Mamici de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Buna dimineata, mai asa pe la amiaza …
Si eu sint la servici, insa e putina lume si putina treaba la birou, asa ca am timp sa bintui pe internet.
Vad ca toata lumea s-a petrecut bine de Craciun.
dana, ma bucur ca treci mai des si ca totul decurge in regula cu sarcina. Esti deja avansata rau de tot la saptamini, azi-miine o sa afli daca e fetita sau baiat. Bafta la ecograful din ianuarie. Nu fii suparata ca n-ai mers acasa anul asta, sint convinsa ca o sa va luati revansa cu virf si indesat la anul, cind o sa-l duceti pe bebe sa petreaca primul Craciun in Romania.
narcisa, casa de piatra si multa intelegere va doresc. Ati avut o casatorie tare romantica pe malul marii, nu pui poze? Sint convinsa ca a fost ceva deosebit.
nati, esti tare simpatica cu gatitul Sa stii ca suna bine ce-ai pregatit pe-acolo, sint convinsa ca i-ai facut sa saliveze pe oameni cu bucatele alea bune ...
sibylle, tu ce anume lucrezi? Vladimir merge la gradinita deja?
maryb, cit timp nu curge singe rosu nu e problema, eu asa am inteles. Asa ca nu te ingrijora, probabil ca sint ceva urme mai vechi.
dyanira, nu stiu ce sa zic, la mine doar sfircurile au crescut si s-au mai inchis la culoare, restul pare la fel. Insa probabil ca difera de la sarcina la sarcina, probabil ca la tine cresc mai repede.
avalon, bubuleana cum a fost primul Craciun cu bebe?
La noi a fost foarte frumos, chiar daca anul asta am fost departe de casa. M-am simtit linistita, impacata, fericita. Am avut musafiri de acasa si le-am impartasit vestea cea mare, iar varu-meu mi-a zis ca el suspecta ca-s insarcinata. Zice ca se vede pe mine, am alta lumina in ochi.
Pina la urma am petrecut un Craciun tare frumos, cu rudele care au adus de la varza murata pina la cirnati de-am pregatit de toate ca acasa, cu bebe mic care creste si incepe sa-i produca ceva greturi maica-sii (desi nu-s sigura ca greturile n-or fi cumva de la gramada de sarmale pe care-am mincat-o).
Mai trec prin zona, o zi frumoasa va doresc

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MARY da ..indicat ar fi sa ceri parerea unui medic....dar daca sangele era maro ...e sange vechi. Deci, e posibil sa fi fost o ramasita de cand embrionul s-a nidat. Mai da-ne de stire.

DYANIRA si eu am aceste firisoare.....acum cand mi-au aparut nu stiu ca nu am bagat de seama.

TURTURICA da, si eu sper sa merg la anul acasa. Tu? Cand ai fost ultima data? Da, am ceva sapatamani si sa dea D-zeu sa merg asa tot inainte pana la termen. Ptiu sa nu fiu de deochi!

Eu de la mancarea asta de sarbatori ma cam doare stomacul.........m-am dezobisnuit sa mananc prajeli, tocatura.....asa solid......si acum.....ma cam deranjeaza stomacul.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Fetele, care din pacate ati mai pierdut sarcini, vi s-a intamplat sa nu mai suportati anumite alimente? De exemplu, eu nu reusesc sa mai vad cerealele. Eu pe atunci , dimineata mancam un castron intreg de cereale. Acum, nu vreau sa aud de ele......asa mi-a ramas o pata pe creier.

Acusica ma duc iar la film!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by maryb

buna dimineata dragelor,

eu am avut ieri o zi nasoala....pe la pranz a inceput sa ma intepe rau in partea dreapta mai sus spre san de nu puteam sa stau in picioare....am stat in pat pana mi-a mai trecut dupa care am luat un no-spa si am mai stat in patut pana mi-a trecut de tot. Apoi seara cand m-am dus la baie sa fac si eu pisu ce sa vad pe hartia igienica ???....o secretie maronie...m-am speriat, parca visam, ma uitam la hartie si nu-mi venea sa cred ca e adevarat. Apoi am bagat un pic degetelul in interior si cand l-am scos am vazut un firicel mic mic de sange. M-am panicat de tot atunci, i-am spus si sotului meu si a incercat sa ma linisteasca. Am pus repede 2 utrogestan si m-am bagat la culcarica de la 9 fara ceva. M-am dat jos din pat doar sa ma duc la toaleta, dar am vazut ca nu s-a mai luat nimic pe hartia igienica. Acum sunt mai linistita, dar stau si ma intreb de la ce sa fi fost ??? de la faptul ca m-am agitat cam mult zilele astea, de la intepaturile alea de ieri, de la faptul ca ma aflu in perioada in care daca nu as fi fost gravi ar fi trebuit sa-mi vina CM-ul sau s-o fi fixat bebele meu de tot ??? voi ce parere aveti ?

Acum sunt la munca, dar asa mi-as fi dorit sa stau acasa sa ma odihnesc....imi este tare frica acum sa mai fac orice mic efort.

Cam astea sunt noutatile la mine....

maryb 8+ cu mic

comoara mea

Maryb, durerea in partea dreapta poate fi de la bila. La femeile gravide, bila functioneaza mai lent, de aceea trebuie mancat mai des, mai putin gras!!! Secretia maronie poate fi de la stresul din ultimele zile, sunt convinsa ca te-ai agitat cu pregatirile de Craciun. Ai grija de tine, odihneste-te!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput