Strumfi de iulie-august 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana75 spune:
Fianna, super tare sotul tau cu stirile romanesti.
Oana, sa fie cum vreti voi.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
sunflower1979 spune:
elena, zi-mi si mie cum ai facut de ti-a dat id la filmuletul cu elfi, ca sa-l salvezi? merci frumos?
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2103548632/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
brazuca25 spune:
Wow ghinetz ce palpitatii acum de sarbatori! Sa fie oare? Daca e sa fie, numai bine, daca nu, atunci mai e timp.
Si eu mi-as mai dori un bebe, chiar si acum, dar nu se poate pana nu ne asezam "la casa noastra". Suntem tineri, mai e destul timp, numai ca mi-ar fi placut sa fie diferenta mica de varsta intre copii. Om trai si om vedea.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
brazuca25 spune:
Azi mi-am primit si eu cel mai frumos cadou de Craciun pe care il puteam cere: Denisa azi noapte a spus MAMA, foarte clar si legat si parca special ca sa ma cheme sa o iau din patut. In secunda in care am auzit mi-au dat lacrimile instantaneu. Ea se tot pregateste de cateva zile sa spuna...dadea din buze si spunea mama dar fara sa scoata sunetele...parca era pe "mute". Acum ca a reusit, exerseaza de zor, dar mai mult ii iese BABA decat MAMA.
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
mychydutza spune:
uau, numai vesti bune. se vede ca vine Mos Craciun....Brazuca se bucura de primul "mama", Oana are tendintze gravidice (doamne ajuta daca va doriti), Lia se bucura de "somn". si daca tot suntem la capitolul noutati ia priviti aci:primii pashi
pupilici
*mihaela*
brazuca25 spune:
mychydutza ce dragut!!!!!!! A functionat bradutul ca motivatie sa mearga strumful tau! Bravooooooooo!
oaana spune:
Felicitari Corina1
Mihaela,tare vanjos flacaul tau.
Oana,sa ne arati si noua liniutzele.
Oana,mami de Yoyo si Bubu
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
mychydutza spune:
nici nu-mi venea sa cred cand l-am vazut pasind. park imi era si frik, ma gandeam ca e prea "crud". nu-l las foarte mult, insa piciul e inebunit si nu mai vrea sa stea in patut deloc.
cu iesitu afara n-am prea prestat, ca me frik sa nu raceasca. nu cred ca procedez bine dar, fiecare cu pasarelele lui...........hehe
*mihaela*
brazuca25 spune:
mychydutza sa stii ca si eu am capatat asa o teama sa o mai scot afara, ca nu i-a trecut nici acum nasul infundat. Sforaie inca destul de bine asa ca nici noi nu prestam cu iesitul afara. Si uite asa fara sa o fac intentionat, o "educ" si pe soacra-mea, care nu vrea sa vina ea la nepoata-sa in vizita, vrea sa se duca barbata-miu cu ea. Adica sa scoata copilul racit afara pe gerul asta ca sa o viziteze pe ea. Uite ca nu se poate momentan ca e inca racita.
brazuca25 spune:
Fetelor voi ce le luati cadou la bebei? Nu i-as mai lua hainute ca are deja mult prea multe. Si jucarii la fel. Sunt cam incurcata.