor cel grasun...ce zici , deschidem clubul " 27 " , ca pana acum avem o multime de membre

AMR 7 zile

37+ cu Sara - Eliza 
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
gattasalvaje spune:

Bun venit pe lume lui bebe Albert , si refacere grabnica lui Danonique

AMR 6 zile 

37+ cu Sara - Eliza 
Am mai crescut?
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Salutare Zuzele !
M-am adunat si eu acum de pe drumuri...azi am fost la serviciu , am inchis socotelile cu firma , mi-am luat la revedere si am servit lumea cu bomboane...Apoi am fost pe la salon , la manichiura si pedichiura si tuns . Am dat o tura si pe la mama si acum sunt acasa si ma chinui sa montez masuta de infasat cu cadita de la CAM . Sotzu' s-a dat batut , zice ca-i prea obosit pentru chestii de-astea asta seara si ca incearca maine...eu inca perseverez , insa imi vine s-o arunc pe geam...nu-i dau de cap nicicum.Am impresia ca lipsesc niste piese... A inceput sa ma doara burta de la atata aplecat si genoflexiuni , asa ca fac o pauza sa arunc un ochi pe la voi...Ellenutza , La multi ani !
, sa fii sanatoasa , sa ai o nastere usoara si Eva Maria sa fie cel mai cuminte , mai mancacios si mai frumos bebelush !
.
In alta ordine de idei...mie mi se pare cam ciudat modul de a proceda al doctorului tau ...mi se parea normal sa-ti dea un tratament pt streptococ pe care sa-l faci pana la momentul nasterii si suplimentar , atunci sa-ti puna perfuzie cu antibiotic ...nu sa lase totul pentru atunci si sa-ti spuna ca riscuri mai pot exista...dar eu nu sunt doctor , poate o sti el ce face ...
Aseara eram prea obosita si n-am mai rezistat pana a postat Miri pozele , da' le-am vazut acum...waaw Miri...sunteti niste frumosi toti trei. Bruno parca e un Cupidon bucalat si cretz iar tu esti sexoasa rau...Super poze !
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Am o mare rugaminte la tine... Poti sa-mi spui si mie cu ce fel de suruburi se imbina chastia de la patutul tau pe care pui salteaua de scheletul de lemn al patutului... Eu am patutul la fel ca al tau... Si am pierdut suruburile respective... Sunt disperata ca habar n-am cum ar trebui sa arate ca sa cumpar... Pare ca ar trebui sa fie destul de lungi si de groase... Dar sunt cu filet sau nu..
Laurici , ce noroc ai ca n-am aruncat instructiunile de montaj , uite , iti pun o poza cu suruburile respective SURUBURI ...sunt cele de la poz. K ( surub M6x50 - 4 buc. ) , L ( carlig - 4 buc. ) , M ( saiba - 4 buc.) , O ( piulita 4 buc. ) . Sper sa-ti fie de folos !
Angi , felicitari pt vestile bune de la eco si pt bebe Viktor cel grasun...ce zici , deschidem clubul " 27 " , ca pana acum avem o multime de membre. Sa fie o zi norocoasa pentru toate...si pentru totzi clopoteii care vor aparea !
AMR 7 zile37+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?
Gatta, nu-ti imaginezi ce fericita m-ai facut !!! Multumesc de o mie de ori !!!! O sa printez imaginea trimisa si ma duc pe la la magazine cu ea !!!
Inca odata MULTUMESC MULT !!!!

Fetelor, am intrat doar cat sa citesc dar sunt mooooarta de oboseala si am si musafirii mei din grecia acasa. Am avut o zi super aglomerata cu doctor, serviciu, petrecere, ore de stat in tarfic etc.
Ma bag la somn acum!
Va pup cu drag pe toate si va spun noapte buna !!!
Laura
33+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
cornilia spune:
Buna fetele,
Mesaj primit de la Darene:
"Azi, 21 Dec, la ora 20:49 s-a nascut KHALED, comoara lui mami si a lui tati - 3296 grame, a facut caca in uter si mi s-a rupt apa pe la 6:30 dimineatza. Travaliu indus, contractii dese si super dureroase de dimineatza. Nastere 100% naturala, fara epiziotomie. M-am rupt dar foarte putin si m-a cusut."
Bine ai venit Khaled, felicitari Darene si refacere rapida.
Felicit toate mamicile care au nascut deja si doresc sanatate tuturor clopoteilor!!!
La noi e ora 1 noaptea. Abia am vazut mesajul de la Darene si e prea tarziu sa o sun. Sun maine dimineatza si revin cu vesti.
Scuze ca nu am citit nimic din urma (sunt adormita, eram in drum spre toaleta cand am gasit sms-ul).
Noapte buna!!!
Cornelia si Maya (06.07.2004)
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
somn usor irinouka, ellenuta si docdecap:)
apropos de doctori, sa nu va speriati daca va indragostiti de medicul ginecolog dupa nastere. e perfect normal!
miri_mik36+
bebe sacha
In cazul meu nu stiu cat de normal ar fi, pt ca e... femeie...

Gatta, ce zi plina ai avut! Sa stii ca r fi cazul sa deschidem clubul 27, suntem atat de multe!!!!
Eu ma uit pe Hallmark la un fil dregut cu mosh Craciun.
Pupici,

Angelique
39+
bb Viktornoi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: 5 zile!
miri_mik spune:
oaaaaaaaaaau!
suna clopotei si in emirate! ninge cu ingerashi la noi in odisee! sa fie intr-un ceas bun! ce surprizaaaaaaaaaa! bine-ai venit pe lume khaled! darene... am avut gura aurita:) credeam ca esti programata pentru cezariana:) uite... ca stiam io ceva:) pupici multi valvoi-valvoi! si sa te refaci repede! muuuuuuuuuuuuuuuuah
miri_mik
36+
bebe sacha
Tinna S. spune:
Salut fetelor!
Am intrat si eu sa vad ce mai faceti, desi sunt rupta de oboseala!
Am muncit azi la curatenia prin casa (ca v-am zis ca nu terminasem), si mai pe seara am fost si dupa cumparaturi la Carrefour, unde era omor
. Bineinteles ca nu a fost chip sa reusesc sa folosesc casa aia prioritara pentru gravide, m-am asezat la ea dar absolut nimeni nu a vrut sa ma lase in fatza... cred ca in Romania sunt puse casele alea numai asa de forma...
Am reusit sa citesc cate ceva din urma, si am vazut ca au aparut clopotei noi la odiseea noastra!
Felicitari Danonique pentru bebe Albert cel grasunel!!!
Felicitari si tie Darene pentru clopotzelul tau Khaled!!!
Bine ati venit clopotzei iubiti in aceasta lume!!!!
Fetelor recuperare usoara si de-abia va asteptam sa ne povestiti cum a fost!!!
Tina
31+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 9 saptamani !!!