Mamici de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Fetelor, multumesc de urari!!!Si voua si bb-ilor sanatate multa!!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Mona, ma bucur ca esti bine, si astept vesti cum a fost la ecografie.
Noi mergem la control pe 17 ianuarie, deja nu mai am rabdare, cand ma gandesc cat o sa ma chinuie aia pe acolo cu teste,analize, abia astept sa scap de ziua respectiva.
Ai grija de tine si sa vii cu vesti proaspete de la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Narcisa, cu intarziere, iti urez si eu CASA DE PIATRA!!!! Sa aveti o viata frumoasa impreuna, cu multe realizari si impliniri si multi bebei !!!!
Eu nu prea am reusit sa ma bucur de acest Craciun, multe greturi si varsaturi; asta ca tot ma laudam eu ca nu le am...
Mona, bafta la eco!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

CASA DE PIATRA NARCISA! Va doresc multa fericire, multe impliniri, si bebei sanatosi!
Voi cititi pe site la Odiseea sarcinii ce se intampla in fiecare saptamana? La noi (12 sapt.) se pare ca bb e in culmea activitatii, zicea ca se misca mult, oare nu de-aia mai avem crampe? (si eu am dureri de burta, seamana cu durerile menstruale, dar nu sunt asa puternice)

dia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

IRDA deci m-am masurat acum si in talie am 74 cm, stiu ca inainte aveam 68 cm. Zona din jurul buricului am masurat-o si am 81 cm. Daca masor sub buric la 2,3 cm....pentru ca la mine acolo se vede "umflatura" tare....am 84cm. Nu stiu cat aveaminainte. Eh....era asa o curiozitate cu masuratorile astea. Mai bine sa vedem burticile in poze. Asteptam vesti de la eco.

MONA tin pumnii pentru eco.

NARCISA cat e ceasul la tine? Fata de Ro care este diferenta de ore?

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna dimineata fetelor! Cum va reveniti dupa cele cateva zile de sarbatori? Eu trebuie sa ma dezmeticesc pentru ca sunt deja la serviciu si nu am nici un chef de munca. Abia astept sa vina weekend-ul.

Anna 10+
AMR 30
vinebarza
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata dragelor,

eu am avut ieri o zi nasoala....pe la pranz a inceput sa ma intepe rau in partea dreapta mai sus spre san de nu puteam sa stau in picioare....am stat in pat pana mi-a mai trecut dupa care am luat un no-spa si am mai stat in patut pana mi-a trecut de tot. Apoi seara cand m-am dus la baie sa fac si eu pisu ce sa vad pe hartia igienica ???....o secretie maronie...m-am speriat, parca visam, ma uitam la hartie si nu-mi venea sa cred ca e adevarat. Apoi am bagat un pic degetelul in interior si cand l-am scos am vazut un firicel mic mic de sange. M-am panicat de tot atunci, i-am spus si sotului meu si a incercat sa ma linisteasca. Am pus repede 2 utrogestan si m-am bagat la culcarica de la 9 fara ceva. M-am dat jos din pat doar sa ma duc la toaleta, dar am vazut ca nu s-a mai luat nimic pe hartia igienica. Acum sunt mai linistita, dar stau si ma intreb de la ce sa fi fost ??? de la faptul ca m-am agitat cam mult zilele astea, de la intepaturile alea de ieri, de la faptul ca ma aflu in perioada in care daca nu as fi fost gravi ar fi trebuit sa-mi vina CM-ul sau s-o fi fixat bebele meu de tot ??? voi ce parere aveti ?

Acum sunt la munca, dar asa mi-as fi dorit sa stau acasa sa ma odihnesc....imi este tare frica acum sa mai fac orice mic efort.

Cam astea sunt noutatile la mine....

maryb 8+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

multumesc fetelor care mi-au admirat burtica..nu mi-ati spus nimik de bb Maria..nu-i asha ca seamana cu mine!!!
maryb eu zic sa suni macar pe dr sa intrebi ce s-a intamplat aseara

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
14+ am oMARIA!!!AMR 26sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

si eu trebuie sa ma duc la salon si nu am chefffffff
dar cum spuneam trebuie!!!
cam linishte azi pe forum...

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
14+ am oMARIA!!!AMR 26sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetelor intru ai eu pe la voi din nou sa va cer sfatul
ca voi sunteti mai experimentate.
Dimineata cand mi-am facut dus am observat pe ambii sanii niste firisoare rosii-vinetii.De la ce or fi oare?Voi ati patit asa?Eu cred ca sunt de la faptul ca sanii mi s-au marit tare mult si s-a intins si pielea dar nu stiu....Astept sa imi spuneti daca voi ati patit asa ceva sau de la ce credeti ca o fi.
Va pupic pe toate si va doresc o zi minunata.

Diana
4+

Mergi la inceput