Bucurii de sept-oct 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 7

scumpik_lui spune:
 Haloooo!
Abia ce am prins si eu putin timp si am intrat sa va salut. Luca este bine, vad ca nu mai stranuta si ma bucur ca i-a trecut.
Am vazut ca ati avut azi-noapte activitate 
. Eu cred ca nu mai intru in seara asta ca mai am treaba. Ne auzim maine.
Va pup...pa pa pa
 Il asteptam pe Mos Craciun 
Scumpik, mamica de 
 Luca (17.10.2006)
Poze Luca,  www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

GETY spune:
 Am intrat sa va salut, tot vorbiti de melodii, acum ascult Beatles - "Here comes the sun" si "Baby it's you", tare-mi plac.
Pe mine m-a durut azi capul si cum pe mine de obicei nu ma doare nik, cred ca am facut din tantar armasar.
Am de recuperat din urma, dar am s-o fac maine.
Va pup pe toate, "de la A la Z" cum zice Xandrutza si va urez o noapte buna.
Asa creste Maria Diana

MamiLili spune:
 Cum se mai simt Bucuriile bolnavioare? Vladut? Nicolas?
Apropo de Beatles, stiati ca melodiei "Lucy in the Sky of Diamonds" i s-a pus acest nume dupa LSD? Beatlesii erau mari consumatori. Din ce-am invatat eu la facultate, LSD-ul este cel mai "safe" drog, in sensul ca te poti lasa fara sevraj si fara consecinte neplacute asupra organismului.
Preferata mea de la Beatles e: www.trilulilu.ro/cameliam/0d47718d6e3286" target="_blank">When I'm sixty-four
Lili, mamica lui  
 Mathias   (17.10.2006) 
 Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()

MamiLili spune:
 Mai Gety, uite ca m-am pus pe ascultat piesele Beatles 
 din cauza ta. Numai ca la cashti, altfel trezesc toata casa. Sunt ca ala din reclama la Cosmote "siiiiinguuur, atat de siiiinguuuur".
Lili, mamica lui  
 Mathias   (17.10.2006) 

MamiLili spune:
 O-bla-diiiii o-bla-daaaaa!!! Nu-i nimeni sa cantam pe doua voci?
Lili, mamica lui  
 Mathias   (17.10.2006) 

lilina spune:
 nobody ???
iar sunt singurica acasica :((((
Lilina si  
  Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe  
  site-ul lui bebe   
  varsta lui bebe 

Monique_new spune:
 Neata. Gata 
-luta.
Lili da tu chiar nu ai somn mama. Ce presteaza Vladone de tu nu dormi.Demoleaza casa noaptea![]()
Eu am fost cracanat ieri am facut cumparaturi dimineata si dupa curatenie. Am cazut lata aseara.
Roxana hai nu te mai agita ca o sa fie totul bine. Lasa dupa sarbatori daca e te mai duci la alta ecografie.Pupici
 pt Daria si "fratiorul " ei
....sau "surioara"
.
POZE COSMI 1 ANISOR

Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

xandrutza_76 spune:
 Buna dimineata!
Monique, multumesc pentru cafea.
Lexi, ma bucur ca ne-ai scris. Va doresc drum bun si acomodare rapida. Astept vesti de la voi cat mai curand. Un An Nou fericit!
Gety, ma faci sa ma pun si eu pe ascultat Beatles ![]()
Scumpik, ma bucur ca Luca este mai bine.
Lili, vezi ca si azi prajituresc, daca doresti ceva 
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi

Monique_new spune:
 xandrutza_76 ce prajituresti pina la urma ca eu ma apuc luni sau duminica sa fac ceva ?
POZE COSMI 1 ANISOR

Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

lakioana spune:
 Salutare fetele,
Va multumim frumos tuturor pt. aprecierile voastre la adresa lui Reby. E frumoasa...da...dar si celelalte bucurii sunt la fel de frumoase. Sunt niste ingerasi dulci toti. Sa ne traiasca si sa ne fie sanatosi. Si voi la fel 
. 
Vreau sa va spun ca dupa cateva zile de greva totala la olita, au sosit din nou zile bune. Acum vine la mine si spune ca face kaka sau pipi (pepi-cum spune ea), si daca nu o pun cand spune, se supara si striga mai tare 
. Vad ca stie ea ce e mai bine pt. ea...s-a invatat sa fie curatzica 
. 
In rest ce sa va mai spun...invata zi de zi cuvinte noi cu o repeziciune la care nu ma asteptam (dupa ce timp de cateva luni ramasese doar la mama si tata...chiar mi-am facut probleme). 
Papam destul de bine...chiar daca acum ii ies ultimul incisiv si doua masele.
Chiar am vrut sa va intreb daca e normal ce ni s-a intamplat ieri. Alaltaieri i-a pocnit gingia la o masea...si ieri era iesita una din laturi. Toata ziua ieri a stat cu manutza in gurita. La un moment dat, aseara am vazut-o plina de sange pe un deget si pe la guritza. M-am speriat asa de tare. M-am uitat repede sa nu se fi taiat in ceva. Dupa aceea m-am uitat sa nu se fi muscat de limba. Nu era nici asta...cu toate ca era destul sange si pe limba. Apoi m-am uitat la masea. De acolo era. M-am tot gandit daca e normal. S-a oprit sangerarea dupa scurt timp, iar azi de dimineata, cand m-am uitat, i-a ramas langa masea un loc rosu inchis maroniu, ca si dupa ce iti scoti o masea si se cicatrizeaza locul. Nu stiu ce sa spun...sper sa nu fie ceva probleme...oricum mie nu mi se pare normal.
Voi ati patit asa ceva cu copiii?
Pana una alta va pup pe toate si va multumim inca o data.
_
Lakioana mami lui 
 Reby, o minune de fetitza 
(16.09.2006)