Strumfi de iulie-august 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 10
Amethyst spune:
Neata, desi e aproape pranz
Aylin draga mea, cu intarziere iti urez si eu La multi ani fericiti, sanatosi si cu o familie minunata si de asemenea felicitaaaari pentru maseluta Almei, m-ai dat gata cu asta
ghinetz da ai curaj, nu gluma. Pe mine m-ar apuca o frica teribila, e drept ca eu deocamdata nu imi mai doresc alt bebe.
fianna pai vrea si omu' sa invete romana si tu nu vrei sa-l ajuti deloc, ntz ntz ntz
Anto multa sanatate Soniei!
Noi nu avem noutati, cu dormitul e la fel, se trezeste doar o data sa manance si in rest sa verifice daca e cineva langa ea, zambeste foarte mult dar cu rasul in hohote nu ne fericeste decat o data, de doua ori pe zi cand facem noi ceva foarte amuzant. Si mi-e atat de draga s-o aud "galgaind" dar pacat ca nu se intampla asa de des. In rest, e in continuu in miscare.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Gabrielabv spune:
neata fetelor
eu mi-s tare ocupata cu concertul. Ieri am avut o reprezentatie si azi e super concertul la Teatrul Dramatic, de aceea nu am mai apucat sa scriu
Aylin am cantat si pentru tine ieri ca mi-am dat seama ca nu mai pot sa-ti fac urari pe aici, am intrat la un moment dat in mare viteza si cred ca am gresit adresa ca nu am gasit strumfii, dar numai astazi mi-am dat seama ce am facut
Medeea a luat-o razna total cu dormitul, se trezeste din ora in ora, am ajuns sa o tin de maini sa stea cuminte sa adoarma din nou, o iau pe mine si o legan, iar cand nu mai merge nimic ii dau sa suga. M-am hotarat sa-i cumpar si eu cereale sa-i bag cate putin in ultimul bibe ca nu mai stiu ce sa fac.
Monicabo eu o scot in continuare afara indiferent de cat de rece este si o las cel putin 3 ore. Pana acum nu a racit si e sanatoasa bine mersi. Parerea mea e sa nu te sperii, ca asta le face bine, se calesc
Antoanela sanatate multa Soniei
Vivela ne plac si ochii verzi pupici pentru David, asa imi place in poza cu nasucul rosu de aer rece
ghinetz spune:
Ioana nu am facut test. Nu inca. Nu stiu de ce. Mai astept. Cum spuneam...sunt asa, parca in transa. Nici nu stiu ce vreau. Ar fi super ca lumea un bb acum, pe bune. Dar parca as zice si ca ar mai fi fost de asteptat. Mai vedem. Poate doar organismul meu imi joaca feste. Ce-o fi...fie binevenit.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Gabriela, daca spectacolul e filmat...poate ne pui si noua putin din el. Tare as vrea sa te vad!
Ame io nu-s curajoasa de felul meu, dar mereu mi-am dorit multi copii. Si daca nu vin ei asa, pe nepusa masa, eu sigur nu aveam curaj sa-i fac. Mereu as fi zis ca...mai tarziu. Si daca acum chiar nu e decat alarma falsa, ma bucur ca ma fost pusa in situatia asta si sa vad ca idee ma umple de bucurie. Si pe mine si pe sot. Si mai ales ca stiu ca prin aprilie sotul pleaca in Franta pentru un timp. (oare nu-s inconstienta ca vreau bb acum?)
ghinetz spune:
Si pentru ca nu stiu daca zilele urmatoare mai am timp sa intru pe net...va scriu acum urarea mea. E spusa aceea faina din finalul Magicianului lui Fowles:
Cine n-a iubit azi, sa iubeasca maine,
iar cine a iubit, sa iubeasca maine.
liadorian spune:
E clar ca vine Craciunul, nuami lucruri speciale ni se intampla. Primul: Una mica a dormit, pentru prima oara in 2 luni jumate. A dormit. Punct. Treziri pentru papa la 3-4 ore, in rest, nani, nani. Eram azi-noapte interzisa de uimire, nu mai spun ca dupa 4 nici n-am mai putut inchide un ochi, ma simteam asa de odihnita de parca as fi dormit 8 ore fara pauza.
Al doilea: Oanaaaaaaaa! Pai asa palpitatii imi dai tu?! Daca e sa fie, sa fie intr-un ceas bun! Daca inca nu e... Mai are timp sa vina o Ileana-Cosanzeana!
De mana cu Dumnezeu
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
Gabrielabv spune:
vineri a facut medeea 4 luni si a avut fix 6 kg si 62 cm, a luat 700g, ceea ce e bine zic eu, mai ales ca s-a facut asa mare cu lapte de la mine, ceea ce nici nu indrazneam sa sper, doar cu somnul peste noapte s-a dereglat. Spune un fel de meamea care suna a mama si ma da gata cand o aud. Inca nu se intoarce pe burtica singura si vrea sa stea doar ridicata
Aylin legat de paine ar fi bine sa respecti cantitatile din cartea masinii de facut painica, altfel risti sa nu-ti iasa bine, e in functie si de capacitatea cuvei. Eu ti-am spus doar ce poti adauga sa-ti iasa mai buna. Daca crezi ca te ajuta pot sa-ti detaliez reteta mea. Ideea e cand incepe sa framante, trebuie sa se adune ca un colacel tot aluatul si daca pui degetul sa nu se lipeasca de el. Daca e prea moale mai pui cate putina faina iar daca nu se aduna mai pui putina apa
CarlaV spune:
Si eu pe fuga ca plecam la un botez. Ma bucur ca v-a placut cum rade Sabina. Oana, ma gandeam ca eu o sa mai am repede un bebe, dar inca nu mi-a revenit menstruatia si noi ne protejam. As vrea totusi sa alaptez cam un an si apoi sa ne apucam de alt bebe, asa ca esti binevenita sa mi-o iei inainte . Asta e valabil si pentru celelalte care-si doresc alti copii.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
mamii spune:
ghinetz super!Ce o fi o fi!Cum ai zis si tu un nou membru este binevenit.Si mie mi-a intarziat si ma gandeam ca o sa fiu iarashi gravidoasa si imi faceam planuri sa fiu mai detasata si sa ma bucur mai mult de burtica.. dar au venit rusii si ... am uitat de gandul cu burtica!Poate mai tarzior.
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
liadorian spune:
Anto, multa sanatate Sofiei! Sa treaca repede viroza asta uracioasa!
Oana, eu mereu m-am intrebat daca as mai avea curajul sa fiu o data insarcinata, desi ne mai dorim mult de tot un copil... Motivele le stii. Oricum, am impresia ca pe Una am facut-o asa, cu deplina candoare si inconstienta, iar acum, gandul ca as mai putea naste o data ma sperie, sincera sa fiu. Dar ma uit acum lung la gravidutze pe stada - si ele la mine si la Miruna si probabil fiecare se intreaba cum e sa fie in locul celeilalte...
De mana cu Dumnezeu
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra