Strumfi de iulie-august 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 20
brazuca25 spune:
In primul rand FELICITARI BURTICI Era clar ca burticile de la odiseea noastra trebuiau sa castige!
Denisa mea are de ieri dimineata niste bubite destul de urate pe pielea capului care m-au speriat destul de tare. Pediatra nu este in Bucuresti si nu raspunde la telefon, asa ca i-am dat si eu cu ulei de bebelusi inainte de baita. Majoritatea s-au uscat si au facut cojite dar inca mai sunt destule. Nu stiu ce poate sa fie.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
cafera spune:
Ma bucur ca am gasit mamici de iulie-august 2007. Ma inscriu si eu printre voi, daca imi permiteti. Eu sunt mamica de Alexia 7 ani si Ilinca(26.07.2007). Am vazut pozele bebeilor vostrii si sunt superbe! Felicitari! Va urez sarbatori fericite si astept sa comunicam.
brazuca25 spune:
Bine ai venit cafera!
Andutzy imi pare rau pentru probleme cu lapticul.
Succes fetelor ce au inceput diversificarea. Sa pape bebeii tot tot! Si noi am inceput cu sucul de morcovi. As vrea sa ii bag si cereale de azi sau maine dar nu sunt prea hotarata. Ma mai gandesc.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
andreea c spune:
Neata mai pe la pranz!
A cumparat cineva telefonul de la Fisher Price? Cel din reclama din stanga...Eu ma gandeam sa-l cumpar, dar nu sunt sigura daca ii va placea si lui Raducu.
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
elizas spune:
Lia, am vazut pozele noi. Sunt superbe! Si Amelia trece prin aceeasi faza a manifestarilor fata de fetele staine. Este trecator, desi neplacut fata de cunoscuti.
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
BBPuck spune:
Buna, surioarelor,
Am mai intrat si eu putin si ziceam sa anunt "in gura mare" (ca am vazut problema lui anduzty si stiu ca e reala - cea cu lipsa de Galactogil de pe piata). Am gasit la farmacia Tinos (intersectia Baba Novac cu Ion Tuculescu), in sectorul 3.
Va pup si Sarbatori fericite:).
elizas spune:
Bine ai venit cafera!
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
sunflower1979 spune:
felicitari celor mai frumoase burtici! sunt mandra ca sunt colega de odisee si mamica de strumf alaturi de voi. bravo, meritati premiul intai, nu doar pt frumusetea voastra, ci si pentru unitatea si prietenia ce s-a legat intre voi/noi.
cafera, bine ai venit! te asteptam sa ne spui mai multe despre strumfita ta, Alexia.
Lia, am vazut minunata Craciunita, care-i toata-toata mamica ei. e tare dragalasa cum zambeste ea asa, si cred ca si miroase nemaipomenit (a bebelus sau a domnisoara). cum mai stati cu somnul? s-a mai repetat noaptea aceea cu somnic bun? ah, si apropo de faptul ca-i salbaticutza Miruna de-o bucata de vreme...exact asa e si denis, nu stiu ce are, dar azi rade la o persoana si maine plange de zici ca il mananca. chiar a avut zilele astea o multime de reprize de plans, numai cat se uita cineva la el. speram sa fie trecatoare, caci el era cel mai dragalas copil, statea la toata lumea, radea intruna, dormea pe unde apuca....
fetelor, ati vazut filmuletul pus de gabrielabv? lasand la o parte faptul ca mi se rupea sufletul de bietul copilas si parca imi venea sa intind eu mainile sa-l iau din piscina, ma miram ca statea cu urechile in apa. eu ma stresez de numa' la baita sa nu-i intre apa in urechi lui denis, si uneori se mai intampla, dar numai putin. o fi chiar asa de grav? mi-e frica de otita asta si de faptul ca netratata (daca nu e descoperita) poate duce la surzire (asa s-o fi spunand?). si ideea lectiilor de supravietuire in apa mi-a placut tare mult.
brazuca, nu stiu ce sa spun de bubitele denisei, dar sper sa-i treaca repede si sa nu fie nimic grav.
iar nu stiu vroiam sa mai spun, dar daca-mi amintesc, revin.
o zi buna!
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2103548632/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)