Nou stil de viatza (163)
Raspunsuri - Pagina 4
gusta spune:
Carmen cred ca de la maselute i se trage.nasol pupici si sa treaca repede.
Delia chiar nu am ce sa zic.
Tzuni papam paine cu o felie de sunca.
Am primit de la olandez un ornament de masa de craciun foarte frumos.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by gusta
Am primit de la olandez un ornament de masa de craciun foarte frumos.
ce frumos!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

hcclara spune:
Salut fetele, ce faceti?
Eu am terminat de culcat copii, plec sa ma uit la un film!
Carmen, nu te-ai uitat la el in gat sa vezi poate e rosu? mie mi se pare cam mare febra ca sa fie de la dinti, nu stiu ce sa zic. Ai grija sa bea lichide destule ca sa nu se deshidrateze! tinem pumnii sa-i treaca repede!
Noi am facut dupa-masa bradutzul, e putin mai mare decat Marc, insa e frumos! Luca banditul si-a dat seama ca am avut si o pungulitza de globuri de cioco si a dat atacul la ele! nu ma gandeam ca stie, ca dpoar n-are nici 2 ani!!! dar m-am inselat...bine ca n-am cumparat numai o pungulitza!
Apoi am fost in oras toata familia, mama ce nebunie prin oras, au inceput reducerile si toata lumea cumpara ca disperatii! M-am ales si eu cu un sutien si o pereche de pantaloni treisfert, un parfum la sotior de mos, si inca un dinozaur la colectia lui Marc ca e innebunit dupa ei.Dar il aduce mosul.
Delia, distractie placuta la teatru maine!
A, si le-am luat cadouri la socrii, bine ca am scapat de asta, bilete la teatru!
Noapte buna tutror, ma duc sa vad la ce film sa ne uitam!
gusta, mai ninge la tine?
Claudia
mephala30 spune:
Buna dimineatza! 
Hcclara, da, e prea mare temperatura ca sa fie de la dinti. Cu siguranta e o viroza. Ne trebuie multa rabdare, caci e plangacios si vrea numai in brate.
Ei, poate ne prinde Craciunul sanatosi.
Sa stapanaiti sanatosi cadourile primite de la mos.
Azi fac si eu aluatul de saratele. Ma bate gandul sa fac si doi cozonaci. Sa vedem...
Week. frumos.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Delidana spune:
Buna,
Carmen, sper sa-i scada febra lui Teo cit mai curind si sa scapi de stres.
Vad ca a revenit la moda cuvintul "cozonac". ![]()
Gusta, te-ai trezit?
Claudia, mersi.
Ieri am vazut doua filme, "American Gangster" si "Bee Movie". Primul nu prea m-a impresionat si a fost lung de nu se mai termina, al doilea a fost dragut.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
roxana1974 spune:
Dragele mele, buna dimineata! M-am trezit la 9 jumate si am apucat sa-mi beau cafeluta in liniste, vorba vine cafeluta, o iasca - vorba colegelor mele, e din ciuperca aia ganoderma, scumpa si deocamdata fara nici un efect...in fine...
veste buna: am net acasa!!! ura!!!
de 2 zile am net, iar de acu incolo promit sa intru mai des, sa dau rapoarte la timp si sa postez meniu si alte chestii, k sa mai dau jos ca stagnez de cam multa vreme!
Vreau sa vad cearcanu' lui Tzuni si freza Delidanei, iar eu promit ca pana deseara sa pun poze de la Christmas party de la job - a fost super, am si poza cu zanul
Doamnelor, va las aici deocamdata, va doresc o zi faina si spor la treaba!
va
pe toate,
Roxa
carina spune:
Neata gagici,
Poftiti la cafea si la ceai.
Eu am intrat sa va pupicesc pe toate ca plecam azi la Sighet si ne intoarcem luni. Mergem sa o vedem pe bunica sotului dar Craciunul il facem acasa la noi. Inca nu am pregatit nimic dar o sa le fac luni seara.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Neatza.
Sunt aci pe baricade cu voi.Dar acusi plecam la cumparaturi ca lista e lunga.
Claudia numai ninge dar e un frig si vad ca zapada inca se mentine.Arata destuul de frumos afara.Sa stapanesti sanatoasa cadourile.
Carmen eu la Mara cand i-au dat maselutele a avut 3 zile febra fara alt simptom.
Roxa atunci asteptam poze.
Carina drum bun.
Delia lasa cozonacu ca nu e bun.
Mara e racita cu nasul super mucos si fornaita.Dar fara febra sau altceva si azi noaptea ne-a dat concert ca se inneca cu flecma si uitati asa am urmarit Bambi2 de la 3 la 5 si jumatate.Nu suntem parinti sanatosi dar chiar imi era mila de ea ca tusea pana se inneca sa vedem ce ne ofera pe viitor.Olandezu tuseste ca un magar iar eu ma lupt cu o durere de gat de numai pot.Asa ca fiecare cu boala lui.
Carmen nu ma asteptam nici eu la ornament.Uneori imi mai face surprize de astea iar eu ar trebui sa invat sa apreciez unele lucruri.Scriu aici ca poate imi intra la cap .
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Am intrat pe fuga doar sa va urez Sarabatori fericite alaturi de cei dragi.Sa va aduca mosu daruri multe .
Pana la Craciun nu mai intru, apoi pe 27 imi vine o prietena din Ro si nu stiu cand mai intru,dar cu siguranta odata inainte de Anul Nou tot mai intru sa va salut.
Spor la gateala.Si un we fain.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
doroty spune:

Neata!

I-am convins pe baieti sa plece de acasa ca sa spal si eu ferestrele.
Asta faceam si in 1989, pe 22 decembrie, spalam ferestrele.
Aveam 18 ani...Parintii erau plecati la tara sa aduca porcul. Ce vremuri...Iar seara am plecat cu maica-mea la revolutie.Doua nebune...
Puteam sa murimim ca fraierele dar ne simteam revolutionare.
In Piata Universitatii era atmosfera de razboi, tancuri soldati si toate cele.
Se vorbea ca sunt teroristi in cutare blocuri si se auzeau rafale de arme.
Ciudat ca in jurul nostru nu murea nimeni.
Din cand in cand se tragea cu gloante adevarate ca sa para de-adevaratele.
Norocul nostru ca nu ne-am nimerit atunci.
Totul parea o mare simulare, si anii scursi de atunci au dovedit asta.
Aseara am stat mai mult la birou ca am primit primul meu salariu.
Am facut 2 ore pana la Plaza, in traficul infernal.M-am oprit sa fac cumparaturi la Gmarket ca e mai putin aglomerat intotdeauna.
I-am luat doar cadou copilului din lista lunga pe care o am.Un robot care merge singur cu 36 de functii, o masinuta care se transforma in robot, un ceas Ben 10, o carte:"Prima mea mea enciclopedie ilustrata".
Mai ies si diseara la cumparaturi daca mai am putere.As vrea sa-mi cumpar o rochie tricotata ca numai in pantaloni umblu.
Carmen, sanatate multa micutului. Lui Sabin cel mai bine ii scade febra cu supozitoare.
Cand ai spus de Roman, mi-am adus aminte ca acum 11 ani am fost si eu de anul nou acolo. Aveam un iubit din Roman si m-am dus si la capatul pamantului pentru el.
Drumul a fost luuuung, si era un frig acolo de era sa-mi cada urechile si nasul. Si in apartamente nu era caldura si apa calda toti stateau stransi intr-o camera si se incalzeau cum puteau.Noroc ca totul s-a terminat....
Drum bun si sarbatori fericite, cu multa sanatate!
Tzuni, sper ca ai facut efortul asta cu cearcane pentru o suma inportanta.
Sunt sigura ca vei avea cele mai frumoase sarbatori alaturi de Maria!
Anda, drum bun !
Gusta multa sanatate tuturor.E chiar sensibil olandezul tau!
Bucura-te de familia ta actuala din plin!
Claudia, sa-ti traiasca baietii!
Cornelia, ce mai zici! Faci si pregatiri pentru ziua ta?
Tututor va urez :
CRACIUN FERICIT! Belsug si veselie! Sa primiti ceea ce va doriti!

SARBATORI FERICITE SI IMBELSUGATE!