Nou stil de viatza (163)
Raspunsuri - Pagina 7
puskin spune:
Da, tot Monti voi manca. Fac racitura de curcan, niste salate, friptura si dulciuri ( si Monti si neMonti).
Tocmai ce mi-a spus sotul ieri ca doar nu o sa tin regim si in noaptea de Revelion
. Mie Monti mi se pare atat de permisiv, ca nu ar fi o problema...in ianuarie implinesc 1 an de monti in care nu am avut decat 3 abateri: 1 prajitura la aniversarea a 5 ani de casnicie, si de 2 ori am mancat sandwish-ul pe care ti-l dau in avion, neavand alte variante si simtind deja ca ma scurg de foame.
Voi ce v-ati propus sa faceti cu dieta? O parcati?
Delidana spune:
Buna,
Azi n-am chef de nimic, habar n-am ce-o sa fac...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Carmen, mersi pentru aprecieri. Nu sint foarte incintata de ce-a iesit dar sa zicem ca merge.
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
mai sa fie, si pe mine m-a lovit un "nechef" crunt tare. Vreau sa stau intinsa in pat si sa nu ma deranjeze copiii. Sa ma odihnesc fara sa am grija lor.
Ruxandra, felicitari!
Ce facem cu dieta in timpul sarbatorilor? nu stiu, vorbim dupa...![]()
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
cornelia_laura spune:
Hop si eu. Am mai tras o tura de cumparaturi singurica si tare mi-a placut. Pentru mine nu am luat nimic, in schimb am luat pt baieti, sot, socrii. Dar m-am uitat linistita fara stres, ceea ce se intampla destul de rar.
Acum intru in bucatarie si incep cu saratelele.
Intradevar i s-a potrivit ipostaza de taranus lui Edi. El e o fire vesela oricum.
Carmen, da si mie o felie de cozonac. Am avut si eu o tentativa acum 2 ani dar nu s-au putut manca asa ca raman tot in datoria soacrei. E mai bine Teo?
Violeta, in primul rand daca tot nu vine mai fa un test peste 2 zile. Nu e musai sa fie dereglare, poate fi si o sarcina mica chiar daca tu ai ciclul regulat. Apoi chiar daca nu e bebe si chiar daca esti dezamagita, incearca sa te bucuri de Craciun impreuna cu cei dragi pe care ii ai alaturi. CU SIGURANTA un bebe e pus deoparte pt tine si va veni la momentul potrivit. Dar nu hotaram noi momentul asta.....
Delia, am vazut pozele. Iti sta bine tunsoarea
.
gusta, putere multa la ce ai de facut. Dar ia-o usor ca nu cred ca vine cineva sa te controleze.
Eu am niste rusi urati de tot. Toata noaptea m-a durut burta de imi venea sa plang si inca nu m-a lasat.
SARBATORI FERICITE !
cornelia_laura spune:
quote:
Originally posted by mephala30
. Vreau sa stau intinsa in pat si sa nu ma deranjeze copiii. Sa ma odihnesc fara sa am grija lor.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!![]()
nu va place, ignorati!
Doamne ce bine te inteleg....
SARBATORI FERICITE !
doroty spune:
Buna ziua!
Am spalat ieri ferestrele pe gerul ala cumplit. Dar cam atat.
La 6 am plecat la cumparaturi, la Plaza, ca e cel mai apropiat centru comercial.Strazile erau pustii dar cand am ajuns acolo parca era manifestatie.Coada la Media Galaxy, coada la Leonardo, coada la Zara, etc...
Toata lumea vrea sa -si cheltuiasca repede banii...N-am cumparat nimic pentru mine ca era prea obositoare aglomeratia, reducerile erau pe ici pe colo, timide, ca asa e la noi...
Eveniment: aseara am mancat carne de porc prajita. Gata cu postul.
Arat ingrozitor , cu cearcane mari.
M-am hotarat sa mananc carne, nu mai vreau sa devin vegetariana!
In doua ore plec iar la cumparaturi, n-am terminat...
SARBATORI FERICITE SI IMBELSUGATE! 
Delidana spune:
Doroty, esti curajoasa, sa speli geamurile pe frigul asta.
Cit despre aglomeratie, asa e in perioada asta, parca vine potopul si toata lumea vrea sa aiba provizii.
Ai vrut sa devii vegetariana? Din ce motive, daca nu sint prea indiscreta?
Planuiesc inca o iesire la teatru, cel mai probabil tot cu colegele. Te tenteaza?
E tot o piesa de Shakespeare, comedie...
Gusta, uitasem sa-ti multumesc si tie pentru aprecierile referitoare la freza. Tu ce mai faci azi?
Carmen, ce mai face bursucelul cel mic? I-a scazut febra?
Restul fetelor, ce faceti? Treaba, cumparaturi, gatit? Spuneti repede. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Doroty, cum a fost carnea de porc? Ai servit-o cu "ceva" (paharelul) alaturi? ![]()
Cornelia, de ce crezi ca voi ramane la cozonacul mamei? De bun ce-a iesit al meu. ![]()
Pt. dureri de ce nu iei un nurofen plus? Trece repede si poti munci voioasa.
Am facut un pui la ceaun cu o punga de legume congelate si apoi am iesit putin pe afara, sunt -7 grade, gerulet.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">cateva poze de azi
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
mephala30 spune:
Delia, acum am citit ce-ai postat.
Ce se inghesuie lumea la cumparaturi, in special la mancare. Ceva de speriat.
Eu sunt relaxata, am scapat ieftin Craciunul asta.
Fara stres, cadourile le-am luat din timp, n-am stat deloc la cozi.
Teodor e binisor. Are gingia super umflata, da sa-i sparga un colt de masea. Febra n-a mai facut de ast'noapte. Poate, poate, scapam numai cu atat.
Tu ce ai facut azi?
Delidana spune:
Azi am stat acasa si am lenevit, nu ma pot lauda cu nimic. ![]()
Mi-e o leneee, ceva de necrezut.
M-am ingrasat si mi-e ciuda...
, ieri abia ma mai incapeau blugii dar ma gindesc ca era si de la faptul ca erau proaspat spalati. Si totusi... Incerc sa maninc mai putin (adica doar o felie de cozo in loc de doua
) si sa merg mai mult pe jos...