Bucurii de sept-oct 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 6

gonghy spune:
 Ceao fetilii!
Am mai intrat odata ca sa va las www.trilulilu.ro/tenciu_adrian/9dbe5bd3c4cef3" target="_blank">UN CADOU MINUNAT BUCURIILOR MICI si de ce nu si voua.....
La Maya mea de cand tot le asculta zici ca le-o invatat ![]()
![]()

si incepe la dans 
  face si piruete si se uita la mine....si imi face bravo adica sa aplaud ce face ea 

Vad ca a fost veselie pe campie 

io m-am dres oleaca cu o gura de visinata,pana vine al meu acasa mi-s rupta'n gura 

Tocmai ce am terminat de impodobit geamurile acum ne pregatim sa caram florile la soacra-mea ca mi-o chelit Maya trandafirul japonez si vreau sa fac loc la braduletz ca maine seara avem activitate.
Nu o sa mai intru decat dupa anul nou asa ca va fac o urare de la mine si bubulina Maya si va pupam duuuulce ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fie ca steaua care a insotit magii in cautarea Pruncului Sfant,sa fie pentru voi un far de lumina care sa va incalzeasca sufletul si sa lumineze chipul,atat in aceste zile de sarbatoare cat si in cele care vor urma.
Va doresc ca 
 sa va aseze sub bradutz daruri minunate atat voua cat si micutelor bucurii,din care sa nu lipseasca iubirea fara limite,intelegerea,linistea sufleteasca si satisfactia reusitelor.
Sarbatori fericite si AN NOU FERICIT!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

mephala30 spune:
 Gonghy, multumim pentru urarile frumoase. sarbatori fericite si voua, cu sanatate si liniste sufleteasca.
Si pentru ca n-am facut-o pana acum, multumesc fetelor care mi-au votat poza (n-am fost ft. inspirata in alegerea ei) cu care am participat la concurs:
Mirabelac, Eloise, Mamilili, Gety, Lullabay, Floricel79, Xandrutza, Alexutza26, Scumpik, Camisol, Ioana, Alina Morostes, Lexi, Elenia, Ramomar, Ignatica, Tanima, Beatrix si Microbu.
O 
 pentru fiecare.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati! 

nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Roxana01 spune:
 Buna fetelor!
Azi am fost la eco. Plina de griji si de speranta. Tin sa spun clinica si numele doctorului : Medicover victoriei, DR CALOMFIRESCU MARIUS. Va spun pt ca am fost oripilata de modul cum acest medic intelege sa faca ecografia. In primul rand, cand i-am spus pt ce vin, adica eco de trim 1 sarcina, mi-s zis ca n-am ce cauta la el. ca nu ar trebui sa fac eco la varsta asta, ca n-are nici o relevanta. daca vreau sa fac eco tr sa iau si analize de sange ca sa faca dublu test, adica un test de depistare a sindromului Down. ca altfel eco asta nu spune nimic.

Bun, spun eu, hai sa facem eci si vb cu medicul meu si daca el spune ca trebuie fac si analizele de sange care mi spune el ca sunt necesare. 
ma tine pe masa cam 10 min (e mult cred) timp in care eu NU VAD NIMIC PE ECRAN!!!!

Dicteaza niste randuri, iar eu retin: COLOANA VERTEBRALA APARENT INTEGRA, SPECTRU TRICUSPIDA APARENT FARA ANOMALII, DIAFRAGM APARENT INTEGRU. Sa innebunesc!!!! la orice chestie importanta el spunea : APARENT!!!! ACEST dR cALOMFIRESCU ESTE UN INCOMPETENT!!!!! M-A SCOS DIN MINTI!!! ERA CLAR CA NU VROIA SA-SI ASUME VREO EVENTUALA VINA IN CAZUL IN CARE COPILUL SE NASTE CU MALFORMATII!!!! la ce naiba mai faci ecografia daca ei spun la orice "aparent" normal.
Trecem peste, stand pe pat, mi-am zis sa nu-l intrerup, sa nu se supere. am zis ca-l intreb mai multe la final si il rog sa ma lase sa ma uit si eu la copil, ca doar eu sunt cea care il port. si DOBITOCUL DE DR CALOMFIRESCU inchide monitorul inainte sa imi dau seama si zice ca asta a fost tot. ca totul pare normal, doar ca sa fac analizele de care mi-a spus el la medicover, evident, ca tr facute imediat. am ramas interzis!!!!! nu-mi venea sa cred ca am facut eco si nu mi-am vazut o secunda copilul!!!! nu stiu ce sa fac fetelor ca sa avertizez pe toti ca nu trebuie sa mearga la Dr Calomfirescu!!!!!!!!!!!
In concluzie, dupa eco nu stiu nici daca copilul este bine, stiu ca este APARENT bine, nu mi-am vazut deloc copilul si nu stiu nici sexul (cu toate ca la Daria am stiut de la prima eco ce sex este). am iesit de la eco si am plans in continuu veo ora. nici acum nu i-am revenit si nu stiu ce sa fac sa incerc sa avertizez fetele sa nu faca aceeasi greseala ca mine. Ma doare si ca nu mai pot in urmatoarele zile sa mai fac o ecografie la alta clinica, avand in vedere perioada de sarbatori. 
daca voi stiti pe cineva care a renuntat la ecografie in perioada asta, la un medic bun, va rog sa-mi spuneti si mie. As vrea tare mult sa mai merg la eco, dar nu am mai gasit locul zilele astea.
va multumesc ca m-ati ascultat! sper sa ne auzim cu vesti mai bune
Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

eloise spune:
 Roxana scumpa 
, acest "aparent" e doar un element din jargonul medical. Vrea sa spuna "arata normal" "apare ca fiind normal". Aparentul asta a pus pe jar multe gravidute, numai eu cunosc cateva. Stai linistita ca e totul bine cu puiul tau!
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si 
 Vladut (14.10.2006) 
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

xandrutza_76 spune:
 Buna seara!
Roxana, linisteste-te, nu-ti face bine sa te consumi atat; fii optimista, totul va fi bine. 
Lilina, super poza!!! Ma refer la cea cu pletele in vant.
Lili, oricand, cu placere, prajituresc pentru tine ![]()
Gonghy, multumim pentru cuvintele frumoase si pentru cadou, chiar acum ascult.
Ramo, multumim pentru urari, iti dorim si tie multa fericire in anul care vine.
Itzy, felicitari pentru cele 1000 de mesaje. Melodia e frumoasa, superba, Andra, imi amintesc ca ai pus si tu link-ul.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi

MamiLili spune:
 Roxana, sunt si eu convinsa ca puiul tau creste bine. Din pacate unii medici chiar nu stiu sa-si atraga pacientii, dimpotriva. Sper sa gasesti cat de curand un ecografist care sa te linisteasca. Ca viitoare mamica iti inteleg nemultumirea si supararea. Nu stiu in ce saptamana esti, dar daca nu m-a lasat memoria, in sapt 12-14 se face o masuratoare ecografica f importanta, translucenta nucala (pliul nucal). Poate indica sindromul Down. De asemenea nu uita de dublu/triplul test in sapt 16. Si analiza ptr toxoplasmoza, daca medicul iti recomanda. Sarcina usoara si astept vesti despre puiul din burtica.
Gonghy, e frumoasa melodia! Sarbatori fericite alaturi de familie! Sa ne auzim cu bine in 2008!
Lili, mamica lui  
 Mathias   (17.10.2006) 
 Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()

anangel_lexi spune:
 Buna tuturo, mamici si Bucurii!
Mi-a fost dor de voi! A fost enorm de greu 10 zile fara prichinduta mea, dar se pare ca ea a suferit si mai mult decat noi.
In fine, bine ca macar nu ne-am dus degeaba pe-acolo si am reusit sa ne rezolvam problema.
Acum plecam cu totii pe 26.12 si sper sa ne punem net cat mai curand ca sa pot sa intru mai des pe-aici.
MamiLili am vazut ca mi-ai lasat un mesaj offline pe mess dar n-am apucat sa-l citesc ca a dat sotul un refresh si s-a sters.
 de 
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

MamiLili spune:
 Lexi, te abordasem fiindca mi-ai aparut online, vroiam sa vad ce-ai facut, cum va descurcati. Drum bun pe 26, adaptare usoara si multe reusite!
Lili, mamica lui  
 Mathias   (17.10.2006) 
 Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()

anangel_lexi spune:
 MamiLili, multumim frumos! Am reusit sa gasim locuinta dar a fost f. greu. O sa va povestesc eu o data cand o sa am mai mult timp. Am avut cateva experiente foarte neplacute si la care nu ne-am fi asteptat...
 de 
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

lilina spune:
 iote la Roxanica, se inmulteste.....sa-ti fie de bine draguta....acum am aflat si eu ca o sa mai ai un bebe
sarcina usoara si sa fie bb sanatos
Lilina si  
  Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe  
  site-ul lui bebe   
  varsta lui bebe